Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

10 μυστικά για ένα τέλειο bikini look

Κάθε μάχη κερδίζεται με τα δικά της όπλα.
Εσείς σε εκείνη για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου της πιο hot παρουσίας στην παραλία δεν έχετε να σκεφτείτε χίλια (ευτυχώς τα περιορίσαμε!) αλλά μόνο δέκα βασικά πράγματα τα οποία πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό και το beauty notebook σας.
Αψηφήστε τον ανταγωνισμό, αποφύγετε τις υπερβολές και πραγματοποιήστε μεθοδικά μια αξιοπρεπή εμφάνιση με το αγαπημένο σας all time classic μπικίνι την οποία είμαστε σίγουρες πως θα ζήλευε ακόμα και η Ursula Andres ως αναδυόμενη Αφροδίτη στο φιλμ «Dr. No»(1962).
1. Ενυδάτωση
Αποφύγετε τα σνακ αλλά και την κατανάλωση νερού πριν κάνετε την εμφάνισή σας στην παραλία καθώς κυρίως η κοιλιά σας θα φαίνεται ιδιαίτερα φουσκωμένη και η σιλουέτα σας πιθανόν παραμορφωμένη.
2. Self Tan
Καλύψτε τις δυσχρωμίες, τα σημάδια και τις τυχόν ατέλειες στο σώμα χρησιμοποιώντας από το προηγούμενο βράδυ πριν από την εξόρμησή σας στην παραλία μικρή ποσότητα από ένα self tan (αυτομαυριστικό) σώματος το οποίο θα σας κάνει να ξυπνήσετε με μια φυσική ομοιόμορφη λάμψη κυρίως στα πόδια.
3. Απολέπιση
Κάνε το δέρμα σας να φαίνεται απόλυτα λείο με μια home made συνταγή. Κάνε απολέπιση με προϊόντα που υπάρχουν στα ντουλάπια σας όπως ζάχαρη και λάδι, ώστε να απαλύνετε την εξωτερική στιβάδα του δέρματος. Στη συνέχεια, απλώστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα που θα χαρίσει μεταξένια αίσθηση στην περιοχή.
4. Έντονα νύχια
Βάψτε τα νύχια σας με έντονα χρώματα ώστε τα ακροδάχτυλά σας να συμπληρώνουν σαν ένα φυσικό «αξεσουάρ» την on the beach εμφάνισή σας.
5. Αποτρίχωση
Στην αποτρίχωση πείτε το μεγάλο «ναι» στο διάσημο «Brazilian» και εξασφαλίστε μια ultra σέξι εμφάνιση ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα σημεία της σιλουέτας σας.
6. Όχι στην ακμή
Καταπολεμήστε την ακμή στο σώμα (οι ορμόνες και το στρες είναι πιθανά αίτια για την εμφάνισή της!) χρησιμοποιώντας καθημερινά και ίσως περισσότερο από μία φορά ένα ειδικό αφρόλουτρο με σαλικυλικό οξύ.
7. Προστασία από…την κυτταρίτιδα
Καλύψτε την πιθανή κυτταρίτιδα στους γλουτούς και όχι μόνο χρησιμοποιώντας αντί για ένα κρεμώδες αντιηλιακό ένα λάδι μαυρίσματος για το σώμα πάντα όμως με αντιηλιακό δείκτη προστασίας (SPF 10). Η γυαλιστερή υφή του «σβήνει» επιτυχώς την «ένοχη» όψη φλοιού πορτοκαλιού.
8. Summer hairstyle
Για να χαρίσετε εξτρα πόντους στο σώμα αλλά και για να μην ζεσταίνεστε υπό τις ακτίνες του ηλίου προτιμήστε τα χτενίσματα με updo(ψηλό σινιόν ή αλογοουρά) ή ημιupdo (μισά πάνω-μισά κάτω) που δείχνουν κομψά ακόμα και όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα ή μη χτενισμένα.
9. Σύσφιγξη μπούστου
Για να τονώσετε την περιοχή του στήθους χρησιμοποιήστε για 10 μέρες πριν από το bikini style ντεμπούτο σας (εκτός από τις βουτιές των weekend πρέπει να κάνετε focus και στις long lasting διακοπές σας!) ένα προϊόν σύσφιγξης στήθους το οποίο θα αναδείξει το μπούστο και την κοπή του μαγιό σας.
10. Summer Perfume
Το ότι κάνετε βουτιές δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αμελήσετε το άρωμά σας! Μια purse spray εκδοχή του αγαπημένου perfume σας είναι η ιδανική λύση για να τυλίξετε ανά πάσα summer time στιγμή την ήδη αποκαλυπτική περιβολή σας με μερικές φλοράλ ή φρουτώδεις αρωματικές νότες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια