Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκπαιδευμένα "πιθηκάκια" τα παιδιά του Τζάκσον

Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Πρινς, της Πάρις και του Μπλάνκετ κρούει βρετανός ηθοποιός -πρώην κολλητός του μπαμπά τους.
Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε τον Ιούλιο του 2009 αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο όνομα και μια κληρονομιά, σίγουρα....

βαριά για τα τρία παιδιά του που αντιμετωπίζουν -μεταξύ άλλων- τις φήμες που αμφισβητούν την ταυτότητα του πατέρα τους.
Ο Πρινς (Prince) έγινε 16 χρονών και έχει ήδη "βγει στο κλαρί" ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος (!), η Πάρις (Paris) στα 15 της χρόνια έχει αρχίσει να δίνει συνεντεύξεις και ξεκινά κινηματογραφική καριέρα, ενώ το ίδιο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο βενιαμίν Μπλάνκετ (Blanket) στα 11 χρόνια του, ήδη.
Ο Μαρκ Λέστερ διεκδικεί -επίσης- την πατρότητα των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον
Ο Μαρκ Λέστερ διεκδικεί -επίσης- την
πατρότητα των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον
Στο θέμα αναφέρθηκε ο βρετανός ηθοποιός Μαρκ Λέστερ (Mark Lester) ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του Μάικλ Τζάκσον για πολλά χρόνια. Μέχρι και στη γέννηση του Μπλάνκετ ήταν παρών.
Από τον θάνατο του σταρ, όμως, οι επαφές του 54χρονου ηθοποιού με τα παιδιά κόπηκαν από "εκείνους που τους ελέγχουν πια".
Η ανησυχία του Λέστερ μεγάλη και την εκφράζει μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun".
"Το να σπρώχνεις τα παιδιά αυτά στον προβολέα δεν θα τα κάνει ευτυχισμένα", δηλώνει ο Μαρκ τονίζοντας πόσο επικίνδυνο είναι να τους συμπεριφέρεσαι σαν "εκπαιδευμένα πιθηκάκια" -και ειδικά από τόσο μικρή ηλικία.
Βέβαια, έχει σημασία να τονιστεί ότι ο Μαρκ Λέστερ είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους που όπως αποκαλύπτει ο ίδιος θα μπορούσε να είναι πατέρας των παιδιών του Τζάκσον καθώς δώρισε το σπέρμα του πριν ακόμη η Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) γεννήσει τον πρωτότοκό της.
Ζ. Κ.
www.womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια