Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

8 KANONEΣ του ΠΡΩΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

To πρώτο ραντεβού είναι σαν τις πανελλήνιες.
Μπορεί να καταλήξει σε θρίαμβο (ή καταστροφή), υποστηρίζει ο Mister G.
Αρκεί να είσαι διαβασμένος ή να ξέρεις τα SOS.
Δηλαδή, τα παρακάτω:

ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΘΌΡΜΗΤΗ
Πώς περιμένετε από εκείνον να καταλάβει τη φοβερή αίσθηση του χιούμορ που κρύβεται μέσα σας, αν φέρεστε σαν τη Σάρλοτ του Sex and the City; Δεν είπαμε να γίνετε σαν τον κολλητό του, αλλά όσο περισσότερο είστε ο εαυτός σας τόσο πιο ελκυστική θα δείχνετε. Πριν μερικά χρόνια, είχα βγει για πρώτο ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο, όταν μεταξύ πρώτου και δεύτερου πιάτου εκείνη γύρισε ατάραχη και μου ζήτησε να σηκωθούμε να χορέψουμε. "Το εννοείς;" της απάντησα μουδιασμένος. Το εννοούσε, και καθώς τα κυρίως μας κρύωναν, εμείς χορεύαμε slow ανάμεσα στα τραπέζια. Ακόμη γελάω κάθε φορά που το θυμάμαι . Με νοσταλγία.

ΦΛΕΡΤΆΡΕΤΑΙ ΤΟΝ
'Ενα απλό άγγιγμα στο χέρι μπορεί να φαίνεται εντελώς αθώο,. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας άντρας στον πλανήτη που να μην αναστατώνεται από αυτή την απλή κίνηση. Κάθε ίχνος γυναικείας προσοχής μας κάνει να χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά. Που είμαστε άλλωστε.

ΔΕΊΞΤΕ ΤΟΥ ΌΤΙ ΤΟΝ ΈΧΕΤΕ "ΤΣΕΚΆΡΕΙ" 
Μία από τις άπειρες διαφορές μας - και από τις πιο χαρακτηριστικές - είναι ότι σε αντίθεση με εσάς δεν μας πειράζει να μας αντιμετωπίζετε κάπου-κάπου σαν αντικείμενα. Πόθου εννοείται. Πείτε μας κάτι για το καλογυμνασμένο σώμα μας και έχετε κερδίσει τη μισή μας καρδιά. Αν τον ακούσετε να αναφέρει πάνω από μια φορά κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του (για παράδειγμα, "όλοι στην οικογένειά μου έχουν πράσινα μάτια"0, κάντε του κάποιο κομπλιμέντο σχετικά με αυτό. (Ναι, είμαστε τόσο ανασφαλείς).  

ΠΕΡΙΟΡΊΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ 'ΦΊΛΩΝ ΣΑΣ 
Καλό θα ήταν να αποφύγετε διηγήσεις σχετικά με κάποιον πρώην σας καμουφλαρισμένο ως "ένας φίλος μου". Είπαμε, ανασφαλείς είμαστε, όχι αφελείς.  

ΓΕΛΆΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΊΑ ΤΟΥ 
Ακόμη και αν δεν είναι τόσο ξεκαρδιστικά. Αν δεν είναι ανώριμα ή προσβλητικά, τι πειράζει να του χαρίσετε ένα χαμόγελό σας;. 

ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΛΆΚΑ 
Στο πρώτο ραντεβού με κάποια συνάδελφό μου, μου τηλεφώνησε από το αυτοκίνητο λέγοντάς μου ότι είναι πέντε λεπτά από το σπίτι μου. Της απάντησα ότι θα την συναντούσα στην είσοδο. Μετά από μια μικρή παύση, μου απαντά "ξέρεις, σκέφτηκα να ανέβω πάνω. Σε πειράξει;" Από την ταραχή μου φόρεσα τα εσώρουχά μου ανάποδα. Με αυτό η βραδιά είχε ήδη ζεσταθεί προτού καν αρχίσει. 

ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΙΣ ΌΜΟΡΦΕΣ ΦΊΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΆΡΙ 
Τις φωτογραφίες τους, εννοώ. Πιστέψτε με.'Οταν τις δει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σκεφθεί την πιθανότητα ενός "τρίο". Επίσης, όσο φιλόζωος και να είναι, δεν θέλει να μοιραστεί φωτογραφίες του pet σας. Γενικά, στις πρώτες επαφές μας, δεν θέλουμε να μπαίνει τίποτα ανάμεσά μας. Σίγουρα, πάντως, τίποτα που να περιλαμβάνει τρίχες και σάλια.

 ΑΝΑΛΆΒΕΤΕ ΔΡΆΣΗ 
Πάρε την πρωτοβουλία για το πρώτο ραντεβού. Πάρτε εσείς την πρωτοβουλία για το δεύτερο. Όσο και να μας διακατέχει το ένστικτο του κυνηγού, θέλουμε - και έχουμε ανάγκη- να μα δείξετε ότι μας θέλετε. Αν τα πράγματα πάνε καλά, δείξτε του - ή πείτε το ευθέως - ότι θα θέλατε να ξαναβγείτε. Αν δεν πάνε, διαλέξτε και πάλι τον δρόμο της ευθύτητας. Η ατάκα "αν είναι, θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο" δεν είναι από τις αγαπημένες μας. Ειλικρινά.
glamour.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια