Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πέσμου ποιό γλυκό σου αρέσει, να σου πω το άρωμα σου

Είτε είσαι της σοκολάτας, είτε βλέπεις μηλόπιτα και ορμάς, υπάρχει το κατάλληλο άρωμα που ταιριάζει στα (γλυκά) γούστα σου.
Δες ποιο άρωμα να προτιμήσεις αν θες να μυρίζεις όπως το αγαπημένο σου γλυκό:

Γλυκά με Φρούτα
Βλέπεις μηλόπιτα και σου τρέχουν τα σάλια, ονειρεύεσαι μια lemon pie ή μια τάρτα με βατόμουρα;  Αν ανήκεις σε εκείνους που μετά το γεύμα ναι μεν θέλουν γλυκό, αλλά προτιμούν μια όξινη γεύση, διάλεξε ένα ελαφρύ άρωμα με φρουτένια βάση, όπως το "Hanae Mori Butterfly": Συνδυάζει αρμονικά αρωματικές νότες ξύλου αλλά και μαρμελάδας βατόμουρου και φράουλας.
Σοκολατένια
Είσαι φαν του σουφλέ σοκολάτας, της σοκολατόπιτας ή καταβροχθίζεις 2 Lacta μετά από ένα γεύμα; Το άρωμα της Sephora (Chocolate) με την απόλυτη σοκολατένια μυρωδιά που μπορείς να μυρίζεις για ώρες φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα. Προσοχή. Αν μπεις στον πειρασμό και αγοράσεις όλη τη συλλογή (body lotion, body butter κλπ) κράτα τα μακρυά από το στόμα σου.
Βανίλια
Είτε γλυκό του κουταλιού, είτε παγωτό, είτε ως πρόσθετο σε γλυκά, η βανίλια έχει υπέροχη μυρωδιά. Ένα άρωμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι αυτό του Κορρέ, το Βανίλια Φρέζια Lychee, που συνδυάζει τη μυρωδιά της βανίλιας με αυτήν των άνθεων της Φρέζιας και του εξωτικού καρπού Λίτσι, δημιουργώντας ένα γλυκό αποτέλεσμα, που, δυστυχώς, δεν είναι για φάγωμα...
Crème Brûlée
Φυσικά και υπάρχει κάτι εκεί έξω και για σένα που είσαι της κρέμας και της καραμέλας στο γλυκό. Το άρωμα Laura Mercier Crème Brûlée Eau de Toilette , εμπνευσμένο από τη συλλογή Laura Mercier Body & Bath Gourmande Collection, περιέχει νότες ζεστής καραμέλας, ζάχαρης, Γαλλικής βανίλιας και λευκή musk.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια