Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι αποκαλύπτει ο αριθμός της προσωπικότητάς σου;

Τι αποκαλύπτει ο αριθμός της προσωπικότητάς σου;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος μόλις σε γνωρίσει; Θέλεις να μάθεις όλες τις συνήθειες, τις ιδιομορφίες και τις συμπεριφορές των ανθρώπων που μόλις πριν λίγο καιρό γνώρισες; Oλα τα απαραίτητα στοιχεία για να υπολογίσεις εύκολα και γρήγορα με την μέθοδο της αριθμολογίας, τον αριθμό της προσωπικότητας και να διαβάσεις την πλήρη ανάλυσή του! 
Υπολόγισε τον αριθμό της προσωπικότητας:
Για να υπολογίσεις τον αριθμό της προσωπικότητας αρκεί να προσθέσεις τα σύμφωνα του ονόματος και του επώνυμού σου. Πάρε μολύβι και χαρτί, ακολούθησε τις οδηγίες μας και βρες εύκολα και γρήγορα τον δικό σου αριθμό ψυχής:1. Γράψε σε ένα χαρτί το βαπτιστικό σου όνομα και το επώνυμό σου
2. Γράψε κάτω από κάθε σύμφωνο του ονοματεπώνυμού σου τον αριθμό που του αντιστοιχεί. Για να δεις ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε κάθε σύμφωνο, δες την παρακάτω ακολουθία:

Β=2, Γ=3, Δ=4, Ζ=7, Θ=9, Κ=2, Λ=3, Μ=4, Ν=5, Ξ=6, Π=8, Ρ=9, Σ=1, Τ=2, Φ=4, Χ=6, Ψ=7.

3. Πρόσθεσε όλους τους αριθμούς των συμφώνων του ονόματος και στη συνέχεια του επωνύμου. Άθροισε και τα δύο αποτελέσματα, στη συνέχεια αν το αποτέλεσμά σου είναι το νούμερο 11 ή το νούμερο 22 διάβασε την αντίστοιχη ερμηνεία. Αν είναι οποιοδήποτε άλλο διψήφιο νούμερο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία μέχρι να βγει μονοψήφιο αποτέλεσμα ή ίσο με το 11 ή το 22.

Η ερμηνεία του αριθμού της προσωπικότητάς σου
Εφόσον βρήκες τον αριθμό της προσωπικότητάς σου, μάθε τα πάντα για την πρώτη εντύπωση που δίνεις όταν κάποιος σε γνωρίζει, ανακάλυψε όλες τις κλίσεις της προσωπικότητάς σου και μάθε ένα έξυπνο tip που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις ακόμα καλύτερα, όλα τα ατού σου!

Αριθμός προσωπικότητας 1
Είσαι ένας άνθρωπος που καταφέρνεις και κυριαρχείς και επιβάλλεσαι σε κάθε νέα γνωριμία που κάνεις. Χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και νιώθεις πολύ άνετα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους, μάλιστα έχεις και την εξαιρετική ικανότητα να ξεχωρίζεις όταν βρίσκεσαι ανάμεσα στο πλήθος! Έχεις τον τρόπο να προβάλεις τον εαυτό σου και την εικόνα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γι αυτό και ξεχωρίζεις και διακρίνεσαι σε νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Σου αρέσει να ντύνεσαι με ακριβά ρούχα και δίνεις προτεραιότητα στις μάρκες! Δεν διστάζεις πουθενά, η τόλμη και το θάρρος σου είναι ισχυρά και σε συνδυασμό με την δημιουργικότητά σου, καταφέρνεις να κατακτάς την επιτυχία!
Oroskopos Tip: Αρκετές στιγμές η εικόνα που προβάλεις προς τα έξω είναι πολύ δυναμική και ισχυρή, με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να διστάζουν να σε πλησιάσουν. Προσπάθησε όσο μπορείς να μετριάσεις την απότομη και επιθετική συμπεριφορά που κατά καιρούς εκδηλώνεις και να έχεις την βεβαιότητα ότι θα έχεις μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλες τις επαφές σου!

Αριθμός προσωπικότητας 2
Όταν κάποιος σε γνωρίζει για πρώτη φορά, αμέσως βγάζει το συμπέρασμα ότι είσαι ένας άνθρωπος επιφυλακτικός και συνεσταλμένος. Προσπαθείς να κρατάς ένα ήσυχο προφίλ , δεν σου αρέσει να προβάλλεσαι και έχεις ειρηνική και διπλωματική διάθεση σε όλες τις επαφές σου. Σου αρέσει η καθαριότητα και φροντίζεις να επιμελείς με τακτικό τρόπο όλες τις υποχρεώσεις σου. Διαθέτεις χάρη και γοητεία και γίνεσαι ένας πολύ καλός ερωτικός σύντροφος. Ακούς πάντα τους συνομιλητές σου και προσπαθείς πάντα να αποφεύγεις τους καβγάδες. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και σου αρέσει να ασχολείσαι με την τέχνη.
Oroskopos Tip: Η συγκρατημένη προσωπικότητά σου είναι πολλές φορές η αιτία που σε θεωρούν προβλέψιμο ή και πολύ μετρημένο και επιφυλακτικό. Είναι μερικές φορές που πρέπει και εσύ να ταράζεις τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου και να κάνεις πράγματα πιο απρόβλεπτα! Τόλμησε να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, κάνοντας εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνιση και στα ρούχα σου και άφησε τον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο.

Αριθμός προσωπικότητας 3
Είσαι η ψυχή της παρέας! Από τα πρώτα λεπτά μιας νέας γνωριμίας καταφέρνεις να κατακτάς αμέσως τις συμπάθειες, γιατί έχεις προσωπικότητα που μαγνητίζει. Τα πας πάντα καλά με όλους και έχεις φιλική διάθεση με τους πάντες. Είσαι ενθουσιώδης τύπος και σου αρέσει η διασκέδαση, ο χορός και τα πάρτι, μάλιστα ξέρεις καλά πως να ψυχαγωγείς τους γύρω σου. Εκπέμπεις αισιοδοξία και με το χιούμορ σου γίνεσαι το περιζήτητο άτομο κάθε παρέας. Λατρεύεις το προκλητικό ντύσιμο ή τα έντονα χρώματα και γενικότερα κοιτάζεις κάθε λεπτομέρεια του στιλ σου.
Oroskopos Tip: Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι κάποιες φορές οδηγείσαι στην υπερβολή και δεν έχεις όρια. Έτσι λοιπόν μπορεί εύκολα κάποιος να σε παρεξηγήσει και να βγάλει το συμπέρασμα ότι προσποιείσαι. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, για να μπορούν να σε εμπιστεύονται πιο εύκολα οι γύρω σου.

Αριθμός προσωπικότητας 4
Είσαι ένας σοβαρός, υπεύθυνος και τίμιος άνθρωπος, που κανείς δεν έχει ποτέ να πει έναν κακό λόγο. Όποιος σε γνωρίσει αμέσως αντιλαμβάνεται ότι διαθέτεις ωριμότητα και δημιουργείς εύκολα την ζεστασιά και την ανθρωπιά στις επαφές σου, γι αυτό και σε εμπιστεύονται με ευκολία. Στην αρχή μιας νέας γνωριμίας ντρέπεσαι και λειτουργείς επιφυλακτικά, όταν όμως πάρεις τον αέρα σου φανερώνεις τα συναισθήματα σου τα οποία και παραμένουν σταθερά στο χρόνο. Σου αρέσει η απλότητα, τόσο στα ρούχα και την εμφάνισή σου - όσο και στην ζωή σου γενικότερα. Ακολουθείς πάντα τους τύπους και τις παραδόσεις και έχεις συντηρητικό τρόπο σκέψης.
Oroskopos Tip: Η ξεροκεφαλιά και η ακαμψία σου, είναι μερικά από τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου, που σου έχουν κοστίσει μέχρι τώρα. Αρκετές φορές λειτουργείς πολύ σφιγμένα και καχύποπτα απέναντι στους ανθρώπους και βάζεις τα όρια σου. Χαλάρωσε, απόλαυσε την κάθε στιγμή και άφησε τον εαυτό σου να εκδηλωθεί.

Αριθμός προσωπικότητας 5
Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει πάνω σου κάποιος, είναι τα φανταχτερά ρούχα σου και το ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμό σου. Στη συνέχεια ξεχωρίζεις με τον ζωντανό και χαρωπό χαρακτήρα σου, αλλά και με την νεανικότητά σου, την οποία και καταφέρνεις να διατηρείς με το πέρασμα των ετών. Εκπέμπεις αισθησιασμό αλλά και ερωτισμό, έχεις ταλέντο στην επικοινωνία και λατρεύεις το φλερτ. Σου αρέσει η αλλαγή και η ποικιλία και ποτέ σου δεν είχες - ούτε θα έχεις - ταμπού και προκαταλήψεις. Οι απόψεις σου και οι ιδέες σου είναι προοδευτικές και έχεις την ικανότητα να πείθεις με τα λόγια σου τους συνομιλητές σου. Είσαι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για την ελευθερία της επιλογής και σου αρέσει να υιοθετείς νέες τάσεις.
Oroskopos Tip: Περιόρισε κάποιες στιγμές τον παρορμητισμό σου και δείξε μεγαλύτερο προγραμματισμό στις κινήσεις σου. Προσπάθησε να καλλιεργήσεις τη σταθερότητά σου, για να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς οι άνθρωποι γύρω σου. Τα ταξίδια που θα κάνεις στη ζωή σου, θα λειτουργούν πάντα αναζωογονητικά και ανανεωτικά στη ζωή σου.

Αριθμός προσωπικότητας 6
Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται και σου ανοίγονται με ευκολία, γιατί είσαι άνθρωπος συμπονετικός και δίνεις απίστευτα καλές συμβουλές. Όλοι τρέχουν κοντά σου για να συζητήσουν το πρόβλημά τους και για να τους δώσεις μία σωστή καθοδήγηση. Είσαι πολύ προστατευτικός τύπος και αξιόπιστος σε όλες τις επαφές σου. Αναλαμβάνεις πάντα τις ευθύνες σου, αρκετές στιγμές όμως δίνεις τόσο πολύ την βοήθειά σου στους γύρω σου, γι αυτό και πολλές φορές γίνεσαι το θύμα των σχέσεών σου. Διαθέτεις εξαιρετικό γούστο και προτιμάς το άνετο και ανάλαφρο ντύσιμο, που αναδεικνύει τα όμορφα στοιχεία της εμφάνισής σου.
Oroskopos Tip: Το αρνητικό σου στοιχείο είναι η ακαταστασία σου (πχ πετάς τα ρούχα σου δεξιά και αριστερά), προσπάθησε όσο μπορείς να βάλεις σε μία τάξη το χώρο σου. Αρκετές στιγμές παραμελείς τον εαυτό σου και δίνεις προτεραιότητα στις ανάγκες των γύρω σου και όχι στον δικό σου... Μήπως έφτασε ο καιρός να κάνεις την ανατροπή και να σκεφτείς για μία φορά πρώτα το δικό σου καλό;

Αριθμός προσωπικότητας 7
Εκπέμπεις μυστήριο, είσαι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουν να ανακαλύψουν, αλλά εσύ κρατάς καλά φυλαγμένα όλα τα μυστικά της προσωπικότητάς σου και δεν ανοίγεσαι εύκολα. Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θέλεις τον χρόνο σου για να εξοικειωθείς με μία νέα γνωριμία. Σου αρέσει η πνευματική αναζήτηση και ξέρεις καλά να βλέπεις πίσω από τα μάτια των ανθρώπων και αντιλαμβάνεσαι τις βαθύτερες επιθυμίες τους, χωρίς να έχουν προλάβει να σου τις φανερώσουν. Σκέφτεσαι πολύ και δεν παίρνεις ποτέ τίποτα στην πλάκα. Πριν μιλήσεις ή πάρεις μία απόφαση, πρέπει πρώτα να έχεις σιγουριά για την βεβαιότητα των λόγων ή των πράξεών σου. Έλκεις σαν μαγνήτης φίλους, νέες γνωριμίες και έρωτες...όμως εσύ ξέρεις και διατηρείς μία επιλεκτική στάση.
Oroskopos Tip: Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου και μην απορρίπτεις ανθρώπους ή νέες προτάσεις, αν δεν τις έχεις πρώτα δοκιμάσει. Καλή και η απομόνωση αλλά μην το παρακάνεις...

Αριθμός προσωπικότητας 8
Εκπέμπεις σιγουριά, δυναμισμό και δείχνεις αρκετά χρόνια πιο μεγάλος από την ηλικία σου. Σου αρέσει να ελέγχεις τα πάντα – εξάλλου έχεις και ταλέντο στην οργάνωση - και διεκδικείς έντονα και επίμονα οτιδήποτε βάλεις στόχο. Στη ζωή σου θέλεις να έχεις τον έλεγχο και τις ισορροπίες και διαθέτεις πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Η επιτυχία και η καταξίωση έρχονται εύκολα στη ζωή σου, γιατί δεν εγκαταλείπεις ποτέ τη μάχη. Σου αρέσουν τα ακριβά ρούχα και ιδιαίτερα τα αξεσουάρ.
Oroskopos Tip: Κάποιες στιγμές πρέπει και εσύ να αποχωρίζεσαι το ψυχρό και ανταγωνιστικό προφίλ σου και να εκδηλώνεις πιο φανερά την ζεστασιά και την συντροφικότητά σου.

Αριθμός προσωπικότητας 9
Είσαι ένας θερμός και ευγενικός άνθρωπος που σου αρέσει να φροντίζεις τους γύρω σου. Σε κάθε γνωριμία καταφέρνεις να πείθεις και να μεταδίδεις όλα όσα θέλεις να αποκαλυφθούν. Είσαι αρκετά γενναιόδωρος και θέλεις πάντα να κάνεις ακριβά δώρα σε όσους αγαπάς, προκειμένου να τους δείξεις την αγάπη σου. Καταφέρνεις να επιτυγχάνεις με ότι καταπιάνεσαι και έχεις έναν κύκλο θαυμαστών, που σε αγαπούν και σε σέβονται. Όσα χρόνια και να περάσουν, εσύ θα διατηρείς τα νιάτα σου (έστω και αν χρειαστεί να καλλωπιστείς αρκετά για να το πετύχεις αυτό). Παρόλο που φαίνεσαι κάποιες φορές απόμακρος και αφηρημένος, σου αρέσει να φιλοσοφείς και ποτέ δεν παίρνεις απερίσκεπτες αποφάσεις και λειτουργείς βάση προγράμματος. Απεχθάνεσαι την αδικία, είσαι συμπονετικός και για σένα δεν έχει σημασία το χρήμα, αλλά η αξία του ανθρώπου. Με την εμφάνισή σου πάντα καταφέρνεις να εντυπωσιάζεις αλλά και να προκαλείς και ποτέ δεν περνά απαρατήρητη η παρουσία σου.
Oroskopos Tip: Αυτό που πρέπει ουσιαστικά να κάνεις στη ζωή σου είναι να βλέπεις κάποια πράγματα πιο ανάλαφρα και να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου τα προβλήματα των άλλων να γίνονται και δικά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα σκουρόχρωμα ρούχα, δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου.

Αριθμός προσωπικότητας 11
Ξεκινάει μία νέα γνωριμία και με το που σε αντικρίζουν, ξεκινούν όλοι να σου ανοίγονται και να σου λένε ακόμα και τα πιο προσωπικά τους! Δέχεσαι πολλές προτάσεις και η παρουσία σου γίνεται περιζήτητη παντού ...Είσαι δημιουργικός, καινοτόμος και εκπέμπεις θετική αύρα. Ωστόσο είσαι και πολύ ονειροπόλος, φαίνεσαι ότι είσαι στον κόσμο σου και πολλές φορές φαίνεσαι σαν να είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Η διαίσθησή σου πάντα εντυπωσιάζει, ενώ η υπερευαισθησία σου συγκινεί... Διαθέτεις κοφτερό μυαλό και πολύ πρωτότυπο τρόπο σκέψης! Σίγουρα έχεις και κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο ...
Oroskopos Tip: Πολλές φορές με τον τρόπο σου εγκλωβίζεις τους κοντινούς σου ανθρώπους, με την αγάπη και τη ζήλια σου και τους καταπιέζεις. Μήπως έφτασε η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό;

Αριθμός προσωπικότητας 22
Είσαι αποφασιστικός, δραστήριος, δυναμικός και σοβαρός άνθρωπος και πάντα εντυπωσιάζεις τους γύρω σου για τον σωστό και δομημένο τρόπο σκέψης σου. Αντιμετωπίζεις με πρακτικότητα όλα τα ζητήματα γύρω σου, λειτουργείς πάντα αποδοτικά και παραγωγικά. Η υπευθυνότητα είναι για σένα πολύ σημαντική, γι αυτό και πάντα φροντίζεις να είσαι συνεπής σε όλα. Η ειλικρίνεια και η τιμιότητά σου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά σου, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ντύνεσαι πάντα με συντηρητικό ντύσιμο και δεν σου αρέσουν οι ακρότητες.
Oroskopos Tip: Ένα πράγμα θα πρέπει να περιορίσεις στον εαυτό σου και αυτό είναι το άγχος σου. Η τελειότητα είναι πολύ σημαντική για σένα και πιέζεσαι να ανταποκριθείς στα πάντα με λεπτομέρεια. Μήπως πρέπει να γίνεις λίγο πιο επιεικής με τον εαυτό σου;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια