Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρεζουβάνς

Το Rejuvance είναι μια εξαιρετική τεχνική, ένα εξιδεικευμένο μασάζ προσώπου, που αναζωογονεί το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες, ανακουφίζει τα σημάδια του χρόνου, διορθώνει το περίγραμμα, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός «φυσικού λίφτινγκ».
Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος εναλλακτικής αισθητικής, που....

γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά και την έκφραση του προσώπου.
Δουλεύει πάνω στον συνδετικό ιστό και στους μυς.
Η τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού, βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος, τονώνει την μικροκυκλοφορία, μεταφέρει νερό και οξυγόνο στα κύτταρα, απομακρύνοντας έτσι τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και την επιδερμίδα.
Η τεχνική απελευθέρωσης των μυών, αφαιρεί την ένταση από τον κάθε μυ, και ένα πρόσωπο απαλλαγμένο από εντάσεις, είναι ένα πρόσωπο γεμάτο υγεία, λάμψη και ομορφιά!

Το Ρεζουβάνς δεν είναι μια κλασική αισθητική θεραπεία, αφού δεν περιορίζεται μόνο στο τομέα της αισθητικής, αλλά δρα σε όλα τα επίπεδα.
Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ηρεμία στο σώμα, το νου και το πνεύμα.
Εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, βελτιώνοντας την αιμάτωση του εγκεφάλου και των εσωτερικών οργάνων.
Οι τεχνικές πίεσης των σημείων που εφαρμόζονται επηρεάζουν θετικά την ενέργεια που ρέει στα ενεργειακά κανάλια, δίνοντας μέγιστα ωφέλει, τόσο στο πρόσωπο, όσο και σε ολόκληρο το σώμα!
Η γενικότερη αίσθηση ευεξίας που αφήνει το Ρεζουβάνς αντανακλά στο πρόσωπο μας και ως γνωστόν, το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής!
Από τη πρώτη συνεδρία το αποτέλεσμα είναι ορατό. Προτείνονται 6 επισκέψεις για μια ολοκληρωμένη σειρά, που διαρκούν από μία ώρα η καθεμία. Η κάθε συνεδρία εστιάζεται σε μια ορισμένη περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του αυχένα και του ντεκολτέ.
Λιάνα Τελειώνη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια