Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θέα Live - Πλούταρχος - Ζήνα

Θέα Live Πλούταρχος Ζήνα είναι το νεό σχήμα που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθηναϊκής διασκέδασης. Οι εμφανίσεις τους έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο του Πάσχα και η έναρξη του σχήματος στις 12 Απριλίου.
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει στο πλευρό του....

την μοναδική και ανανεωμένη Πέγκυ Ζήνα, υποσχόμενοι ένα προγραμμα γεμάτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Θέα Live. Ο Γιάννης Πλούταρχος για πρώτη φορά θα συνεργαστεί επί σκηνής με ένα σημαντικό όνομα της ελληνικής δισκογραφίας, ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ύστερα από μια πετυχημένη σεζόν στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην Αθήνα για να μας ταξιδέψει με τα ερωτικά του τραγούδια. Απουσιάζοντας καιρό από τις Αθηναϊκές πίστες, ο Γιάννης Πλούταρχος δηλώνει έτοιμος και ανημοπονεί να σταθεί ξανά μπροστά στους θαυμαστές του. Με νέα δισκογραφική δουλειά πλαισιωμένη από νέες ερωτικές μπαλάντες θα γίνει και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πίστα του Thea Live.

Η Πέγκυ Ζήνα θα σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, η οποία θα αναλάβει το λαϊκό μέρος του προγράμματος στο Thea Live. Περίπου ένα χρόνο την περιμέναμε, είχε όμως την πολύ γλυκιά δικαιολογία της μητρότητας. Η Πέγκυ Ζήνα, ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ, μας περιμένει για να βάλουμε φωτιά στη νύχτα, διασκεδάζοντας τόσο με τις τελευταίες της επιτυχίες όσο και με παλαιότερες που έχουν αφήσει εποχή.

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα είναι δύο μεγάλες μορφές της Ελληνικής μουσικής σκηνής, που ο συνδυασμός τους θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του νυχτερινού κέντρου Thea Live.

Στο νυχτερινό κέντρο Θέα Live έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.

Thea Live τηλέφωνο κράτησης: 211-7707570 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).
ΛΙΖΑ
 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια