Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πιο σέξι μαμάδες 2013

Μπορεί τα χρόνια τα παλιά η μητρότητα να σήμαινε το τέλος της γυναικείας σεξουαλικότητας, τη σήμερον ημέρα, όμως, η μητρότητα φέρνει την… επανάσταση της σεξουαλικότητας...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, οι οποίες, αν και μαμάδες, είναι πιο σέξι από ποτέ. Και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.
Ας γνωρίσουμε τις δέκα πιο σέξι μάνες (με τη σιγουριά ότι η λίστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη)...

1. ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ
Στην κορυφή βρίσκεται (ποια άλλη;) η Αντζελίνα Τζολί. Αν και υπάρχουν φορές, που η πάλαι ποτέ «Λάρα Κροφτ» μοιάζει με καχεκτικό, οι εμφανίσεις της στις ταινίες (όπως στο Wanted) συνεχίζουν να κόβουν ανάσες, οπότε τη δικαιολογούμε. Εξάλλου, έχει να μεγαλώσει έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τρία βιολογικά.
2. ΧΑΛΪ ΜΠΕΡΙ
Την περίοδο της εγκυμοσύνης η Χάλι Μπέρι την ευχαριστήθηκε με το παραπάνω, αφού μπορούσε να φάει τα πάντα χωρίς άγχος. Ακόμη και τότε η φουσκωμένη Χάλεϊ φάνταζε ιδιαίτερα σέξι, ενώ μετά την απόκτηση της κόρης της, επανήλθε στις αναλογίες και δικαιολογημένα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας.
3. ΚAΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ
Δεν υπήρξε ποτέ αδύνατη, δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα, διαθέτει μεγάλη λεκάνη, είναι μητέρα δύο παιδιών, μόλις πάτησε τα 40 και θεωρείται από τις τοπ σέξι μαμάδες του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, για την οποία ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το εξής… γιατί κρατάει ακόμη τον Μάικλ Ντάγκλας;
4. ΚΕΪΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ
Μητέρα τριών παιδιών η Κέιτ Γουίνσλετ με το που έχασε τα περιττά κιλά που τη βασάνιζαν (και της δημιουργούσαν κόμπλεξ) έγινε πιο αισθησιακή και σέξι από ποτέ.
5. ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ
Για αρκετό καιρό η «Σίντνεϊ» της σειράς «ALIAS» θεωρείτο μία από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Και τη διάκριση αυτή η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν την έχασε ακόμη και όταν ολοκληρώθηκε η σειρά, παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ και αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των δύο κορών τους.
6. ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ
Εδώ, έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερη περίπτωση. Η Χάιντι Κλουμ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ δεν πάει ένας μήνας από τότε που έγινε μητέρα για τέταρτη φορά. Το μοντέλο από την Γερμανία ανέβηκε στην πασαρέλα λίγο μετά τη γέννα της και τίποτε (μα τίποτε) δεν έδειχνε ότι ήταν… λεχώνα. Και είναι να απορεί κανείς με το DNA της. Όχι, με τη σεξουαλικότητα της δεν απορεί κανείς…
7. ΚΕΪΤ ΧΟΛΜΣ
Μετά τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ και την απόκτηση της κόρης τους, Σούρι η Κέιτ Χολμς έχει κόψει τις πολλές αισθησιακές φωνογραφήσεις. Αυτό, όμως, δε σημαίνει και κάτι, αφού η ηθοποιός εξακολουθεί να θεωρείται ως μία «σέξι μάμα». Και όταν της δίνεται η ευκαιρία, το αποδεικνύει.

 

8. ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ
Αν και έχει πατήσει τα 40 και είναι μητέρα τριών αγοριών η Κέιτ Μπλάνσετ θεωρείται από πολλούς μία από τις πιο σέξι μαμάδες. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό ακριβώς που τραβάει τους άνδρες, όμως, η «Ελισάβετ» φιγουράρει μονίμως στην πρώτη δεκάδα.
9. ΤΖΕΣΙΚΑ ΑΛΜΠΑ
Άλλη μία Λατίνα σταρ βρίσκεται στη σχετική λίστα και πρόκειται για μία σχετικά νέα μαμά, την Τζέσικα Άλμπα. Η ηθοποιός ακόμη και στην εγκυμοσύνη έδειχνε πολύ σέξι, ενώ μετά τον ερχομό της κόρης της η σιλουέτα της επανήλθε κανονικά.
10. ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ
Μητέρα διδύμων η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 25 ολόκληρα κιλά και το σώμα της δε θύμιζε σε τίποτε τη σεξοβόμβα Πορτορικανή. Σύντομα, όμως, η Τζένιφερ έχασε τα κιλά, οι καμπύλες της επανήλθαν και η ίδια αποτελεί μία από τις πιο σέξι μαμάδες.




ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια