Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι συμβαίνει στον Κάβο της Κέρκυρας

Το Channel 4 «έκοψε» το ντοκιμαντέρ για τα όργια των Βρετανών στον Κάβο
Μετά τις καταγγελίες ότι η ομάδα παραγωγής έψαχνε Βρετανίδες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις
Τον τερματισμό των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του ντοκιμαντέρ «Τι συμβαίνει στον Κάβο», που κατέγραφε τις...

ξέφρενες διακοπές των νεαρών Βρετανών στον Κάβο της Κέρκυρας, αποφάσισε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», που ανέφερε ότι οι παραγωγοί της σειράς είχαν βάλει στο στόχαστρό τους Βρετανίδες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, είχαν προσφέρει μπόνους στους εργαζομένους προκειμένου να εντοπίζουν μεθυσμένες Βρετανίδες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν το χάπι της επόμενης ημέρας.
Μετά από τις αποκαλύψεις, το Channel 4 «υποχρεώθηκε» την περασμένη Παρασκευή να ανακαλέσει την 20μελή ομάδα παραγωγής της εταιρείας Dragonfly στο Λονδίνο, ενώ ο υπεύθυνος της εταιρείας Σάιμον Ντίκσον, ζήτησε συγνώμη από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο και δήλωσε ότι διενεργείται έρευνα «προκειμένου να κατανοήσουμε τι ακριβώς συνέβη».
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι οι παραγωγοί «εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια και γι' αυτό πλέον έχει απαγορευθεί η είσοδος των καμεραμάν αυτής της σειράς στο 90% των μπαρ του Κάβου.
Καταγράφουν τις ολέθριες αποφάσεις που παίρνουν οι έφηβοι ενώ είναι μεθυσμένοι, και έπειτα προβάλλουν υπό την κάλυψη ενός ντοκιμαντέρ βίντεο το οποίο στην πραγματικότητα είναι σκληρό ριάλιτι».
Το γνωστό ντοκιμαντέρ, που παίχτηκε πέρυσι στη Βρετανία, με μεγάλη επιτυχία, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα, αφού προέβαλε σκηνές από τις... περιπέτειες των νεαρών Βρετανών που επισκέπτονται τον Κάβο και επιδίδονται σε μεθύσια και όργια.
Μέχρι τώρα, είχε προβάλλει ζευγάρια που απιστούσαν, ομοφυλόφιλους άνδρες που «προσηλύτιζαν», ετεροφυλόφιλους άνδρες, καθώς και άτομα που έκαναν σεξ με αγνώστους για μία βραδιά. Μάλιστα, η ομάδα παραγωγής περίμενε το βράδυ έξω από τα σπίτια Βρετανών παραθεριστών προκειμένου να καταγράψει οποιεσδήποτε αντιδράσεις και παρασπονδίες τους.
Μεταξύ άλλων, στο ριάλιτι προβάλλονταν και διάφορα ατυχήματα που πάθαιναν οι μεθυσμένοι Βρετανοί, με τους τηλεθεατές να βλέπουν κομμένα δάχτυλα, ραγισμένες σπονδυλικές στήλες, ανοιγμένα κεφάλια, επεμβάσεις πλαστικής, και αναίσθητους από τις καταχρήσεις και τις κραιπάλες Βρετανούς να κείτονται στη μέση του δρόμου.
Σε άλλο επεισόδιο του ριάλιτι, οι τηλεθεατές βλέπουν έναν Βρετανό μπάρμαν να αναγκάζεται να πιει τα ούρα κάποιου άλλου, ο οποίος στη συνέχεια κάνει εμετό, ομάδες νεαρών να επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων, αλλά και μία παρέα αγοριών που πηγαίνουν σε μια κλινική με σκοπό να εξεταστούν για αφροδίσια νοσήματα, με την κάμερα να εστιάζει στα πέη τους την ώρα που η νοσοκόμα παίρνει τα δείγματα από την ουρήθρα.
Σοκ είχαν προκαλέσει και οι δηλώσεις ενός εργαζόμενου στην κάμερα των κινηματογραφιστών: «Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα. Ένας από τους φίλους μου έκανε σεξ με 100 κορίτσια μέσα σε ένα καλοκαίρι. Κοιμόταν με δυο διαφορετικές γυναίκες κάθε βράδυ».
protothema
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια