Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το Μήλο βγήκε από τον Παράδεισο

Έλενα Ακρίτα: Διαβάστε αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το διαβάσει
Το νέο βιβλίο της γνωστής χρονικογράφου έχει χαρακτηριστεί ως ένα νέο «αμαρτωλό» και χιουμοριστικό πόνημα και προμηνύεται ότι δεν θα υπάρχει κανείς που να μην μπει στον πειρασμό να....

το διαβάσει.
Με τίτλο «Το Μήλο βγήκε από τον Παράδεισο», η Έλενα Ακρίτα σατιρίζει με το κοφτερό της χιούμορ ιστορίες από τη Βίβλο γραμμένες στη σημερινή πραγματικότητα.

Το must online σας δίνει μια μικρή γεύση από το βιβλίο:
«Η αμαρτία είναι σαν το προφιτερόλ. Αν δεν μπορείς να αντισταθείς, απόλαυσέ την! Κι αυτό αποφάσισαν να κάνουν ο Αδάμ και η Εύα. Το πρόβλημα όμως είναι πως -ακόμα και τότε- η γυναίκα δεν “έπεφτε” τσακ μπαμ. Με το που κατάπινε το μήλο, δεν ήταν “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Ήθελε μια εισαγωγή, ένα απεριτίφ, ένα προκαταρκτικό βρε αδελφέ».

«Διότι εκείνη την εποχή, μόνο αγόρι με κορίτσι κάνανε ζευγαράκι. Μην κοιτάς τώρα που υπάρχουν κι άλλες βερσιόν. Αγόρι με αγόρι, κορίτσι με κορίτσι, αγόρι με πεκινουά, κορίτσι με τάπερ, αγόρι με ράπερ, κορίτσι με το κορδελάκι. Χώρια που τώρα με το ίντερνετ, οι περισσότεροι κάνουν σόλο καριέρα!».

«-Θέλεις να πάμε για ένα παπάγια ον δι ροξ; Τη ρώτησε ο Αδάμ που την έβλεπε πλέον με άλλο μάτι (με το αριστερό συγκεκριμένα).
Ήθελε. Κλείσανε ραντεβού, αλλά η Εύα έπαθε πανικό.
-Δεν έχω τι να φορέσω.
Όντως. Ήταν η μοναδική γυναίκα στην ιστορία της ανθρωπότητας που όταν έλεγε “δεν έχω τι να φορέσω”, εννοούσε πραγματικά “δεν έχω τι να φορέσω”. Με ένα φύλλο συκής την έβγαζε χειμώνα-καλοκαίρι.
Θα μου πεις, άμα έχει γούστο η γυναίκα γίνεται φιγουρίνι με το τίποτα. Έριξε πάνω της μια ζωντανή αλεπού, σαν ετόλ ένα πράμα. Έβαλε κάτι παπαρούνες στα μαλλιά (οπιούχες για κάθε ενδεχόμενο). Παράχωσε και κάτι μπαμπακάκια στο στήθος για να δείχνει πιο πλούσιο το μπούστο. Κοτσάρισε στο μαλλί ένα σκαντζόχοιρο για να κάνει καρφάκια. Και πήγανε στο ραντεβού».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια