Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρυσό ο Γιαννιώτης

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής διατήρησε τα σκήπτρα του, καθώς....

την ίδια θέση είχε καταλάβει και πριν από 2χρόνια στη Σανγκάη.
Ο Γιαννιώτης τερμάτισε με χρόνο 1:49:11.8 και παρότι πέρασε 46ος στα 2,5 χιλιόμετρα και 25ος στα 5 χιλιόμετρα, έκανε τρομερό φίνις φτάνοντας στην 1η θέση.
O υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Σπύρο Γιαννιώτη στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Βαρκελόνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Σπύρος Γιαννιώτης με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως κολυμβητής στο αγώνισμά του.
Για τον ελληνικό αθλητισμό είναι μεγάλη τιμή το γεγονός ότι ένας τόσο σπουδαίος αθλητής κρατάει ψηλά την σημαία μας σε κάθε του εμφάνιση.
Όλοι οι Έλληνες τον ευχαριστούμε που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια με νέες μεγάλες διακρίσεις».
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια