Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το μέλλον του Αντώνη Σαμαρά

Ο κ Σαμαράς, κατά κάποιο τρόπο διανύει τον... «μήνα του μέλιτος» με την εξουσία, μόνο που όπως όλοι γνωρίζουμε όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν.
Γενέθλια είχε στις 23/5 ο πρωθυπουργός μας (έκλεισε αισίως τα 62) και ευκαιρίας δοθείσης αξίζει να δούμε τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον του:

Ξεκινώντας από τον ετήσιο χάρτη του (την Ηλιακή επιστροφή) παρότι η ώρα γέννησης του δεν είναι ασφαλής (υπάρχουν 2-3 εκδοχές) φαίνεται ότι ο Δίας -που στα περσινά γενέθλια του ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο- θα εξακολουθεί να τον στηρίζει μέχρι και τον Μάιο του 2014, κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» σε σχέση με την πολιτική του σταδιοδρομία. Τα θετικά σχόλια, η υποστήριξη και η αναγνώριση που επισήμως «μάζεψε» από πολλούς ξένους ηγέτες τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πως θα συνεχιστούν, ενώ και ο δείκτης δημοφιλίας του θα πάρει την ανιούσα.

Με αποκλειστικό κριτήριο λοιπόν τον ετήσιο χάρτη του, είναι σε θέση να κερδίσει ακόμη περισσότερους πόντους στο πολιτικό παιχνίδι, κάτι που σίγουρα θα μετρήσει καταλυτικά στην περίπτωση μιας εκλογικής αναμέτρησης. Ένα εναλλακτικό σενάριο είναι να μεταπηδήσει στην Προεδρία της χώρας, κάτι που όσο απίθανο κι αν ακούγεται σήμερα, μπαίνει στο «πλάνο» εξ αιτίας, όπως θα δούμε, της ενεργοποίησης του γενέθλιου Ουρανού του κ Σαμαρά.
Ο κ Σαμαράς, κατά κάποιο τρόπο διανύει τον... «μήνα του μέλιτος» με την εξουσία, μόνο που όπως όλοι γνωρίζουμε όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν.

Κι εδώ είναι αναγκαίο να σταθώ σε κάποιες άλλες επιρροές που... σηκώνουν πολύ συζήτηση και κινούνται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του Δία.
Και ξεκινώ με εκείνην του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ο οποίος από πέρυσι δοκιμάζει τις ικανότητες του στην... παραπλάνηση! Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι εδώ ανιχνεύονται οι «πονηρές» ή άστοχες βουλές των πιστωτών της Ελλάδος. Κατ' αρχήν, πίσω από το πρόγραμμα σωτηρίας -εντός ή εκτός εισαγωγικών- της χώρας, υπάρχουν πολλές κρυφές παράμετροι, κάποιες από τις οποίες ο ίδιος ο κ Σαμαράς ενδέχεται να γνωρίζει, κάποιες άλλες όμως τις αγνοεί ή θέλει να τις αγνοεί.
Σε ένα παλαιότερο άρθρο μου, αναφερόμενος στον κ Σαμαρά, είχα σταθεί ιδιαίτερα στους κινδύνους μιας εθελοτυφλίας ή «καλής πίστης» απέναντι στην Ε.Ε και το ΔΝΤ, που είναι βέβαιο πως έχουν τα δικά τους σχέδια και δεν θα διστάσουν να «αδειάσουν» τόσο τον κ Σαμαρά, όσο και την Ελλάδα, όταν πια ο πρωθυπουργός μας δεν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μια άλλη εκδοχή είναι βέβαια η de facto αναίρεση της χρηματοδότησης μας εξαιτίας των γενικότερων εξελίξεων που αναμένεται να ταράξουν τις ισορροπίες παγκοσμίως. Όπως κι αν έχει, ο Ποσειδώνας είναι ο μαιτρ των ακυρώσεων, εκφράζοντας απόλυτα στην πράξη το γνωστό «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει».
Επίσης καθαρά πρακτικά γνωρίζουμε ότι τα καλά λόγια των πιστωτών σημαίνουν την ικανοποίηση τους για το ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον «ελεγχόμενη», ανεξάρτητα με το αν ο λαός στενάζει -και θα εξακολουθεί να στενάζει- οικονομικά. Για αυτούς η προτεραιότητα θα είναι πάντα οι αριθμοί και οι τράπεζες.

Κάποιες πολύ σοβαρές αστρολογικές πληροφορίες έρχονται από τα προοδευτικά συστήματα.
Παρακάμπτοντας τις συνέπειες της συνόδου ανάμεσα στην προοδευμένη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (στο secondary), μια όψη που δεν έχει απαραίτητα πολιτική χροιά, θα επικεντρωθώ στις ενδείξεις του αστρικού Ηλιακού τόξου, οι οποίες πραγματικά είναι εντυπωσιακές. Σε αυτό, ο προοδευμένος Ήλιος στον Καρκίνο έχει «καθίσει» επάνω στο γενέθλιο τετράγωνο Δία-Ουρανού του κ Σαμαρά (ο Δίας στην 6η μοίρα του Κριού και ο Ουρανός στην 7η μοίρα του Καρκίνου), αναπαράγοντας τα υπέρ και τα κατά του. Προφανώς το προηγηθέν τετράγωνο του προοδευμένου αστρικού Ήλιου με τον γενέθλιο Δία αναφέρεται στην ανάληψη της πρωθυπουργίας, το ερώτημα όμως είναι ποιά ακριβώς είναι η αλλαγή που επαγγέλλεται ο Ουρανός για τη συνέχεια; Εδώ εμφανίζεται το σενάριο της Προεδρίας για το οποίο σας έγραψα πιο πάνω, το οποίο όμως δεν είναι το μόνο.

Μια από τις χειρότερες εκδοχές είναι βέβαια μια απότομη ή απρόσμενη πτώση, κάτι που έχει πολύ καλές πιθανότητες να συμβεί αν ο ίδιος ο κ Σαμαράς δεν αποφασίσει να δρομολογήσει συνταρακτικές αλλαγές, τόσο στο κόμμα του, όσο και στη χώρα. Η προστασία του Δία λήγει τον επόμενο Μάιο, οπότε από εκεί και ύστερα όλα είναι ανοικτά.

Μια επίσης σημαντική αλλά και εξόχως ανησυχητική ένδειξη είναι η σύνοδος του προοδευμένου αστρικού Άρη με τον γενέθλιο Ουρανό, μια όψη που μπορεί να θέσει τον κ Σαμαρά ενώπιον ακραίων καταστάσεων, είτε πολιτικών-εθνικών, είτε προσωπικών, είτε αμφοτέρων. Από αυτήν την άποψη δείχνει αδύνατη η τήρηση των ισορροπιών, αντίθετα διαφαίνονται εξαιρετικά κρίσιμες καταστάσεις, προκλήσεις και απειλές, από αυτές που συνήθως αποκαλούνται «ασύμμετρες».
Η εκτίμηση μου λοιπόν είναι ότι μετά τη «Χολυγουντιανή» ιστορία αγάπης του κ Σαμαρά με την εξουσία, θα ακολουθήσει τάχιστα το «Όσα παίρνει ο άνεμος».
www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια