Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πάρτι α λα ελληνικά του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

Дмитрий Рибольовлев
Με Καραφώτη και... χλαμύδες!
Νέες λεπτομέρειες για το πάρτι α λα ελληνικά του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ διέρρευσαν χθες.
Οπως φαίνεται....

ο Ρώσος μεγιστάνας έφτασε στην Ελλάδα και ζει τον μύθο του στον Σκορπιό με... χλαμύδες και ελληνικό λαϊκό ρεπερτόριο από τον Κώστα Καραφώτη.
Πάρτι για δύο, γι' αυτόν και τη σύντροφό του, ετοίμασε ο νέος ιδιοκτήτης του θρυλικού νησιού που κάποτε ανήκε στον Ωνάση και γνώρισε ένδοξες εποχές.
Ο πάμπλουτος Ρώσος, θέλοντας να ευχαριστήσει τη σύντροφό του και να την καλωσορίσει στο νέο του απόκτημα, της ετοίμασε μια ονειρεμένη βραδιά.
Για το event επιστρατεύτηκαν δεκάδες εργαζόμενοι από τη Λευκάδα και από την Αθήνα.
Επιθυμία του ήταν το σκηνικό να θυμίζει... αρχαία Ελλάδα, αλλά να έχει και μια... εσάνς από τη «χρυσή» εποχή του '60, όταν ο Ωνάσης οργάνωνε ελληνικά γλέντια με μπουζούκι.
Η επιθυμία του Ριμπολόβλεφ έγινε διαταγή και όσοι βρέθηκαν να εργάζονται για την ξεχωριστή αυτή βραδιά έμειναν άφωνοι.
Ο Ρώσος και η καλή του ήταν -κατά κάποιες πληροφορίες- ντυμένοι με χλαμύδες σαν αρχαίοι Ελληνες, ενώ το προσωπικό που έμεινε για να τους μαγειρέψει και να τους σερβίρει ήταν παρόμοια ντυμένο· μάλιστα οι κοπέλες θύμιζαν τις... Καρυάτιδες.
Στον χώρο δέσποζε μια τεράστια καρδιά σχηματισμένη από πολλά κατακόκκινα μπαλόνια, ενώ στις παραλίες του νησιού, επάνω στις ξαπλώστρες, υπήρχαν πετσέτες με το όνομα της μικρότερης κόρης του Ρώσου Κροίσου, «Αννα».
Το τραπέζι που είχε στρωθεί για δύο γέμισε με αστακούς και άλλα θαλασσινά εδέσματα, ενώ τα κρυστάλλινα ποτήρια δεν άδειασαν όλη νύχτα από την πανάκριβη παγωμένη σαμπάνια.
Στο «πάρτι για δύο» που οργάνωσε ο Ριμπολόβλεφ βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος τραγούδησε για το ζευγάρι, ενώ τον πλαισίωσαν δύο χορευτές από τη Λευκάδα.
Τα μέτρα ασφαλείας στο νησί ήταν δρακόντεια κι όσοι εργάστηκαν υπέγραψαν συμβόλαιο απόλυτης εχεμύθειας.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια