Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα George

Μέχρι σήμερα η μόνη εικόνα που είχαμε για τον μικρό πρίγκιπα της Βρετανίας ήταν αυτή έξω από το μαιευτήριο όπου μαζί με την Kate και τον William αναχωρούν για το σπίτι τους.
Χθες όμως δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεογέννητου George του Cambridge:

«Είναι ένας μικρός κατεργάρης» είπε ο Ουίλιαμ στον δημοσιογράφο του CNN. «Mου θυμίζει τον εαυτό μου ή τον αδελφό μου Χάρι όταν ήμασταν μικροί, δεν είμαι απολύτως σίγουρος ποιον από τους δύο. Όμως τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Στην πραγματικότητα μεγαλώνει πολύ γρήγορα και είναι ένας μικρός μαχητής». Οπως είπε ο ίδιος ο μικρός πρίγκιπας δεν νοιάζεται και πολύ για τον ύπνο ενώ πλέον οι προτεραιότητες του είναι η γυναίκα του και ο γιος του.
Οσον αφορά την Κέιτ, τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, είναι αυτή που έχει αναλάβει όλα τα καθήκοντα κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ ανυπομονεί να επιστρέψει πίσω στην δουλειά του, ως πιλότος σωστικών ελικοπτέρων της RAF, προκειμένου να κοιμηθεί αρκεί να μην χρειαστεί να κάνει νυχτερινές βάρδιες!
Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες οι οποίες είναι τραβγηγμένες από τον μπαμπά της Δούκισσας του Cambridge, Michael Middleton και μάλιστα στον κήπο του πατρικού της σπιτιού στο Bucklebury.
Σε μία από αυτές ποζάρει μαζί τους και ο Lupo, ο σκύλος τους.
Το ζευγάρι με αυτό τον τρόπο σπάει για μία ακόμη φορά την παράδοση που θέλει μεγάλη επισημότητα στα βασιλικά πορτρέτα και δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το προσωπικό τους άλμπουμ.
 .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια