Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τατουάζ: πες μου πού το έχεις...να σου πω ποιος είσαι!!!

Το σημείο του τατουάζ αποκαλύπτει το χαρακτήρα.
Αν σκοπεύετε, λοιπόν , να κάνετε τατουάζ, έχετε υπόψιν σας πως μετράει όχι μόνο το σχέδιο που θα επιλέξετε, αλλά και το σημείο του σώματος στο οποίο θα το κάνετε.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στο ιταλικό "Vanity Fair" ο ψυχολόγος Μάρκο Καναβίτσι, ειδικός της ψυχολογίας του τατουάζ :

"Κάθε τατουάζ είναι ένα μήνυμα. Γενικά οι άντρες επιλέγουν επιθετικά σύμβολα, ενώ οι γυναίκες σαγηνευτικά. Όσοι διαλέγουν τη δεξιά μεριά του σώματος είναι χαρακτήρες δυνατοί, κτητικοί και ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο, ενώ όσοι κάνουν τατουάζ στην αριστερή είναι περισσότερο πεσιμιστές και με μικρή εμπιστοσύνη στον εαυτό τους"

Πρόσωπο
Το τατουάζ στο πρόσωπο αποκαλύπτει έναν ισχυρό ναρκισσισμό. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Μάιλ Τάισον, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα σύμβολο των Μάορι για να δηλώσει "μοναδικός και ανίκητος".

Κορμός
Εκφράζει πραγματισμό και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει τατουάζ μια τίγρη στη μέση της, η οποία συμβολίζει δύναμη και ομορφιά, ενώ το στήθος του Ντέιβιντ Μπέκαμ κοσμεί μια κινέζικη παροιμία.

Πόδια
Χαρακτηριστικό σημείο για τα άτομα που νιώθουν ακόμα παιδιά και θέλουν να σκέφτονται λίγο. Ένας δράκος (ανάγκη έκφρασης δυναμισμού) ξετυλίγεται στο πόδι της τραγουδίστριας Πινκ, ενώ ο Φάμπιο Καναβάρο επέλεξε να "χτυπήσει" το όνομα της κόρης του σε ιδεογράμματα.
Αστράγαλος
Είναι το αγαπημένο σημείο των γυναικών με έντονη θηλυκότητα και των ανδρών μαχητών. Η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν έχει ένα μικρό ψαράκι στο δεξί αστράγαλό της, ενώ ο Τζόνι Ντεπ δηλώνει πως "Ο θάνατος είναι σίγουρος".

Αφαλός
Εκεί κάνουν τατουάζ οι ντροπαλοί και οι ανασφαλείς. Η Ιταλίδα ηθοποιός ' Αζια Αρτζέντο έχει κάνει έναν άγγελο στο κάτω μέρος της κοιλιακής της χώρας, ενώ τα δύο περιστέρια του τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς συμβολίζουν την "ανάσταση".

Γεννητικά όργανα
Μια περιοχή που έχει διαφορετική σημασία για τα δύο φύλλα. Νωθρός και παθητικός αυτός, επίμονη και ανεξάρτητη εκείνη. Στη συγκεκριμένη ζώνη έχουν κάνει τατουάζ ο τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια