Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Eμφύτευμα με ουσία για ναρκομανείς είχε ο Michael Jackson

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία για τον Michael Jackson, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του: όπως αποκαλύφθηκε από τη νεκροψία, ο «θρύλος της ποπ» είχε εμφύτευμα με ουσία που χορηγείται σε ναρκομανείς!
Τα έγγραφα από τη νεκροψία, που μόλις δημοσιεύτηκαν, ανατρέπουν δεδομένα και φέρνουν νέα στοιχεία στο φως.
To 2003, λοιπόν....

ο Michael Jackson υποβλήθηκε σε επέμβαση ώστε να εμφυτευτεί στο σώμα του μία συσκευή που σε τακτά χρονικά διαστήματα του χορηγούσε το φάρμακο «Narcan», στο οποίο ήταν εθισμένος!
Το εν λόγω φάρμακο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ναλοξόνη, μία ουσία που χορηγείται σε ηρωινομανείς και μορφινομανείς!
Με αυτήν, μπλοκάρονται οι αισθητήρες της απόλαυσης στον εγκέφαλο, καθιστώντας άσκοπη την επιπλέον λήψη φαρμάκων.
Η αποκάλυψη – σοκ έγινε στο πλαίσιο της νέας δίκης για τον θάνατο του σταρ, η διαδικασία της οποίας έχει ήδη αρχίσει σε δικαστήριο του Λος Άντζελες και αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες.
Όπως σας έχουμε γράψει, η οικογένεια του Jackson έχει μηνύσει την διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών του και ζητά 32 δισ. ευρώ, με την αιτιολογία πως προσέλαβε και πλήρωνε τον γιατρό Conrad Murray, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί σε 4ετή φυλάκιση, ως ο άνθρωπος που χορήγησε την υπερβολική και μοιράια δόση του αναισθητικού «Propofol» στον τραγουδιστή.
Από την πλευρά της, η εταιρεία αντικρούει τους ισχυρισμούς, τονίζοντας πως ο «θρύλος της ποπ»ουδέποτε την είχε ενημερώσει για τον εθισμό του...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια