Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια & χρήμα

Κριός: 
Οι Κριοί ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια και είστε σπάταλοι. Αν αποφασίσετε να κάνετε μία αγορά, θα την κάνετε. Γι΄αυτό και προχωράτε σε πολλές αγορές χωρίς να σκέφτεστε το κόστος. Συνήθως δεν υπολογίζετε τα χρήματα και δεν αντιμετωπίζετε συνετά
τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Οι Κριοί ζείτε για το σήμερα και δεν αποταμιεύεται χρήματα για τυχόν μελλοντικές δυσκολίες.

Ταύρος:
Οι Ταύροι ανήκετε στα σταθερά ζώδια και ακόμη και στο θέμα των χρημάτων κάνετε σωστό προϋπολογισμό ώστε να ζείτε άνετα και χωρίς στερήσεις. Μετρημένοι και πατώντας γερά στη γη προχωράτε μόνο σε όσες αγορές “σηκώνει” η τσέπη σας. Από την άλλοι πλευρά, όμως, αγαπάτε την πολυτέλεια, τα ακριβά ρούχα, το καλό φαγητό και τη θαλπωρή των πολλών ανέσεων.
Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι ως γνωστόν έχετε δυαδική φύση. Από τη μία πλευρά λοιπόν οργανώνετε τα οικονομικά σας ζητήματα και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, κι από την άλλη, μία ωραία πρωία αδειάζεται κυριολεκτικά το πορτοφόλι σας επιπόλαια και “άτσαλα”. Σας αρέσουν οι βόλτες, τα ταξίδια, η καλοπέραση και είστε πολύ large όταν κερνάτε τους φίλους τους. Γι αυτό και συχνά δεν σας μένει δεκάρα τσακιστή.

Καρκίνος: 
Οι Καρκίνοι ανήκετε στα ζώδια του νερού. Η σχέση σας με τα χρήματα είναι καλή. Οι Καρκίνοι αγαπάτε πολύ την οικογένειά σας και δεν θέλετε να λείψει τίποτα από
τα μέλη της. Κατά συνέπεια είστε ικανοί να στερηθείτε οι ίδιοι ώστε να ζουν καλά οι υπόλοιποι. Τα καρκινάκια συχνά ξεσπάτε στα ψώνια και στις αγορές, κάνοντας shopping therapy όταν είστε στις μαύρες σας.

Λέων: 
Η σχέση του Λέοντα με τα χρήματα είναι σχέση “αγάπης”. Τα λιοντάρια είστε ένα δυναμικό ζώδιο και ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς. Είστε σπάταλα και αγαπάτε τα χρήματα, την πολυτέλεια και τις σπατάλες. Κάνετε δώρα και ξοδεύετε τόσο για σας τους ίδιους, όσο και για τους φίλους σας. Είναι στη φύση σας να έχετε ακριβά πράγματα κυρίως για να τα επιδεικνύετε.

Παρθένος: 
Οι Παρθένοι είστε ένα ζώδιο της γης και μάλιστα πολύ οργανωτικό και υπεύθυνο. Ως Παρθένοι δεν ξέρετε μόνο για τα τρέχοντα οικονομικά σας ζητήματα αλλά και για όσα χρήματα έχετε χαλάσει και στο παρελθόν. Δεν κάνετε ποτέ περιττές σπατάλες και οι αγορές σας είναι συνετές και έξυπνες. Γι΄αυτό και δεν ξεμένετε ποτέ από χρήματα, ενώ συνήθως αποταμιεύετε και κάποιο ποσό για να υπάρχει.

Ζυγός: 
Οι Ζυγοί είστε ένα ζώδιο του αέρα και ένα από τα τέσσερα παρορμητικά. Ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμά σας είναι η τάση σας να ισορροπείτε τα πράγματα. Παρόλα αυτά, η σχέση σας με τα χρήματα είναι κάκιστη. Ενώ θέλετε να έχετε χρήματα, ταυτόχρονα είστε σπάταλοι και άνθρωποι του “έξω”. Σας αρέσει το ακριβό ντύσιμο, η καλή ζωή και η περιποίηση.

Σκορπιός: 
Οι Σκορπιοί ανήκετε στα σταθερά ζώδια και η σχέση σας με τα χρήματα είναι και αυτή -όπως και οι άλλες- μια σχέση πάθους. Οι Σκορπιοί δεν είστε ακριβώς σπάταλοι αλλά δεν σας ενδιαφέρει και να χαλάσετε πολλά χρήματα για μία αγορά που θέλετε ή για να περάσετε καλά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεφεύγετε συχνά από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Τοξότης: 
Οι Τοξότες, ζώδιο της φωτιάς, είστε άνθρωποι ανεξάρτητοι και large, και σκορπάτε αλόγιστα τα χρήματά σας. Σας αρέσουν τα χόμπι και οι διασκεδάσεις, αγοράζετε ό,τι θέλετε και δεν σκέφτεστε τα έξοδα. Επειδή είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί άνθρωποι και βγαίνετε συνέχεια εξ, εκ των πραγμάτων χαλάτε πολλά χρήματα. Αυτό, όμως, δεν σας ενδιαφέρει και πολύ μιας και θέλετε να περνάτε καλά.

Αιγόκερως: 
Οι Αιγόκεροι ανήκετε στα ζώδια της γης. Πολλοί χαρακτηρίζεστε τσιγκούνηδες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλώς, κάνετε πολύ καλό οικονομικό προγραμματισμό και δεν ξεμένετε ποτέ από χρήματα. Γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες και δεν σπαταλάτε τα χρήματα άσκοπα. Άκρως προγραμματισμένοι και συνετοί μπορείτε να διαχειριστείτε τέλεια τα οικονομικά σας ζητήματα.

Υδροχόος: 
Οι Υδροχόοι είστε απρόβλεπτοι σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Όπως στην καθημερινότητά σας, ποτέ δεν ξέρει κανείς πώς θα αντιδράσετε, έτσι και στα οικονομικά σας. Λάτρεις της τεχνολογίας, σπαταλάτε πολλά χρήματα σε τέτοιου είδους αγορές. Δεν σας ενδιαφέρει να χαλάσετε ακόμα και ένα υπερβολικό χρηματικό ποσό, αρκεί να κάντε την αγορά που θέλετε. Κάποιες φορές παρόλα αυτά ίσως είστε πιο “μαζεμένοι”.

Ιχθείς: 
Οι Ιχθείς ανήκετε στα ζώδια του νερού και εύκολα μελαγχολείτε ”βάφοντάς τα μαύρα”. Στα οικονομικά σας ζητήματα έχετε σύνεση και προγραμματισμό. Πρώτα καλύπτετε τις βασικές σας ανάγκες και μετά προχωράτε σε αγορές και χαλάτε χρήματα για την καλοπέρασή σας. Οι Ιχθείς εύκολα πέφτετε ψυχολογικά, γι΄αυτό και η καλή διαχείριση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ισορροπία σας.
Μαντάμ Ζαΐρα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια