Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ατυχήματα στην παραλία

Είναι φορές που η ζωή ξεπερνάει σε κωμικά στοιχεία ακόμη και τις καλύτερες φαρσοκωμωδίες. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας σε θάλασσες και ακτές!
Το σκηνικό κλασικό. Παραλία, ντάλα ήλιος και η παράσταση αρχίζει...
Ανάμεσα στις ιδιαίτερες εμφανίσεις, που θα δείτε, είναι βέβαιο πως θα συναντήσετε και αρκετά ευτράπελα.....
Το ζητούμενο όμως είναι να μη συμβούν σε εσάς!
Ρακέτες
Το παραδοσιακό ελληνικό καλοκαιρινό άθλημα κεντρίζει θεατές και παίκτες. Εάν είστε από αυτούς, που ενοχλούνται, φροντίστε να μην επιλέξετε να κάτσετε κοντά στην ακροθαλασσιά ή σε σημεία με άφθονο χώρο γιατί το κίτρινο μπαλάκι καραδοκεί! Οι παίκτες, καλοί ή κακοί, πρέπει να στοχεύουν προσεκτικά. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να σας διακόπτουν τα μικρά παιδιά που θα περνάνε από το χώρο σας, για αυτό  οπλιστείτε με υπομονή. Επίσης, κάντε προπόνηση στην αγγλική λέξη «sorry», μιας και θα τη χρησιμοποιείτε κατά κόρον. Μεγάλη ατυχία είναι να παίζετε και να έχετε στην πλάτη σας κόσμο. Προσπαθήστε να δείξετε λιγότερο ζήλο και να συγκρατείτε το πάθος σας για να κάνετε τα smash και τα backhand σας καθώς είναι πιθανό να σημειωθούν τραυματισμοί.
Κάψιμο σε περίεργα σημεία
Είστε βέβαιοι πως με το αντηλιακό που έχετε βάλει στο σώμα σας, ο ήλιος είναι αδύνατο να σας κάψει… Αμ δε! Πάντα θα υπάρξουν σημεία που θα ξεχάσουμε (κακώς) και θα καταλήξουμε ροδοκόκκινοι. Συχνότερα τέτοια σημεία είναι τα πέλματα, ο αυχένας και το εσωτερικό των χεριών στο ύψος του δικέφαλου. Τα συγκεκριμένα είναι εξόχως ευαίσθητα και ενοχλητικά όταν καιγόμαστε.
Αποκαλύψεις!
Εάν έχετε αδυνατίσει σε σχέση με την περσινή χρονιά φροντίστε να αγοράσετε άλλο μαγιό ή να σφίξετε όσο περισσότερο γίνεται το δικό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν θα βγείτε από τη θάλασσα, θα αποκαλύψετε σε όλη την παραλία τις πιο ιδιαίτερες περιοχές σας. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, που επιλέγουν στράπλες μαγιό αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιο πρόβλημα. Προσέξτε όταν κάθεστε, πώς εφαρμόζει το μαγιό στη μέση σας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα ακούστε αστεία για το «χαμόγελο του υδραυλικού» και για «ταλιράκια». Οι άντρες με φαρδιές βερμούδες καλό θα ήταν να προσέχουν πως ξαπλώνουν και πόσο ανοιχτά έχουν τα πόδια τους γιατί το θέαμα δεν ενδείκνυται για καρδιακούς! Μία ακόμη περίπτωση είναι τα λευκά μαγιό χωρίς επένδυση… οι λόγοι είναι προφανείς.
Ασκήσεις ισορροπίας
Οι τούμπες στην παραλία, είναι πιο αστείες από τα καθημερινά παραπατήματα στο δρόμο. Το χειρότερο σενάριο είναι να προσπαθείτε να βουτήξετε σε θάλασσα με γλιστερές ή αιχμηρές πέτρες. Είναι πιθανό να χαθείτε από τα ραντάρ καθώς θα προχωράτε στη θάλασσα. Ένα επιπλέον πιθανό σενάριο για να «φάτε τα μούτρα σας», είναι να τρέξετε με τις σαγιονάρες σας στην παραλία. Τα άλματα του καλλιτεχνικού πατινάζ φαντάζουν ερασιτεχνικά μπροστά στα παιχνίδια που θα σας παίξει η βαρύτητα.
Ατυχήματα στην παραλία
Κολατσιό
Φτάνουμε αισίως στην παραδοσιακή, αθάνατη ελληνική οικογένεια. Οι μαμάδες θα τρέχουν πίσω από τα παιδιά με ένα κομμάτι φαγητό για να τα ταΐσουν. Τα τάπερ είναι must, ενώ οι πιο οργανωμένοι έχουν προμηθευτεί θερμός, ψυγειάκια, πακέτα σε αλουμινόχαρτα και άλλα. Το μενού περιλαμβάνει από φρούτα και τοστ (φυσιολογικά), μέχρι παστίτσιο, σουβλάκια, πατάτες και ψάρια (ΟΧΙ φυσιολογικό). Τα μικρά παιδιά επισκέπτονται την παραλία για να παίξουν, και οι μαμάδες θα έχουν την απαίτηση να μη βουτήξουν στη θάλασσα, αφού ήδη τα έχουν σκάσει στο φαγητό. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.
flowmagazine

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια