Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ντύσου αδύνατη: έξυπνα τιπς για το καλοκαίρι

Όλο το χειμώνα κάλυψες τα παχάκια σου πίσω από πουλόβερ και παλτό.

Τώρα που ήρθε η ώρα να ντυθείς πιο ελαφριά, ψάχνεις να βρεις τρόπους να δείχνεις πιο αδύνατη.
Εμείς, σου έχουμε μερικά τρικς!:

Τιμή και δόξα στο λαστέξ:
ο στυλίστας της Αντέλ μίλησε στη Sunday Mirror και το είπε απλά και καθαρά: λαστεξ φίλες μου! Λαστέξ φορά και η Αντέλ χειμώνα- καλοκαίρι. Εσύ, μπορείς να τιμήσεις το λαστέξ ή απλά το εσώρουχο που ανεβαίνει μέχρι ψηλά στην κοιλιά, ειδικά στις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου (γάμους και βαπτίσεις).

Το μαύρο το ολόσωμο μαγιό σου!
Ένα μαύρο ολόσωμο ή μπικίνι μαγιό σίγουρα κόβει πόντους. Έτσι κι αλλιώς για να δείχνεις αδύνατη φορώντας το μαγιό σου πρέπει να τηρήσεις τα εξής:
Προτίμησε βρακάκι με κορδονάκια στα πλάγια που δεν σφίγγουν ακόμα περισσότερο τα πλαινά παχάκια.
Επίλεξε μαγιό στο νούμερο σού κι όχι σε μικρότερο νούμερο που θα σε κάνει να δείχνεις ακόμα πιο παχουλή.
Αν έχεις μεγάλο στήθος, απέφυγε το στράπλες μαγιό που θα πέφτει διαρκώς και προτίμησε ένα στηθόδεσμο με τριγωνάκι ή σε στυλ κανονικού σουτιέν.

Το μάξι φόρεμα:
Ένα μάξι φόρεμα αποτελεί το πλέον ευκολοφόρετο ρούχο του καλοκαιριού. Και το βάζεις χωρίς να ανησυχείς για τα κιλά και αποτελεί καυτή τάση και μπορείς να το επιλέξεις σε στράπλες ή με βαθύ ντεκολτέ ή και με ένα ώμο. Ειδικά, τα πιο φαρδιά μάξι φορέματα σε στυλ αρχαιοελληνικό κρύβουν τα περιττά κιλά και σαγηνεύουν στις εμφανίσεις στο νησί ή την πόλη, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Η τσάντα;
Η μικρή τσάντα θα τονίσει τον όγκο σου. Καλύτερα να προτιμήσεις μια πιο μεγάλη τσάντα που θα μικρύνει τον όγκο σου, ιδανικά σε φανταχτερά χρώματα, φλοραλ ή πολύχρωμη για να αποσπά το βλέμμα!

Τα παπούτσια;
Καλές οι σαγιονάρες και τα flat πέδιλα αλλά η αλήθεια είναι πως η ψηλή εσπαντρίγια, η πλατφόρμα ή το ψηλοτάκουνο πεδιλάκι θα σου χαρίσει έξτρα πόντους δείχνοντάς σε άμεσα πιο αδύνατη.

Κι από λευκά, πως πάμε;
Εκτός του ό,τι το λευκό δεν είναι και το απόλυτο must του φετινού καλοακριού, από μόνο του το λευκό χρώμα στα ρούχα, μπορεί να τονίσει τις ατέλειές σου.
-Αν προτιμήσεις λευκό παντελόνι τύπου κολάν. η όποια κυτταρίτιδα έχεις, θα διαγράφεται μαγικά. Αν θες να την κρύψεις, πρέπει να φορέσεις καλσόν από μέσα αλλά θα ανεβάσεις θερμοκρασία. -Το λευκό φόρεμα, απαιτεί ακριβά εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος που θα εφαρμόζουν σωστά κι όχι πιο μικρά σε νούμερο.
-Αν προτιμήσεις λευκό μαγιό, η επένδυσή του πρέπει να είναι τέτοια, που να κρύβει όσα πρέπει ενώ εδώ οι πόντοι δεν κρύβονται με τίποτα.

Kαι τζινάκι;
Το τζιν είναι ένα ύφασμα που δεν ευνοεί την άνεση των κινήσεών σου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε τζιν βερμούδα κι όχι σε τζιν σαλοπέτα, που παρ'ότι είναι στη μόδα, δεν κολαυεί ιδιαίτερα τα σώματα με περιττά κιλάκια.
Κατερίνα Π.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια