Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Από σπάνια ασθένεια πάσχει ο Νίνο

Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει ο Νίνο, προσβάλει ένα άτομο στους 10.000 ανθρώπους.
Κάθε βράδυ, δίπλα στο κομοδίνο του βρίσκεται μια φιάλη οξυγόνου σε περίπτωση που....

τον πιάσει κρίση λόγω της ασθένειας…
Ο γνωστός τραγουδιστής, σε μία συνέντευξη αποκάλυψη, μιλάει για πρώτη φορά για την σπάνια ασθένειά του η οποία τον τυραννά εδώ και καιρό.
Πρόκειται για την «αθροιστική κεφαλαλγία» μία ασθένεια που όσοι την έχουν μιλούν για αφόρητους πόνους στο κεφάλι αλλά και για κρίσεις επιληψίας.
Είναι πραγματικά βασανιστική και όπως λέει ο Νίνο, μερικές φορές χάνεται μέσα στον πόνο του, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό.
Άνθρωποι που έχουν βιώσει τον συγκεκριμένο πόνο, λένε πως η έντασή του είναι πολύ μεγάλη, δυνατότερη από οποιονδήποτε άλλο πόνο έχουν νιώσει, πραγματικά ανυπόφορη.
www.fimes.gr
.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/13, 7:31 π.μ.

    απο μαλακινση εγκεφαλου πασχει η ψωναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αθροιστική κεφαλαλγία είναι ένα είδος δυνατού πονοκεφάλου που επηρεάζει τη μια μεριά του κρανίου και εντοπίζεται πίσω από το μάτι και τον κρόταφο. Κατά κανόνα, η νόσος είναι πρωτοπαθής,δηλαδή δεν συνοδεύει άλλη πάθηση.
      Οι κρίσεις συνήθως ξεκινάνε ξαφνικά και η διάρκειά τους κυμαίνεται από 30 λεπτά ως 3 ώρες. Η κρίση μπορεί να εμφανίζεται καθημερινά, την ίδια ώρα και να συνοδεύεται από συμπτώματα του αυτόνομου νευρικού συστήματος (διαταραχή ύπνου, διαταραχή όρεξης, κλπ).

      Διαγραφή