Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η αναγνώριση προσώπου προστασία της δημόσιας ασφάλειας

Η επαναστατική τεχνολογία της αναγνώρισης του προσώπου προστασία της δημόσιας ασφάλειας στην Ευρώπη
Η εταιρεία Allevate Tygart παράγει μια κοινή αυτοματισμού απόφαση μαζική επεξεργασία των ψηφιακών δεδομένων για την αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων με βάση το....

υλικό προς το συμφέρον των ευρωπαϊκών δομών ασφαλείας.
Μια τέτοια λύση είναι ήδη σε χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σε μια δημοσιονομική κρίση που βιώνουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι κίνδυνοι για την ασφάλεια θα αυξηθούν πολύ, αφού οι προϋπολογισμοί των υπηρεσιών επιβολής του νόμου αναγκαστικά είχαν μειώσεις σε μισθούς.
Ως εκ τούτου, οι κυβερνώντες του δημόσιου τομέα αναζητούν ευκαιρίες για να μειώσουν το κόστος και παράλληλα τη βελτίωση του επιπέδου της δημόσιας ασφάλειας.
Ένα από τα χαρακτηριστικά που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν εξεταστεί σοβαρά - μια τεράστια αύξηση της μάζας των εικόνων που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα. Η μελλοντική λύση θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες, μαζί με τα υλικά της CCTV και βίντεο των δυνάμεων ασφαλείας που κατασχέθηκαν τα αρχεία για την αναζήτηση, προεπισκόπηση και ανάλυση του περιεχομένου των εικόνων για αναζήτηση καταζητούμενων προσώπων.

Είναι σημαντικό ότι το σύστημα θα λειτουργεί αυτόματα χωρίς να απαιτείται ακριβό κόστος της ανθρώπινης εργασίας. Η MXSERVER Tygart ήδη εργάζονται σε μια σειρά από υπηρεσίες επιβολής του νόμου των Ηνωμένων Πολιτειών, παρέχοντας αυτοματοποιημένη ανάλυση κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο, ανακαλύπτοντας και αναδεικνύοντας την ομαδοποίηση των τμημάτων κειμένων εικόνων που περιέχουν πρόσωπα και τις περιγραφές τους. Η λύση στη διαδικασία της σύλληψης τους. Το σύστημα λειτουργεί σε πολλαπλά threads, χρήση του cloud computing, και η ακρίβειά του είναι πολύ υψηλή.

Η Εταιρεία έχει συμπεριλάβει Allevate προϊόν στο χαρτοφυλάκιό της, επικεντρώθηκε σε πελάτες στην Ευρωπαϊκή ένωση, για την επιβολή του νόμου και της κυβέρνησης.
Επειδή το λογισμικό είναι ήδη διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη μορφή δανείου, των οργανισμών του δημόσιου τομέα μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις επενδύσεις κεφαλαίου και αμέσως να βελτιώσουν τις επιδόσεις του.
secnews

Υ.Γ. Τώρα εγώ όλο αυτό γιατί το ακούω πολύ καχύποπτα;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια