Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1

Με ανατρεπτικό χαρακτήρα και διαφορετικό ύφος από τα καθιερωμένα, το «Your Face Sounds Familiar» έρχεται για να κάνει την έκπληξη και να πείσει πως στη σκηνή του τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.
Την Κυριακή....

14 Απριλίου στις 21.00 είναι η πρεμιέρα του νέου σόου του ΑΝΤ1 "Your face sounds familiar", όπου θα παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου.
Πρόκειται για ένα μοναδικό τηλεοπτικό θέαμα, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ, ενώ το καλοκαίρι του 2013 είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.
Το σόου αποτελείται από 12 Live, μέσα από τα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα βάζουν τα δυνατά τους, ώστε σε κάθε τους εμφάνιση, εσείς να σκεφτείτε: «Your Face Sounds Familiar»! Με άλλα λόγια, οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.
Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί μια τετραμελής κριτική επιτροπή, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες! Σε κάθε Live δεν θα υπάρχει αποχώρηση και νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά μέσα από τα 12 Live.
Στο τέλος του κάθε live, o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Έτσι, όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκτός των άλλων, συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με ένα ξεχωριστό σκοπό .
ΑΝΤ1

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια