Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελλάδα: ώρα μηδέν για το ευρώ

Τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δεν είναι πια ένα φανταστικό σενάριο.
Παρά τα αισιόδοξα μηνύματα του κ Σαμαρά αλλά και της Τρόικα, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στη «ζώνη του οικονομικού υποβιβασμού» και το ενδεχόμενο μιας «άτακτης» χρεοκοπίας δεν είναι άσκηση φαντασίας.

Κατ' αρχήν, μέσα στην επόμενη διετία....

η διεθνής κατάσταση (οικονομική και πολιτική) αναμένεται να αλλάξει δραματικά, τόσο που είναι άτοπο να μιλάμε για έξωθεν οικονομική βοήθεια αλλά και για νομισματική σταθερότητα. Η κάθε χώρα θα κοιτάξει να φροντίσει τα του οίκου της κι όσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, το πιθανότερο είναι είτε να διασπαστεί οριστικά (στην καλύτερη περίπτωση), είτε να διαλυθεί εντελώς.

Τα «όργανα» θα αρχίσουν μέσα στο τρέχον έτος με τις εκλείψεις του Μαΐου και του Νοεμβρίου να δίνουν τον τόνο των ραγδαίων μεταβολών που έρχονται. Τα πράγματα μάλιστα θα αρχίσουν να ζορίζουν πολύ από το φθινόπωρο, μέχρι να φθάσουμε στο χρονικό «σημείο μηδέν», που ειδικά για την Ελλάδα με βάση το Ηλιακό τόξο είναι η 27η Νοεμβρίου του 2014. Έξι μήνες πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία θα... τα δούμε όλα, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η μερική ή προσωρινή «αναστολή» της κρατικής οντότητας της χώρας. Έτσι, μετά ή κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, η επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα δείχνει σχεδόν αναπότρεπτη. Η μόνη εναλλακτική εκδοχή είναι η οικονομική ένταξη της Ελλάδος σε ένα άλλο οικονομικό «μπλοκ».

Χωρίς να θέλω να σας κουράσω με μια εξονυχιστική παράθεση στοιχείων, το παραπάνω συμπέρασμα ενισχύεται από τις αστρικές διελεύσεις των τριών «μεγάλων» του ζωδιακού, δηλαδή του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, οι οποίοι την ίδια περίοδο θα «κεντράρουν» ταυτόχρονα πάνω σε πολύ ευαίσθητα σημεία του τροπικού γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας (3/2/1830), τα οποία στο παρελθόν έχουν αποδείξει τη σχέση τους με τις ουκ ολίγες χρεοκοπίες της χώρας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 14η μοίρα του άξονα Υδροχόου-Λέοντα, την 21η-22η μοίρα του μεταβλητού «σταυρού» (Ιχθύες και Δίδυμοι κυρίως) αλλά και την 21η-22η του παρορμητικού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

Κι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με το γνωστό γενέθλιο «τετράγωνο της διαπλοκής» ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα, το οποίο πέρα από τα αρνητικά του, δεν παύει να τροφοδοτεί την Ελλάδα με δάνεια αλλά με ευπαθείς ή «δύστροπους» δείκτες, όπως είναι ο Ήλιος, ο Κρόνος η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας.

Τον Μάρτιο του 2015 ο αστρικός Ποσειδώνας θα είναι στην 14η μοίρα του Υδροχόου, επάνω δηλαδή στην γενέθλια αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, ενώ το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα «κουμπώσει» πάνω στην γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας στους Διδύμους και τον 2ο οίκο των οικονομικών αλλά και στην γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθύες.

Η πρώτη ένδειξη έχει να κάνει με την ανυπαρξία δομής -το χάος... αυτοπροσώπως- και η δεύτερη με σαρωτικές αλλαγές στα οικονομικά μεγέθη της χώρας. Κάτω από τις πολύ ισχυρές πιέσεις των δύο αργών πλανητών, ισοτιμίες και νομισματικοί κανόνες αναμένεται να συντριβούν και να αντικατασταθούν.
Από εκεί και ύστερα, αρχίζει η πορεία προς την αναγέννηση, με την κατάσταση όμως να ομαλοποιείται μόνον μετά το 2020. Μέχρι τότε θα υπάρχουν διαδοχικά σκαμπανεβάσματα, με τον σημαντικότερο ίσως νέο γύρο κρίσης να τοποθετείται μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2016.
astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια