Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών του Τζάκσον

Οι διοργανωτές του τελευταίου σόου του βασιλιά της ποπ απειλούν να αποκαλύψουν ποιος είναι βιολογικός πατέρας των παιδιών του.
Το όνομα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω της μήνυσης που έχει καταθέσει....

η μητέρα του , Κάθριν (Katherine) εναντίον της εταιρείας που διοργάνωσε την τελευταία του συναυλίας.
Η μητέρα του Τζάκο κατηγορεί τους ανθρώπους της AEG ότι έχουν μερίδιο ευθύνης στον θάνατό του καθώς προσέλαβαν τον δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrand Murray), ο οποίος έτσι και αλλιώς εκτίει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Όμως οι υπεύθυνοι της AEG δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και απειλούν με σοβαρότατες αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της δίκης.
Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της εταιρείας, έχουν στοιχεία όχι μόνο για το ότι ο Μπλάνκετ (Blanket) είναι το μόνο βιολογικό παιδί του Τζάκσον, αλλά ότι γνωρίζουν και ποιος είναι ο πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών του. Και δεν θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους...
Ο Μάικλ υποστήριζε με πάθος όλα τα χρόνια ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας και των τριών παιδιών, ωστόσο ο δερματολόγος του σταρ, Άρνι Κλάιν (Arnie Klein) διεκδικεί την πατρότητα της Πάρις και του Πρινς ενώ ο πρώην σωματοφύλακας του Τζάκσον υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας το Μπλάνκετ.
Η δίκη αυτή αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι άνθρωποι της AEG "υπόσχονται" πληροφορίες για τη σχέση του Τζάκσον με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, την οικογένειά του αλλά και τα παιδιά του.
Ζ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια