Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

top 10 των πιο όμορφων μαμάδων για το 2013

Δεν είναι μόνο ωραία θηλυκά, αλλά και πολύ τρυφερές μαμάδες και εξίσου επιτυχημένες επαγγελματίες.
Τις συγχαίρουμε για τα…

γονίδιά τους και χαιρόμαστε που τα διαιώνισαν!
Η φετινή λίστα του περιοδικού People με τις «Πιο Όμορφες Γυναίκες της Χρονιάς» έχει στην κορυφή της μία μαμά: Την υπέροχη Gwyneth Paltrow , που είναι μητέρα του 7χρονου Μόουζες και της 8χρονης Απλ.
Η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει σε κάθε της συνέντευξη πόσο σημαντική είναι η οικογένειά της για εκείνη και να ευχαριστεί τόσο το σύζυγό της Κρις Μάρτιν όσο και τα δύο παιδιά της για το πόσο ευτυχισμένη την κάνουν να αισθάνεται με τις μοναδικές στιγμές που μοιράζονται μαζί της.
Και ενώ είμαστε όλες περήφανες που το βάθρο της παγκόσμιας ομορφιάς κατέκτησε μια πολυτάλαντη μαμά -αφού πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο πρότυπο για να εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια-, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η Γκουίνεθ δεν ήταν η μοναδική μαμά της λίστας. Δείτε, λοιπόν, και τις υπόλοιπες 9 όμορφες μαμάδες που τιμήθηκαν για το εξαιρετικό DNA τους!
Drew Barrymore
Για το πρωινό ξύπνημα με την κόρη της Όλιβ: «Σηκώνομαι κάθε μέρα το πρωί για να την ξυπνήσω -πρόκειται για μια πρωτόγνωρη πρωινή χαρά- και είναι τόσο χαρούμενη και τόσο χαμογελαστή! Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το ξύπνημα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εκείνο που βίωνα ως έφηβη. Πραγματικά, είναι ένα κομμάτι στο παζλ της ευτυχίας μου!».
Megan Fox
Για το νέο της ρόλο ως μαμά με το μικρό Νόα: «Αυτό που σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω ήταν να αποκτήσω ένα μωράκι, και τώρα το όνειρό μου επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι να δώσω στο γιο μου όσο περισσότερο μπορώ από τον εαυτό μου!».
Beyonce
Για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό της μικρής Μπλου Άιβι: «Συνειδητοποίησα το λόγο για τον οποίο ήρθα στον κόσμο αυτό! Και περισσότερο από όλα, πως ο καλύτερος τρόπος να μεταδώσω οτιδήποτε στο παιδί μου είναι όχι με το να της λέω διάφορα, αλλά να προσπαθώ να τις τα μάθω δίνοντάς της εγώ η ίδια το παράδειγμα!».
Jennifer Lopez
Για τη γέννηση των διδύμων της: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο πάνω από το να φέρεις στον κόσμο άλλη μία ανθρώπινη ύπαρξη και να έχεις την ολοκληρωτική ευθύνη για τη ζωή της. Είσαι εσύ πριν από τα παιδιά, και εσύ μετά τα παιδιά - και είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος!».
Halle Berry
Για το ότι καθυστέρησε να κάνει παιδιά: «Είμαι πολύ καλύτερη μητέρα στα 46 μου... από ό,τι θα ήμουν π.χ. στα 21 ή τα 25 μου. Τότε ήμουν απλά ένα παιδάκι και προσπαθούσα η ίδια να καταλάβω με δυσκολία τον εαυτό μου, πόσο μάλλον αν έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη τού να βοηθήσω μια άλλη ψυχούλα να μεγαλώσει και να εξελιχθεί. Νιώθω τόσο ευχαριστημένη που περίμενα!».
Michelle Williams
Για τη μεταμόρφωσή της ως γυναίκα μετά τη μητρότητα: «Είναι υπέροχο! Λατρεύω να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με τη Ματίλντα και να παρακολουθώ το πώς μεγαλώνει και γίνεται ένα τόσο όμορφο και γλυκό κοριτσάκι. Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία και με έχει αλλάξει ολοκληρωτικά σαν γυναίκα!».
Pink
Για τον ερχομό της κόρης της Γουίλοου: «Το ότι απέκτησα παιδί είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να έχει συμβεί στη ζωή μου!».
Adele
Στην πρόσφατη απονομή του βραβείου Γκράμι: «Σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω απλά να στείλω την αγάπη μου σε όλες αυτές τις γυναίκες που είναι εργαζόμενες μαμάδες, γιατί, παρόλο που δουλεύουν πολύ σκληρά για να τα καταφέρουν όλα, το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο!».
Leslie Mann
Για την προσπάθειά της να γίνει 'καλή' μαμά: «Χμμ, καλή μητρική συμβουλή; Εεε, δεν ξέρω... αισθάνομαι ότι ακόμα μαθαίνω. Μερικές φορές, νιώθω ότι απλά... είμαι στον αέρα. Αλλάζει μέρα με τη μέρα!».



ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια