Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Μαΐου 2013

ΚΡΙΟΣ
Μπόρα είναι θα περάσειΓενικά: Ο Μάιος είναι ένας μήνας προετοιμασίας για μια νέα κατάσταση που μπορεί να έχει σχέση με θέματα σπουδών, εργασίας ή σχέσεων. Εστιαστείτε και μην χρονοτριβείτε.
Αισθηματικά:
Οι δεσμευμένοι έχετε πολλά θέματα να λύσετε και ο χρόνος σας πιέζει. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με άλλο τρόπο. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε οποιαδήποτε βιαστική δέσμευση.
Επαγγελματικά: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική κατάσταση και αυτό σας αναστατώνει. Μην απογοητεύεστε, μπόρα είναι θα περάσει.
Οικονομικά: Μην ενδώσετε σε ό, τι σας προτείνουν, χωρίς προηγουμένως να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξίαΓενικά: Αυτό το μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που έχει φτάσει στα όρια της. Ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο, ώστε να δημιουργήσετε χώρο για μια καινούργια αρχή.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε ότι περπατάτε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Οι εντάσεις και οι λογομαχίες σας έχουν κουράσει. Οι αδέσμευτοι θα ξεχάσετε μια σχέση από το παρελθόν με έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας.
Οικονομικά: Ένας καλός προγραμματισμός θα σας ανακουφίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εστιαστείτε στα δικά σας σχέδιαΓενικά: Αυτό το μήνα μη διασκορπίζετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις που αφορούν τρίτους ή σε πράγματα επουσιώδη. Εστιάστε στα δικά σας σχέδια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη από ελευθερία κινήσεων, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Οι συναισθηματικές εξάρσεις σας αφήνουν αδιάφορους. Οι αδέσμευτοι θα βρείτε τρυφερότητα σε μια ερωτική φιλία.
Επαγγελματικά: Παρ' όλες τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που αντιμετωπίζετε, άνθρωποι που πιστεύουν στις ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να τις αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο.
Οικονομικά: Η ανάκαμψη στα οικονομικά σας είναι προσωρινή, γι αυτό αποφύγετε κάθε υπερβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σύγχυση και μπερδέματαΓενικά: Αυτό το μήνα η σύγχυση και τα μπερδέματα έχουν την τιμητική τους. Το παρασκήνιο οργιάζει και δύσκολα ξεχωρίζετε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε έντονες στιγμές, γαρνιρισμένες με ζήλια, κτητικότητα και ψέματα. Οι αδέσμευτοι γνωρίζετε τη δύναμη της γοητείας σας και δεν διστάζετε να τη χρησιμοποιήσετε.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός σας τομέας χρειάζεται προσοχή. Αποφύγετε τον ανταγωνισμό, και τις παράνομη ενέργειες γιατί θα υποστείτε τις σχετικές κυρώσεις.
Οικονομικά: Αν έχετε εκκρεμότητες με το δημόσιο τακτοποιήστε τες το συντομότερο.

ΛΕΩΝ
Αλλαγές σχεδίωνΓενικά: Αυτός είναι ένας μήνας που τα απρόοπτα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Καλό θα ήταν να μην αποφασίσετε για σοβαρά θέματα, αλλά αν δεν έχετε άλλη επιλογή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι βρίσκεστε σ΄ ένα σταυροδρόμι να τα τινάξετε όλα στον αέρα ή να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία. Πριν αποφασίσετε δείτε τα λάθη σας και επανεξετάστε τις ανάγκες σας.
Για σας τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα σας ανεβάσει το ηθικό.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο προσπαθήστε να μην δίνετε δικαιώματα με πράξεις ή παραλείψεις. Να είστε ψύχραιμοι και να μην αποθαρρύνεστε από αρνητικές κριτικές.
Οικονομικά: Καθυστερήσεις και αλλαγές σχεδίων ίσως είναι αναπόφευκτες, γι' αυτό ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια ευχάριστη ανάπαυλαΓενικά: Αυτό το μήνα το κλίμα έντασης υποχωρεί και επιτέλους παίρνετε μια βαθιά ανάσα. Παρ' όλες τις υποχρεώσεις σας βρίσκετε χρόνο για χαλάρωση και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη ζητάτε από το σύντροφό σας την τελειότητα που δεν υπάρχει. Για τους αδέσμευτους μια επαγγελματική γνωριμία εξελίσσεται σε μια ρομαντική περιπέτεια.
Επαγγελματικά: Κάτι φαίνεται να αλλάζει στα επαγγελματικά σας που έχει σχέση με συνεργάτες ή τον εργοδότη σας, ή ίσως κάποιοι παράμετροι που δεν υπολογίζατε.
Οικονομικά: Περισσότερα τα θετικά παρά τ' αρνητικά αυτού του μήνα για τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας.

ΖΥΓΟΣ
Συναισθηματική φόρτιση και ασυνεννοησίαΓενικά: Αυτό το μήνα ένα ταξιδάκι θα σας βοηθήσει ν' ανανεωθείτε και να αλλάξετε οπτική γωνία στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έρχεστε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας λόγω τρίτων που ανακατεύονται στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι λειτουργείτε παρορμητικά και ταλαιπωρήστε.
Επαγγελματικά: Οι δημιουργικές σας ιδέες δεν περνάνε απαρατήρητες, αλλά εσείς δεν έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Η ασυνεννοησία και η συναισθηματική φόρτιση στο χώρο της εργασίας συνεχίζονται.
Οικονομικά: Κάποιο αναπάντεχο έξοδο θα σας προβληματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιτυχία ανάλογη με την προσπάθειαΓενικά: Αυτό το μήνα, πάρτε πρωτοβουλίες και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Επενδύστε σε κοινωνικές επαφές και αξιολογήστε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ανανεώνετε τη σχέση σας με μικροαποδράσεις και βγάζετε το φως τον κρυμμένο ερωτισμό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα γνωριμία με ευχάριστες προοπτικές.
Επαγγελματικά: Μετά από επίμονες προσπάθειες και οργανωμένες κινήσεις, ήρθε η ώρα να προωθήσετε τα σχέδια που κάνατε εδώ και καιρό. Δράστε με σύνεση.
Οικονομικά: Με μέτρο και σωστό προγραμματισμό τα οικονομικά σας παρουσιάζουν αισθητή άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περίοδος αλλαγών και ανακατατάξεωνΓενικά: Αυτός είναι ένας μήνας απολογισμού και διευθέτησης καταστάσεων από το παρελθόν. Δείτε τα αληθινά κίνητρα πίσω από τις πράξεις σας και επαναπροσδιορίστε τα ενδιαφέροντά σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να διορθώσει ό, τι στραβό έχει κάνει. Οι αδέσμευτοι εντοπίστε τα λάθη που επαναλαμβάνετε, πριν προχωρήσετε σε μια νέα σχέση.
Επαγγελματικά: Περίοδος αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα. Συζητήσεις για μετακινήσεις θα σας προβληματίσουν αρχικά, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι είναι ευνοϊκές για σας.
Οικονομικά:Τα οικονομικά σας σκαμπανεβάσματα σας δημιουργούν πονοκέφαλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημαΓενικά: Αυτός ο μήνας έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες σας. Οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας οδεύουν προς υλοποίηση και δίνουν νέα τροπή στη ζωή σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση του έτερου σας ήμισυ σε ό, τι σχεδιάζετε. Οι αδέσμευτοι διεκδικείστε ό, τι θεωρείτε ότι σας αξίζει.
Επαγγελματικά: Ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα και συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια οδηγούν σε συμφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες.
Οικονομικά: Μια ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σας. Αποταμιεύστε για να κοιμάστε ήσυχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βουτιά στο άγνωστοΓενικά: Αυτό το μήνα η επιθυμία σας να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες σας κάνει απερίσκεπτα τολμηρούς. Οι παρορμητικές κινήσεις όμως φέρνουν εφήμερες χαρές και μελλοντικές σκοτούρες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αγνοείτε τις υποχρεώσεις σας και τρελαίνετε το σύντροφο σας με τα καπρίτσια σας. Οι αδέσμευτοι προτιμάτε μια μποέμικη ζωή χωρίς τα παρατράγουδα της δέσμευσης.
Επαγγελματικά: Νέα ενδιαφέροντα και πρωτότυπες ιδέες σημειοδοτούν μια δημιουργική περίοδο. Αποφύγετε παράτολμα ρίσκα και οικονομικά ανοίγματα.
Οικονομικά: Η ασυνέπεια σας θα σας ταλαιπωρήσει στο προσεχές μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Συμπαράσταση και στήριξηΓενικά: Αυτό τον μήνα η συμπαράσταση και η στήριξη της οικογένειας και των φίλων σας, σας βοηθά ν' αντιμετωπίσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεχτείτε τη διαφορετικότητα του συντρόφου σας και μην περιμένετε να έχει την ίδια οπτική που έχετε εσείς για τα πράγματα. Οι αδέσμευτοι έχετε βαρεθεί τις περιστασιακές σχέσεις και νοιώθετε έτοιμοι να δεσμευτείτε.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Όσο γρηγορότερα εγκλιματιστείτε στη νέα κατάσταση τόσο το καλύτερο για σας.
Οικονομικά: Θα σας απασχολήσουν θέματα κληρονομικά ή σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.
Νία Θεοφανίδου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια