Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεγέθυνση Πέους και Χειρουργική Αποκατάσταση

Το μέγεθος του πέους αποτελεί βασικό όργανο του ανδρισμού και της σωστής ψυχολογίας του άντρα όλων των ηλικιών.
Σε όλη την ιστορία του ανθρώπου , το πέος έχει οριστεί και αντιστοιχεί στον ανδρισμό του.
Οι συζητήσεις πάνω σε θέματα του πέους έχουν θεωρηθεί ταμπού ακόμη και κοινωνικά απαράδεκτα.

Μέγεθος πέους:

Μέχρι σήμερα, έχουν υπάρξει μερικές μελέτες που δημοσιεύθηκαν σχετικά με το μέγεθος του πέους. Η πρώτη εκπονήθηκε από τον Loeb το 1899, όπου εξετάστηκαν 50 άτομα, στην ηλικία που κυμαίνεται από 17 έως 35 ετών.
Η μέτρηση ξεκινούσε από την βάση του πέους και βρέθηκε ο μέσος όρος μεγέθους να είναι τα 9,41 cm.
Το 1942, ο Schonfeld Bebe και εξέτασε τη συνήθη μεταβλητότητα του μεγέθους του πέους, το μήκος και την περιφέρειά του ,από τη γέννηση μέχρι τη λήξη.
Διαπιστώθηκε ότι ο μέσος όρος σε στύση έφτανε τα 13,1 εκατοστά (13,26 για 61 άνδρες, ηλικίας 17 ετών, 13,11 για 71 άνδρες, ηλικίας 18-19 ετών και 13,02 για 54 άνδρες, ηλικίας 20-25 ετών).
Από το 1948 μέχρι το 2001 εξετάσθηκαν άνδρες μεταξύ των ηλικιών 20 και 59 ετών και τελικά βρέθηκε σε χαλαρή φάση ο μέσος όρος μήκους τα 9,7 cm και σε στύση τα 16,74 cm.
Συνθήκες , καταστάσεις που προκαλούν μείωση του μήκους του πέους.
Συγγενείς ανωμαλίες , κάμψεις πέους , μικροφαλλία,η νόσος Peyronie ριζική προστατεκτομή σε καρκίνο του προστάτη , ορμονικές διαταραχές κ.α.

Μεγέθυνση Πέους και Χειρουργική Επέμβαση:
Θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη επίγνωση των πιθανών επιπλοκών και ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία και αφορά πλέον ένα σχετικά μικρό ποσοστό.
Στις περιπτώσεις αυτές ο ασθενής θα πρέπει να υποστηρίζεται για ένα χρονικό διάστημα και φαρμακευτικά.
Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρισθεί ότι δεν υπάρχει κανένας τεκμηριωμένος τρόπος στην παγκόσμια βιβλιογραφία για την επιμήκυνση του πέους εκτός της χειρουργικής αποκατάστασης.
Αρχικά θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός πριν την αποκατάσταση δύο βασικών θεμάτων.
Αν δηλαδή χρειάζεται μόνο επιμήκυνση του πέους , πάχυνση , ή και τα δύο συγχρόνως.
Κατά την επιμήκυνση του πέους διατέμνονται όλοι εκείνοι οι σύνδεσμοι του πέους (ανελκτύρες) οι οποίοι φέρουν το πέος σε κλίση προς τα επάνω (ραχιαία) ακολουθώντας το πέος , δηλαδή τα σηραγγώδη σώματα τα προς την ρίζα του πέους (ισχιο-σηραγγώδεις κλάδους).
Έτσι το πέος που βρίσκεται «μέσα-εντός» , ένα τμήμα του προβάλλει πλέον προς τα έξω.Τ’αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και τα 5 εκ. σε μεγέθυνση extra .
Όσον αφορά την πάχυνση λαμβάνεται λίπος συνήθως από την περιοχή του γλουτού το οποίο και τοποθετείται στο πέος ,κι εδώ τ’αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά.
Συντάκτης: Πέτρος Θάνος (Χειρούργος Ουρολόγος)/ Healthier Word [www.uromed.gr]
tv-greek-sansimera

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια