Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυμνιστές στη Ρόδο

Κερδίζει έδαφος στον ελληνικό ξενοδοχειακό τουρισμό το κίνημα του γυμνισμού, όπως φαίνεται από το άνοιγμα ξενοδοχείου αποκλειστικά για γυμνιστές στη Ρόδο, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες την εμπειρία της απόλυτης ελευθερίας χωρίς κανείς να τους κοιτά... "περίεργα".
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του....

το ξενοδοχείο που βρίσκεται μεταξύ Παραδεισίου και Θεολόγου, πέντε χιλιόμετρα από τη γνωστή "Κοιλάδα των Πεταλούδων", ανοίγει τις πύλες του "αποκλειστικά ως κέντρο παραθερισμού γυμνιστών, "με σεβασμό και έντονο το συναίσθημα της ελευθερίας στην έκφραση και την αληθινή επαφή με την φύση".

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο, το δεύτερο αποκλειστικά για γυμνιστές στην Ελλάδα καθώς ένα υπάρχει ήδη και στην Κρήτη, συνεργάζεται με την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών.

Ο επισκέπτης - στους ημερήσιους επισκέπτες περιλαμβάνονται μόνο ζευγάρια και οικογένειες - καλείται να συμμορφωθεί με τον εσωτερικό κανονισμό που απαγορεύει όποιου είδους άσεμνη συμπεριφορά και τη φωτογράφιση.

Όπως αναφέρει "ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε όλους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο γυμνισμός απαγορεύεται στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους και στεγασμένου χώρους (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και ξοινόχρηστες τουαλέτες)".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια