Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καπέλα αξεσουάρ του καλοκαιριού

Καπέλα αξεσουάρ του καλοκαιριού
Ο ήλιος ολοένα και γίνεται πιο δυνατός, γι’ αυτό πρέπει να εφοδιαστείτε με το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από το καπέλο.
 Πέρα από ομορφιά, το συγκεκριμένο κομμάτι της καλοκαιρινής σας ένδυσης, προσφέρει πάνω απ’ όλα προστασία από τον ήλιο, τόσο στο δέρμα, όσο και στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα αποτελεί και όπλο για ένα ξεχωριστό στυλ με φινέτσα και θηλυκότητα.
Η σκίαση που δημιουργεί το γείσο του καπέλου, σας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, μειώνοντας έτσι και την τάση για εμφάνιση κηλίδων και πανάδων στο πρόσωπο σας.
Όπως έχει αποδειχθεί με έρευνες περίπου μία στις τρεις γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει αλλεργία στον ήλιο, ενώ οι γυναίκες ηλικίας 25-35 ετών έχουν τη μεγαλύτερη προδιάθεση για φωτοδερματίτιδες.
Επομένως, μην αφήνετε τον ήλιο να σας βλάψει, προμηθευτείτε ή ξεθάψτε από την ντουλάπα σας τα καπέλα και φορέστε τα.
Υπάρχουν ένα σωρό σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και που σας αρέσει περισσότερο.

Καλό θα είναι να γνωρίζετε πως σε μέρες με πολύ ήλιο προτιμότερο είναι να επιλέξετε ένα καπέλο σε ανοιχτόχρωμη αποχρώση ή δυνατόν ψάθινο, ενώ τα σκούρα χρώματα να τα περιορίσετε για μέρες με λιγότερο ήλιο και αυτό γιατί ως γνωστόν τα σκούρα χρώματα τραβάνε πιο εύκολα τις ακτίνες του ήλιου.
Καπέλα αξεσουάρ του καλοκαιριού
"Βάλε καπέλο"!Φαίνεται πως δεν ήταν μόνο η δική σου μαμά που σκεφτόταν τις ακτινοβολίες του ήλιου στο πρόσωπό σου αλλά και οι μαμάδες των σχεδιαστών μόδας που σε κάθε collection για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι σου προτείνουν νέα κοψίματα και στιλ.
Άλλωστε το να είσαι chic απαιτεί να σέβεσαι την υγεία σου και να χρησιμοποιείς τη μόδα υπέρ αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια