Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ερωτικές παραξενιές των ζωδίων

Αν ο κύριος στόχος σου είναι να αιχμαλωτίσεις τον «άπιαστο» εραστή (ή ερωμένη) των ονείρων σου ή απλά και μόνο θέλεις να μάθεις τι πρέπει να αποφύγεις σε μία σχέση, προκειμένου να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον, ακολούθησε τα μυστικά της ερωτικής αστρολογίας.
Διάβασε τις συμβουλές και μάθε όλα όσα πρέπει να αποφύγεις στις ερωτικές γνωριμίες ή σχέσεις με τα ζώδια! Γιατί μην ξεχνάς ...όλοι έχουμε τις παραξενιές μας: 
ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Μην τον αφήσεις ούτε στιγμή να νιώσει τη σιγουριά ότι σε έχει κατακτήσει. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην «τρέχεις» συνέχεια από πίσω του, γιατί ο Κριός θέλει να είναι πάντα αυτός ο κυνηγός μίας σχέσης. Μην σκαρφίζεσαι λοιπόν «έξυπνες» δικαιολογίες για να του μιλήσεις ή για να τον συναντήσεις, άφησέ τον να πάρει αυτός όλες τις πρωτοβουλίες.
Μην τον διακόπτεις ποτέ όταν μιλάει ή όταν ασχολείται με κάτι άλλο (εκτός από εσένα), γιατί όχι απλά εκνευρίζεται, αλλά χάνει κάθε υπομονή και ενδιαφέρον!
Δεν χρειάζεται να του δίνεις οδηγίες ή να του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι μικρό παιδί. Αν θέλει κάποια στιγμή συμβουλή ή καθοδήγηση τότε θα την ζητήσει. Τον κουράζει απίστευτα όμως όταν ένα άτομο του λεει τι να κάνει και είναι και ένας από τους λόγους, που εύκολα μπορεί να επιλέξει τον χωρισμό από μία ερωτική σχέση.
Δεν πρέπει να προσπαθήσεις να τον αποκόψεις από τις παρέες του. Δεν δέχεται την κριτική για τους φίλους του και σίγουρα πάντα θα ταχθεί υπέρ των φίλων του, προκειμένου να τους υπερασπίσει.
Μην του πεις ποτέ ψέματα, γιατί θα κάνει μεταβολή και θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου! Ο Κριός είναι από τους ανθρώπους που θέλει ντόμπρες συμπεριφορές και στις σχέσεις του επιζητά την απέραντη αλήθεια.
Αν τον πιέσεις για σοβαρή δέσμευση, επισημοποίηση ή προσπαθήσεις με τις πράξεις σου να καταπατήσεις την ανεξαρτησία του, να ξέρεις πως όσα αισθήματα και να έχει, θα τρέξει μακριά ...
Μην αφήσεις ποτέ την γνωριμία ή τη σχέση σας να καταλήξει στη ρουτίνα. Βάλε φαντασία, διάλεξε νέα μέρη για να επισκεφτείτε και κάνε ότι περνά από το χέρι σου, για να περνάτε μαζί ξεχωριστές στιγμές!

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Μην βιάζεσαι να εξελιχθεί η γνωριμία ή η σχέση σου με έναν Ταύρο. Όσο πιο πολύ πιέζεις μία κατάσταση, τόσο πιο πολύ «μαγκώνεται» και διστάζει να προχωρήσει, γιατί πολύ απλά απεχθάνεται την πίεση.
Αν του περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι αυτό που ζητάς είναι μόνο φλερτ, παιχνίδι ή περιστασιακή σχέση, όχι μόνο θα φύγει μακριά αλλά δεν θα θέλει και να σου ξαναμιλήσει.
Ο Ταύρος δεν πρέπει να γνωρίζει για το ερωτικό σου παρελθόν. Προσπάθησε να αποφύγεις την κουβέντα για περασμένες σχέσεις, γιατί και θα απογοητευτεί, αλλά θα ζηλέψει κιόλας.
Απόφυγε τα σχόλια για την εξωτερική του εμφάνισή και μην του δίνεις οδηγίες για να αλλάξει το ντύσιμο, το σώμα ή το στυλ του, γιατί σίγουρα θα πληγωθεί.
Μην τον ζορίσεις να πάρει μία απόφαση, γιατί τότε είναι που θα αργήσει ακόμα περισσότερο! Θέλει τον χρόνο του για να κατασταλάξουν οι σκέψεις του.
Μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις άποψη, γιατί τότε θα διαπιστώσεις ότι έχει πολύ μεγάλο πείσμα.
Καλύτερα να τάξεις σε παιδί... παρά σε Ταύρο! Προσπάθησε να είσαι συνεπής απέναντί του και μην λες πράγματα, αν δεν έχεις την σιγουριά ότι μπορείς να τα τηρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Άφησε την κτητική σου διάθεση στην άκρη και μην προσπαθείς να «περιορίσεις» τον Δίδυμο με την συμπεριφορά σου.
Προσπάθησε όσο μπορείς να μην έχεις βαρετή συμπεριφορά. Διάλεγε συνέχεια νέα μέρη για να επισκεφτείτε και βρες καινούρια θέματα για να συζητήσετε. Ο Δίδυμος δεν αντέχει ούτε την μιζέρια, αλλά ούτε και την ανία.
Αν του δώσεις την εντύπωση ότι βάζεις σε προτεραιότητα το σεξ από την επικοινωνία σας, μην παραξενευτείς αν την επόμενη μέρα δεν χτυπήσει το τηλέφωνό σου!
Στη γνωριμία ή τη σχέση σου με τον Δίδυμο μην βάλεις όρια, πρέπει και κανόνες...γιατί σίγουρα τίποτα από αυτά δεν θα τηρήσει. Άφησε τον αυθορμητισμό σου ελεύθερο...
Μην απορρίπτεις προτάσεις ή εξόδους που θα σου προτείνει. Αν του λες συνέχεια «όχι» σίγουρα θα βρει καλύτερη και πιο δεκτική παρέα!
Μην τον «πνίξεις» με συναισθηματικές εκδηλώσεις και ρομάντζα...δεν είναι του στυλ του!
Η γκρίνια τον κάνει έξω φρενών, η καταπίεση τον διώχνει μακριά, ενώ η αδιακρισία και η απόλυτη συμπεριφορά τον κάνουν να βαριέται στο λεπτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ο Καρκίνος είναι αρκετά «παρεξηγιάρης» και δεν τα πάει πολύ καλά με τα άκομψα αστεία. Συμπεριφέρσου του με διακριτικότητα και άφησε την παιχνιδιάρική σου διάθεση για λίγες στιγμές.
Προσπάθησε να αποφύγεις τις «στενές» επαφές όταν έχουμε πανσέληνο. Ο Καρκίνος, έχοντας ως κυβερνήτη του τη Σελήνη, είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και με αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις, που προκύπτουν από τις φάσεις του φεγγαριού. Όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο, ο Καρκίνος πάντα έχει τις μελαγχολίες του.
Μην φλερτάρεις ή δείχνεις θαυμασμό για άλλα άτομο, ο Καρκίνος θέλει την πλήρη αποκλειστικότητα σου!
Αν η συμπεριφορά σου απέναντί του είναι αυταρχική και επιθετική, θα τρομάξει και θα το βάλει στα πόδια.
Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει ...γιατί αυτό που θα καταφέρεις είναι να του φουντώσεις τις ανασφάλειές του και να τον κάνεις ιδιαίτερα καχύποπτο μαζί σου.
Μην τον χρησιμοποιήσεις απλά και μόνο για να περάσεις καλά. Ο Καρκίνος θέλει μια σταθερή σχέση στη ζωή του και δεν συγχωρεί το ψέμα και την κοροϊδία.
Μην ντρέπεσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί ο Καρκίνος να φαίνεται σεμνός και ντροπαλός... είναι μόνο μέχρι να πάρει τον αέρα του. Κάνε τον λοιπόν να νιώσει άνετα μαζί σου!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
Αν του πας κόντρα και θελήσεις να του δείξεις πως θέλεις εσύ να κάνεις το κουμάντο στη σχέση σας, εκτός από ότι θα του πληγώσεις τον εγωισμό του, θα του φύγει γρήγορα το ενδιαφέρον.
Έχεις την τάση για κριτική; Τότε σίγουρα θα πρέπει να περιορίσεις την κτητική σου διάθεση, γιατί σίγουρα το Λιονταράκι δεν ανέχεται τις υποδείξεις.
Μην πληγώσεις την περηφάνια του προσβάλλοντάς τον μπροστά σε τρίτα άτομα ή κουτσομπολεύοντας τα προσωπικά σας ζητήματα σε κοινούς γνωστούς.
Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον εξαγριώσεις!
Αν προσπαθήσεις να τον ανταγωνιστείς και να του επιδείξεις τις ικανότητές σου, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δεις το λιονταράκι να αφρίζει από νεύρα και ανταγωνισμό.
Το λιονταράκι είναι γενναιόδωρο αλλά και αρκετά σπάταλο, μην προσπαθήσεις να του κόψεις τις «ακριβές» του συνήθειες, γιατί θα του χαλάσεις το κέφι και τον αυθορμητισμό του.
Μην απορρίψεις ποτέ την παρέα του επειδή σου έγινε μία καλύτερη πρόταση. Ακόμα και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, καλύτερα να προσπαθήσεις να το κρύψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Όσο κριτική και να ακούσεις από το γλυκό του στοματάκι, προσπάθησε εσύ τουλάχιστον να διατηρήσεις τον έλεγχό σου και να μην κριτικάρεις τη ζωή και τις επιλογές του – δεν του αρέσει καθόλου!
Αυτό που επιθυμεί είναι να έχει στη ζωή του ουσιαστικές σχέσεις, που θα στηρίζονται στην εμπιστοσύνη. Αν κλονίσεις την εμπιστοσύνη του και πληγώσεις τα συναισθήματά του, ότι και να κάνεις μετά, θα πέφτει στο βρόντο!
Μην υποτιμήσεις τις ερωτικές του ικανότητες, γιατί θα φουντώσεις τις ανασφάλειές του και θα τον μεταμορφώσεις σε «παγοκολώνα».
Αν ξεχάσεις τα γενέθλιά του, την γιορτή του ή μία σημαντική επέτειο, να προετοιμαστείς για μούτρα και νεύρα.
Μην τον ζορίσεις να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Όχι μόνο δεν πρόκειται να τον πείσεις για κάτι αντίθετο από αυτό που θέλει ο ίδιος, αλλά θα τον απομακρύνεις.
Αν παραμελήσεις την εμφάνισή σου ή του δείξεις ότι στη ζωή σου επικρατεί χάος και ακαταστασία, θα απομακρυνθεί.
Μην προσπαθήσεις να διεισδύσεις στα προσωπικά του ζητήματα, χωρίς να σου έχει δώσει πρώτα
ο ίδιος το πράσινο φως.
ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
Έκανες μία γνωριμία με έναν Ζυγό; Μην προσπαθήσεις να μαντέψεις την ηλικία του, γιατί σίγουρα θα τον κάνεις να νιώσει άβολα. Αν πάλι του πεις ότι φαίνεται μεγαλύτερος από ότι είναι ...μην περιμένεις η γνωριμία σας να έχει και συνέχεια.
Μην τον πιέσεις να πάρει κάποια απόφαση ενώ δεν είναι έτοιμος. Έχει τους δικούς του αργούς χρόνους για να κατασταλάξει στο τι επιθυμεί. Βοήθησέ τον μόνο να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του.
Αν τα αισθήματά σου δεν βρουν την ανάλογη ανταπόκριση, μην επιμείνεις για να αλλάξεις την κατάσταση. Ο Ζυγός μπορεί να μην θέλει να δοθεί συνέχεια, όμως να μην εκφράζει ανοιχτά τις επιθυμίες του. Δεν είναι κρίμα λοιπόν να χάνεις τον χρόνο σου άσκοπα;
Όταν τον συναντάς, μην ντύνεσαι με τα ρούχα που φοράς όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου! Φόρεσε ότι πιο κομψό και μοδάτο υπάρχει. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας Ζυγός απέρριψε έναν ερωτικό σύντροφο επειδή ήταν ατημέλητος.
Μην αμφισβητείς την πίστη του, γιατί με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθεί από αντίδραση στην απιστία.
Απόφυγε τους καβγάδες, τις φωνές και τις διαφωνίες, γιατί ο Ζυγός πανικοβάλλεται όταν επικρατεί εχθρικό κλίμα.
Αν έχεις ξεκινήσει μία γνωριμία ή μία σχέση με έναν Ζυγό, ΜΗΝ προσπαθήσεις να τον αποκόψεις από τους φίλους ή την διασκέδάση του. Αυτός ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος όταν βρίσκεται σε παρέα. Έστω και αν θέλεις κάποιες στιγμές να «απομονώνεστε», φρόντισε να συνδυάσεις τις παρέες του με τις δικές σου, για να περνάτε ακόμα καλύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Απόφυγε να δείξεις στο Σκορπιό ότι είσαι ένας άνθρωπος απελευθερωμένος και με μοντέρνες ιδέες. Έστω και αν στον έρωτα θέλει να γεύεται με πάθος νέες συγκινήσεις, αναζητά ένα σύντροφο συντηρητικό, που αυτός θα τον κάνει να απελευθερωθεί.
Μην αρχίσεις να παινεύεσαι για τις ερωτικές σου επιδόσεις, γιατί ο Σκορπιός θα συμπεράνει ότι τον μειώνεις! Πρέπει κάθε ώρα και στιγμή να πιστεύει ότι στον έρωτα είναι ο καλύτερος!
Μην τον κοντράρεις ...έχει τέτοιο δυναμισμό, που θα σε εξαντλήσει με το πείσμα και την μαχητικότητά του.
Μην αμφιβάλεις ποτέ για την πίστη του ή ακόμα και για τα λεγόμενά του. Όποιος τον αμφισβητεί γίνεται εχθρός του.
Αν του πεις ψέματα ...κάηκες!!! Όσο αθώο και να είναι ένα ψέμα σου, αν το ανακαλύψει, δεν πρόκειται να το συγχωρέσει.
Μην του πεις τα πάντα για σένα από τα πρώτα ραντεβού. Ο Σκορπιός θέλει πάντα να ανακαλύπτει νέες πτυχές του χαρακτήρα σου.
Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ο Σκορπιός θέλει κάποιες στιγμές να μένει μόνος του, για να ανασυγκροτεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Δείξε κατανόηση και σεβασμό στην επιλογή του να απομονώνεται και μην προσπαθήσεις να εισβάλεις στις προσωπικές του στιγμές, αν δεν σου έχει δώσει το πράσινο φως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Έχεις τις μαύρες σου; Δεν είσαι και στην κατάλληλη διάθεση; Τότε θα ήταν καλύτερα να αναβάλεις το ραντεβού σου με έναν Τοξότη, που του αρέσει διαρκώς το κέφι και η διασκέδαση. Ο Τοξότης εκνευρίζεται με τους απαισιόδοξους και κατσούφηδες ανθρώπους. Μήπως λοιπόν έχει έρθει η ώρα να βρεις και πάλι το χαμόγελο σου;
Μην επιμένεις να εξελιχθεί η σχέση σας έτσι όπως εσύ θέλεις. Ο Τοξότης δεν μπαίνει σε καλούπια, είναι και λίγο αντιδραστικός και δεν δέχεται τα στερεότυπα.
Αν βλέπεις πολλές αισθηματικές ταινίες ή διαβάζεις πολλά ρομαντικά μυθιστορήματα, προσπάθησε όσο μπορείς να μην επηρεαστείς, γιατί ο Τοξότης απεχθάνεται τα ρομάντζα και τις γλυκανάλατες συναισθηματικές εκδηλώσεις.
STOP σε γκρίνια και απαιτήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του!
Μην προσπαθήσεις να τον αποκόψεις από τις παρέες του. Ο Τοξότης είναι πολύ κοινωνικός, θέλει να βρίσκεται διαρκώς με φίλους και αν το ταίρι του προσπαθήσει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ...σίγουρα θα προτιμήσει τα φιλαράκια του.
Αν προσπαθήσεις να καταπατήσεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, τότε θα τον κάνεις να τρέξει μακριά σου!
Δεν μπορεί να μένει κλεισμένος σε ένα σπίτι ή να πηγαίνει συνεχώς στα ίδια μέρη, θέλει να γεύεται διαρκώς νέες εμπειρίες. Μην του προτείνεις διαρκώς τα ίδια και τα ίδια, κάνε του πρωτότυπες προτάσεις για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Έχεις κάνει μία νέα γνωριμία ή έχεις ξεκινήσει μία νέα σχέση με έναν Αιγόκερω; Φρόντισε στις συναντήσεις σας να ΜΗΝ ντύνεσαι προκλητικά, γιατί θα το κατακρίνει.
Μην τον φέρνεις ποτέ σε δύσκολη θέση! Αν τον κατακρίνεις, ή προσπαθήσεις να τον «κολλήσεις» στον τοίχο, απλά να ξέρεις ότι θα απομακρυνθεί.
Μην σχολιάσεις ποτέ αρνητικά την εργασιομανία του και μην παραπονεθείς ότι βάζει σε προτεραιότητα τη δουλειά του. Ο Αιγόκερως βάζει προτεραιότητα την επαγγελματική και οικονομική του καταξίωση και όποιος δεν συμμερίζεται αυτή την επιθυμία του, απλά δεν έχει καμία θέση στη ζωή του.
Αν του δείξεις ότι θέλεις να ζεις το «τώρα» χωρίς να σκέφτεσαι το «αύριο» και βγάλει το συμπέρασμα ότι συμπεριφέρεσαι επιπόλαια, τότε το πιο πιθανό είναι να μην σε έχει σε εκτίμηση και να διακόψει την επαφή σας. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα θα σκεφτεί το μέλλον και δεν του αρέσουν οι «επιφανειακές» σχέσεις.
Δεν εντυπωσιάζεται με υποσχέσεις και με μεγάλα λόγια που ποτέ δεν γίνονται πράξη, γι αυτό φρόντισε πως ότι του πεις, θα πρέπει να το τηρήσεις. Αν δεν έχεις συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις σου, θα σε θεωρήσει ανάξιο εμπιστοσύνης.
Σου αρέσει η ακριβή ζωή και η πολυτέλεια; Τότε θα πρέπει να κόψεις τις «κακές» συνήθειες, γιατί ο Αιγόκερως απεχθάνεται τις υπερβολές.
Μην σκεφτείς ούτε στιγμή να επιδείξεις στον Αιγόκερω το επαγγελματικό και κοινωνικό σου στάτους , δεν του αρέσει ο ανταγωνισμός, αλλά ούτε και η επίδειξη. Δείξε μόνο την περηφάνια σου και τον θαυμασμό σου για τις επιλογές και την εξέλιξή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Αν έχεις συντηρητικές ιδέες και είσαι λάτρης της παράδοσης, καλύτερα να αρχίσεις να έχεις πιο ανοιχτόμυαλες ιδέες. Ο Υδροχόος δεν αντέχει τους οπισθοδρομικούς ανθρώπους.
Γνωριστήκατε και ξεκίνησε φλερτ ή σχέση; Μην αρχίσεις να τον «πνίγεις» με ατέλειωτα τηλεφωνήματα. Ο Υδροχόος δεν αντέχει να μιλά για πολλές ώρες στο τηλέφωνο και βαριέται τις πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Μην δημιουργήσεις «σκηνή» αν τον δεις να έρθει ντυμένος με εκκεντρικά ρούχα ...ο Υδροχόος πάντα διαφέρει και προκαλεί. Αν δεν κατανοήσεις την διαφορετικότητά του, θα τον απομακρύνεις!
Μην προσπαθήσεις να του φτιάξεις το κέφι όταν έχει τις μαύρες του! Είναι τόσο αντιδραστικός, που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον εξωθήσεις ακόμα περισσότερο!
Μην επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν Υδροχόο, αν η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να έχεις μία σχέση που κάθε μέρα θα είναι γεμάτη πάθος και ερωτισμό. Ο Υδροχόος έχει περίεργες αντιδράσεις και ιδιοτροπίες και προπάντων δεν συμβιβάζεται!
Μην βιαστείς να δεσμευτείς μαζί του! Ο Υδροχόος δεν αντέχει τις «ασφυκτικές» σχέσεις και φοβάται πολύ την σταθερότητα των μόνιμων ερωτικών δεσμών.
Μην προσκολλάσαι πάνω του, γιατί θέλει πάντα να νιώθει ελευθερία! Μην αφήσεις την κοινωνική σου ζωή και αφιερωθείς αποκλειστικά σε αυτόν, γιατί δεν θέλει έναν άνθρωπο που θα τρέχει πίσω του σαν σκυλάκι! Διατήρησε τους φίλους, τις εξόδους και τις παρέες σου και τότε να έχεις την σιγουριά ότι πάντα θα είναι δίπλα σου!

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Δεν πρέπει να έχεις μάτια για άλλον άνθρωπο, εκτός από τον γλυκό και τρυφερό Ιχθύ!
Ορισμένες φορές ο χαρακτήρας σου είναι απότομος; Με τον Ιχθύ θα πρέπει να μην χάνεις ούτε στιγμή τους ήρεμους και γλυκούς σου τρόπους. Η απότομη συμπεριφορά μπορεί να τον διώξει μακριά.
Αν του δείξεις χυδαιότητα ή βιαστείς να προχωρήσεις ερωτικά μαζί του θα τρέξει μακριά σου!
Μην «χλευάσεις» την ευαισθησία του, αλλά και την ευσυγκινησία του! Ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος που βιώνει τα συναισθήματά του στον υπέρτατο βαθμό!
Αν τον παραμελήσεις ή απορρίψεις κάποια πρότασή του, θα το πάρει τόσο κατάκαρδα, που δεν θα έχει τη διάθεση να συνεχιστεί η γνωριμία σας.
Απόφυγε την πίεση γιατί ο Ιχθύς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με ευκολία στα δύσκολα.
Μην μιλήσεις για κάποιον έρωτα από το παρελθόν σου, γιατί θέλει να νιώθει ότι είσαι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια