Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Λουκάς Τζανής θα περάσει τα ΑΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ στο Δήμο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του varate ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής πηγαίνοντας ενάντια στο ρεύμα της εποχής, δηλαδή των απολύσεων, της διαθεσιμότητας και της πλήρους διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, προτίθεται στο προσεχές χρονικό διάστημα (δηλαδή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο) να προτείνει τη μεταφορά....

στο Δήμο των 31 ΑΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ που κοντεύει να λήξει η σύμβαση τους, ώστε να καλύψουν ανάγκες του Δήμου και να πληρώνονται απρόσκοπτα.
Πρόκειται ασφαλώς για μια γενναία πολιτικά κίνηση του Δημάρχου, η οποία αφενός εξασφαλίζει στο κατ’ ελάχιστο αυτά τα παιδιά, αφετέρου βοηθάει κατά πολύ στην ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ της ΔΗΚΕΠΑ, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στα οικονομικά του δήμου.
Και είναι γενναία πολιτικά κίνηση, αφενός γιατί η Αντιπολίτευση χρησιμοποίησε πολλά απ’ αυτά τα παιδιά για μικροπαραταξιακούς σκοπούς, αφετέρου γιατί όλ’ αυτά τα παιδιά προσλήφθηκαν επί Δημαρχίας Μελά!!!!
Μάλιστα ο Λουκάς Τζανής έχει την πλήρη στήριξη της δημοτικής του ομάδας και σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κ. Αθανασόπουλο, προετοιμάζει την ένταξη των 31 υπαλλήλων στο κύριο σώμα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος έλεγε τις τελευταίες ημέρες σε πολύ στενούς του συνεργάτες, πως βάζει Χ στις αντιπαλότητες του παρελθόντος, σέβεται απόλυτα την ανάγκη του κάθε πολίτη στην εργασία και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τα ΑΜΕΑ του Δήμου μας.
Μάλιστα έλεγε πως θα περάσει και τα υπόλοιπα ΑΜΕΑ στο Δήμο, μόλις εξαντληθούν οι δυνατότητες επιχορήγησης από τον ΟΑΕΔ.
Όσο για τις Κασσάνδρες της αντιπολίτευσης και όχι μόνο, που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο;
Σίγουρα θα βρουν κάτι καινούργιο να πουν, ωστόσο «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Να δούμε την ευαισθησία τους όταν θα έρθει το θέμα προς ψήφιση. Θα μας κάνουν την τιμή να παραστούν στο δημοτικό συμβούλιο; Διότι μέχρι σήμερα, όλοι οι «μεσσίες» της πόλης απουσιάζουν χαρακτηριστικά από τα δημοτικά συμβούλια.
Μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις μαζεύονται. Σε περιπτώσεις που μπορούν να αυτοπροβληθούν ως ήρωες!!! Αν δεν έρθουν πάλι, ποια θα είναι η δικαιολογία τους; Δεν θα έχουν καμία δικαιολογία!!!
keratsini-varate-re
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια