Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο δεκάλογος της αδύνατης!

Βλέπετε τις αδύνατες και καλογυμνασμένες γυναίκες και τις ζηλεύετε;
Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε την καλλίγραμμη σιλουέτα τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους και να εφαρμόσετε 10 tips τα οποία σύμφωνα με έρευνες εφαρμόζουν οι αδύνατες γυναίκες όλου του κόσμου....

1. Οι αδύνατες γυναίκες δεν κάνουν δίαιτα: Δηλαδή δεν καταφεύγουν σε δίαιτες πείνας. Απλώς κάνουν μία προσεγμένη διατροφή και όταν πάρουν ένα-δύο κιλάκια απλά προσέχουν λίγο παραπάνω τις διατροφικές τους συνήθειες.

2. Οι αδύνατες γυναίκες ελέγχουν το βάρος τους: Παρατηρημένα, όλα τα αδύνατα κορίτσια ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσο ζυγίζουν. Παρατηρήστε το βάρος και αναλάβετε δράση αν οι μεταπτώσεις του ξεπεράσουν τα τρία κιλά.

3. Οι αδύνατες γυναίκες γυμνάζονται συστηματικά: Σύμφωνα με έρευνες άνθρωποι που έχασαν αρκετά κιλά και παράλληλα έκαναν τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, διατήρησαν τα κιλά τους και το σώμα τους παρέμεινε σε άριστη κατάσταση.

4. Οι αδύνατες γυναίκες δεν λύνουν τα προβλήματά τους με το φαγητό: Όλοι μας έχουμε πέσει με τα μούτρα στις τηγανητές πατάτες ή σε ένα μπολ παγωτό μετά από μία μεγάλη απογοήτευση. Οι αδύνατες γυναίκες όμως το κάνουν πολύς σπάνια. Πριν παραγγείλετε όλο τον κατάλογο του σουβλατζίδικου της γειτονιάς, αναρωτηθείτε αν αυτή η λαιμαργία θα λύσει τα προβλήματά σας ή απλώς θα σας... παχύνει!

5. Οι αδύνατες γυναίκες δεν τρώνε μέχρι να σκάσουν: Συνήθως δεν είναι οπαδοί του δεν αφήνουμε στο πιάτο ούτε ψιχουλάκι. Δοκιμάστε να φάτε αργά έτσι ώστε να αντιληφθείτε αμέσως ότι έχετε χορτάσει. Επιπλέον αφήνετε πάντα το ¼ του φαγητού στο πιάτο σας.

6. Οι αδύνατες γυναίκες απομακρύνουν τους πειρασμούς από κοντά τους: Δε χρειάζεται να γεμίζετε τα ντουλάπια σας με πατατάκια και σοκολάτες αφού με μαθηματική ακρίβεια θα καταφύγετε σε αυτά με την πρώτη ευκαιρία. Τα ντουλάπια των αδύνατων γυναικών είναι μεν γεμάτα, αλλά κυρίως με φρούτα και λαχανικά.

7. Οι αδύνατες γυναίκες δεν κόβουν μαχαίρι τις μικρές διατροφικές απολαύσεις: Όταν νιώθουν την ανάγκη λένε ναι σε κάποιο γλυκό. Ωστόσο προσέχουν πολύ την επιλογή που θα κάνουν και παίρνουν το χρόνο τους μέχρι να το απολαύσουν.

8. Οι αδύνατες γυναίκες δεν ξεχνούν ποτέ το πρωινό τους: Σύμφωνα με έρευνες το 80% των ατόμων που έχασαν βάρος και το διατήρησαν, δεν παρέλειπαν ποτέ το πρωινό τους γεύμα.

9. Οι αδύνατες γυναίκες δεν είναι του καθισιού: Σπάνια μία αδύνατη γυναίκα θα κάτσει σε ένα σημείο με τις ώρες. Ακόμα και στη δουλειά φροντίζουν πάντα να σηκώνονται για να ξεπιαστούν.

10. Οι αδύνατες γυναίκες δεν παραλείπουν γεύματα: Αν πιστεύετε ότι τρώγοντας μία μόνο φορά μέσα στην μέρα θα χάσετε κιλά, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Όταν ο οργανισμός μένει χωρίς τροφή για πάνω από 6 ώρες τότε ο μεταβολισμός επιβραδύνεται ενώ το αίσθημα της πείνας οδηγεί σε πανικό και αυτός με τη σειρά του σε κατανάλωση οποιασδήποτε τροφής βρεθεί μπροστά μας εκείνη τη στιγμή! Το μυστικό είναι να καταναλώνετε ένα σνακ κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια