Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επώνυμα ζευγάρια μετά τον χωρισμό τους έμειναν φίλοι!

Πολλά είναι τα πολιτισμένα ζευγάρια...της ελληνικής showbiz που μετά τον χωρισμό τους κατάφεραν να αποκτήσουν καλές σχέσεις.​

Τόλης Βοσκόπουλος- Μαρινέλα:

Ένας θυελλώδης έρωτας της δεκαετίας του ’70 που άφησε εποχή. Ο γάμος τους ήταν κρυφός, αλλά οι ίδιοι δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Όταν έφτασε η ώρα του χωρισμού διατήρησαν φιλική σχέση αμοιβαίας εκτίμησης.

Αλίκη Βουγιουκλάκη- Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Μια σχέση που θύμιζε κάτι από τις κινηματογραφικές τους ταινίες. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1965 στους Δελφούς.. Οι φήμες για χωρισμό φούντωσαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Μετά από καυγάδες και ένταση κατάφεραν να αποκτήσουν καλές σχέσεις.

Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας: Το καλοκαίρι του 1992 αποφασίζουν να χωρίσουν. Τη στιγμή που πρέπει να τραγουδήσουν το «εμείς» πάνω στη σκηνή, η Βίσση ξεσπάει σε κλάματα. Κι όμως συνεργάζονται έως και σήμερα.

Ρούλα Κορομηλά- Στέφανο Σαρντίνι : Κι ενώ όλοι περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το παραμύθι τελείωσε. Η σχέση τους τώρα είναι αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού.

Γιάννης Πάριος- Σοφία Αλιμπέρτη: Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και παρά το γεγονός ότι χώρισαν διατηρούν καταπληκτικές σχέσεις,.

Ναταλία Γερμανού και.. τα αγόρια της. Με τον Θάνο Καλλίρη αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Ίμβριο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ακόμα δυο ζευγάρια που χώρισαν, αλλά έμειναν φίλοι είναι : Σοφία Βόσσου- Ανδρέας Μικρούτσικος και Νίνα Λοτσάρη- Κωνσαντίνος Σκορδάλης.
star

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια