Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πράστιμο του ΕΦΕΤ στο Lidl

Ενώ το Lidl μας έχει συνηθίσει στις  αμέτρητες κουτοπονηριές, για να παραπλανά τον καταναλωτή (και να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του με επικίνδυνα τρόφιμα), αυτή την φορά το ρόλο αυτό ανέλαβε ο προστάτης μας, ο ΕΦΕΤ.
Έβαλε (σχετικά) μεγάλο πρόστιμο στην πολυεθνική, γιατί λέει:

"Διαπίστωσαν επανειλημμένα, υλικά και αντικείμενα προφανώς επικίνδυνα) να έρχονται σε επαφή με τρόφιμα".
Αν γινόταν (η εξακολουθεί να συμβαίνει) σε ...ένα η σε όλα  (τα υπό- καταστήματα της αλυσίδας), η επικίνδυνη για την ζωή μας παρανομία, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων παραλείπει να μας το διευκρινίσει  (ώστε να δικαιολογηθεί το ύψος του προστίμου).
Αν είχαν μπλέξει στις αποθήκες του χύμα πυρηνικά, τοξικά η δηλητήρια με τα κινέζικα χύμα όσπρια, πάλι "ξεχνάνε" να  μας πληροφορήσουν.
Αρκεί που το ξέρουν αυτοί (οι υπάλληλοι), και προστατεύονται . Εμείς που τα πληρώνουμε και τα τρώμε ας προσέχαμε (να μη ασχολούμαστε μόνο με την ΕΡΤ).
Κατά τα άλλα, σε πολλά καταστήματα της αλυσίδας μπαίνεις μέσα, και βρωμοκοπάει λαδομπογιές και λοιπές τοξικές μυρουδιές από το (κρυφό) εργοτάξιο στο πίσω μέρος του μαγαζιού, που το μετατρέπουν σε φουρνάρικο.
Όχι χαζοί είναι οι Γερμανοί να χάσουν χρόνο και να κλείσουν το χρυσωρυχείο τους (όπως κάνουν οι επιχειρήσεις που σέβονται τους πελάτες τους και την νομοθεσία) για μερικές μέρες, μέχρι να τελειώσουν τα μαστορέματα....
Στην Ελλάδα είναι, ότι γουστάρουν κάνουν...
 euro-crimes.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια