Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα αντίθετα ζώδια... έλκονται!

Όταν δύο αντίθετα ζώδια (δηλαδή τα ζώδια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι στο ζωδιακό κύκλο) συναντιούνται, τότε η ερωτική έλξη που δημιουργείται ανάμεσά τους είναι ξεχωριστή και ...ισχυρή! Η σχέση που προκύπτει μεταξύ τους είναι έντονη, αλλά γεμάτη προκλήσεις και ...αντιθέσεις. Δες ποιο ζώδιο βρίσκεται σε αντίθεση με το δικό σου, διάβασε ποια είναι τα «δυνατά» σημεία της μεταξύ σας σχέσης και πως θα διατηρήσετε την ερωτική φλόγα για πάντα αναμμένη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
«Σχέση Πάθους και αισθησιασμού»
Τα δυνατά σημεία της σχέσης: Όταν ένας Κριός συναντά έναν Ζυγό, η φλόγα του πάθους δεν αργεί να ανάψει και να τους παρασύρει σε μία ερωτική σχέση γεμάτη ένταση και μοναδικές στιγμές. Ο ενεργητικός και ερωτικός Κριός θα νιώσει έλξη από την πρώτη στιγμή από τον αισθησιακό και φινετσάτο Ζυγό και θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Από την σχέση αυτή ο Κριός μαθαίνει να κρατά τις ισορροπίες στη ζωή του, αφού ο Ζυγός προσπαθεί να εφησυχάζει το παρορμητισμό του συντρόφου του. Από την άλλη πλευρά ο Κριός παροτρύνει τον Ζυγό να είναι πιο αποφασιστικός και δραστήριος! Μαζί μπορούν να απολαύσουν την κοινωνική ζωή, τα ταξίδια και την καλοπέραση, που τόσο αρέσουν και στους δύο!
Τί πρέπει να προσέξετε: Για να έχει η σχέση σας διάρκεια στο χρόνο θα πρέπει να ενισχύσετε και οι δύο περισσότερο την υπομονή σας ! Ο Κριός με την οξυθυμία του μπορεί να «μπλοκάρει» συναισθηματικά τον Ζυγό, γι αυτό καλό θα ήταν να ρίξει λιγάκι τους τόνους ...και να αποφεύγει τις κόντρες και τις εκρήξεις νεύρων που συχνά έχει. Από την άλλη πλευρά ο Ζυγός θα πρέπει να προσπαθήσει να είναι περισσότερο δραστήριος και αποφασιστικός για να μπορέσει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου του! Προσπαθήστε να εκτονώσετε τις εντάσεις που δημιουργούνται συχνά ανάμεσα σας με το να συμμετέχετε από κοινού σε δραστηριότητες, για παράδειγμα γυμναστική, μαγειρική, ψώνια στα μαγαζιά κτλ, τις στιγμές αυτές θα αντιλαμβάνεστε πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
«Σχέση με σταθερότητα και πολύ ...ερωτισμό»
Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας : Η έλξη ανάμεσά σας είναι έντονη και σας οδηγεί πολύ γρήγορα στην δημιουργία μιας έντονης σχέσης, γεμάτη πάθος και δυνατά συναισθήματα. Λατρεύετε και οι δύο την «αποκλειστικότητα», είστε πλήρως αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και ζείτε τον έρωτά σας χωρίς όρια! Ο Σκορπιός βοηθά τον Ταύρο να είναι πιο γρήγορος στις επιλογές του και στις αποφάσεις του και με τον έκδηλο χαρακτήρα του καταφέρνει εύκολα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του! Από την άλλη πλευρά ο συναισθηματικά πιστός Ταύρος δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα στο Σκορπιό, που τόσο την έχει ανάγκη!
Τί πρέπει να προσέξετε: Από την σχέση αυτή δεν λείπουν οι ζήλιες, οι καβγάδες και οι κτητικότητες που αναστατώνουν πάρα πολύ συχνά την καθημερινότητά σας! Περιορίστε και οι δύο τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχετε ο ένας από τον άλλον, γιατί όταν κάποια από αυτές δεν εκπληρώνεται ...πεισμώνετε και δημιουργείτε ένταση χωρίς λόγο. Είσαστε και οι δύο πεισματάρηδες ...και δεν υποχωρείτε εύκολα. Στη σχέση αυτή πρέπει να μάθετε να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις, αν θέλετε να έχει διάρκεια στο χρόνο. Προγραμματίστε μια βραδιά με φίλους, πηγαίνετε μαζί σε μία συναυλία ή σε ένα πολιτιστικό γεγονός, για να «ξεφύγετε» από τα προβλήματα που σας φθείρουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
«Η παιχνιδιάρικη...και φιλελεύθερη σχέση»
Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας : Ο εξωστρεφής, κοινωνικός και ευχάριστος χαρακτήρας και των δύο, σας φέρνουν αμέσως πολύ κοντά και δεν αργεί να αναπτυχθεί ανάμεσά σας το ερωτικό στοιχείο. Λατρεύετε και οι δύο την επικοινωνία και την ανεξαρτησία. Μαζί θα απολαύσετε ατελείωτες συζητήσεις και παρόλο που οι απόψεις σας θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, στο τέλος θα καταλήγετε πάντα σε ταύτιση (αφού πάντα θα αναφέρετε το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετικά λόγια). Σέβεστε την επιθυμία που έχετε και οι δύο για ελευθερία και δεν αφήνετε στιγμή η σχέση σας να γίνει ασφυκτικά καταπιεστική! Πάντα έχετε μία νέα, πρωτόγνωρη εμπειρία να ζήσετε μαζί, αφού λατρεύετε και οι δύο την περιπέτεια και την γνώση! Όσο για τον ερωτικό τομέα δεν θα βαρεθείτε ούτε στιγμή, αφού ο συνδυασμός σας εξασφαλίζει εγκεφαλική επικοινωνία, ερωτική φαντασία ...και φουλ ερωτισμό!
Τί πρέπει να προσέξετε: Ο Τοξότης έχει την τάση να «φιλοσοφεί» και να αναλύει κάθε ζήτημα της σχέσης – και όχι μόνο- ενώ ο Δίδυμος τα παίρνει όλα τα ζητήματα όπως του έρχονται ! Αρκετές στιγμές λοιπόν μπορεί να κουράσει ο ένας τον άλλον με το διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων. Προσπαθήστε από το ξεκίνημα της σχέσης σας να βρίσκετε μέση λύση στην αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Επιπλέον μπορεί να λατρεύετε και οι δύο την ανεξαρτησία, αλλά αν αφήσετε πολύ χαλαρό κλίμα στη σχέση σας, τότε θα οδηγήσετε τη σχέση σε απομάκρυνση αφού οι δρόμοι σας θα είναι παράλληλοι!
Φροντίστε να αναζωπυρώνετε τα συναισθήματα στη σχέση σας με συχνά ταξίδια, που τόσο λατρεύετε και οι δύο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
«Η σχέση που συνδυάζει τη λογική με το συναίσθημα»
Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας : Είσαστε δύο άνθρωποι εκ διαμέτρου αντίθετοι, όμως οι διαφορές σας είναι αυτές που κάνουν τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή, γιατί ο ένας καλύπτει τα κενά του άλλου ! Ο Καρκίνος ξυπνά τα πιο γλυκά και τρυφερά συναισθήματα στον Αιγόκερω και τον παροτρύνει να αφήνει κάποιες στιγμές στην άκρη τα πρέπει και να ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς του. Από την άλλη πλευρά ο Αιγόκερως προσφέρει στον Καρκίνο τη συναισθηματική ασφάλεια και τη σιγουριά που τόσο επιθυμεί και είναι πλάι του για να του προσφέρει την υποστήριξή του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχουν ακριβώς το ίδιο ζητούμενο σε μία ερωτική σχέση, θέλουν πίστη, αφοσίωση και συνέπεια. Παρόλο που ο Καρκίνος λειτουργεί με υπερβολική συναισθηματικότητα και ο Αιγόκερως με πρακτικότητα και λογική, η σχέση αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση που θα αρέσει πολύ και στους δύο!
Τί πρέπει να προσέξετε: Τα συναισθήματα του Καρκίνου έχουν συνέχεια σκαμπανεβάσματα και όταν στεναχωριέται δραματοποιεί τις καταστάσεις. Ο Αιγόκερως αντί να παίρνει τοις μετρητοίς τα συναισθηματικά ξεσπάσματα του συντρόφου του και να του απαντά με σκληρό και απόλυτο τρόπο, θα ήταν καλύτερα να τον αφήσει να ηρεμήσει πριν κουβεντιάσει μαζί του.
Ο Καρκίνος θα πρέπει να μάθει να ελέγχει και να ισορροπεί τα συναισθήματά του και να μην αντιδρά, όταν ο Αιγόκερως προσπαθεί να λειτουργεί στη ζωή του με τάξη, πρόγραμμα και λογική! Για να ηρεμήσουν την ένταση που προκύπτει ανάμεσα τους, αρκεί να χαλαρώσουν στη θαλπωρή του σπιτιού, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους φαγητό !

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
« Η σχέση ...μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε»
Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας : Μια και μόνο ματιά αρκεί για να πυροδοτήσει εκρηκτικά συναισθήματα στον Λέοντα και τον Υδροχόο. Είναι δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί, όμως η έλξη που δημιουργείται ανάμεσά τους είναι ξεχωριστή και έστω και αν υπάρχουν αντιθέσεις, δεν μπορεί στιγμή ο ένας χωρίς τον άλλον! Ο Λέοντας από τη πρώτη στιγμή θα νιώσει έλξη από τον σύγχρονο, μοντέρνο και πρωτοπόρο χαρακτήρα του Υδροχόου, γιατί η διαφορετικότητά του τον κάνει ιδιαίτερο και θέλει πάση θυσία να έχει πάντα δίπλα του άτομα που ξεχωρίζουν και τα οποία θαυμάζει. Από την άλλη πλευρά ο Υδροχόος δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία και λαμπρότητα του Λέοντα. Το λιοντάρι θα παροτρύνει τον Υδροχόο να είναι πιο επίμονος στους στόχους του και ο Υδροχόος θα παρασύρει το λιοντάρι να είναι περισσότερο απρόβλεπτο και ανατρεπτικό! Η σχέση τους θα τους χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις...
Τί πρέπει να προσέξετε: Τα ετερώνυμα μπορεί να έλκονται, αλλά υπάρχουν και στιγμές που απωθούνται , όταν σε κάποιους τομείς είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Ο Λέοντας θέλει την αποκλειστικότητα, την αφοσίωση και το θαυμασμό του συντρόφου του και εξοργίζεται όταν αδιαφορούν για αυτόν. Ο Υδροχόος θέλει να νιώθει ελεύθερος, του αρέσει να φλερτάρει, και δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια, γι αυτό και σίγουρα θα νιώσει ασφυκτική πίεση από τον επιβλητικό Λέοντα. Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις, προσπαθήστε να χαλαρώσετε το κλίμα τις έντασης προγραμματίζοντας μια βραδιά με φίλους και διασκέδαση που αρέσει και στους δύο. Μην ξεχνάτε ότι τα θετικά της σχέσης σας είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά... επομένως αξίζει να το παλέψετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
« Μια σχέση με πρόγραμμα ...και όνειρα για το μέλλον»
Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας : Ο Παρθένος είναι ένας πρακτικός άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα συναισθηματικά σε μία ερωτική σχέση. Ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος που αφήνει το συναίσθημα να τον παρασύρει και ζει τις ερωτικές του σχέσεις χωρίς όρια και φραγμούς! Μπορεί να φαίνεται ότι είναι δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί, όμως υπάρχει έλξη και οικειότητα μεταξύ τους από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους.
Ο Παρθένος θα φροντίζει πάντα να προσγειώνει τον ονειροπόλο Ιχθύ στην πραγματικότητα και θα του προσφέρει μία σχέση που θα βασίζεται στη πίστη και τη σταθερότητα. Από την άλλη πλευρά ο Ιχθύς με το συναισθηματισμό του και την ερωτική του φαντασία, θα αφυπνίσει όλα τα ερωτικά συναισθήματα του Παρθένου και θα τον παροτρύνει να είναι περισσότερο αυθόρμητος -τουλάχιστον στην ερωτική του ζωή!
Τί πρέπει να προσέξετε: Ο Παρθένος είναι τελειομανής και στις ερωτικές του σχέσεις κριτικάρει τα πάντα, δεν είναι καθόλου ρομαντικός και γι αυτό αρκετές στιγμές μπορεί να πληγώνει τον ευαίσθητο και συναισθηματικό Ιχθύ. Ο Ιχθύς αναζητά διαρκώς την επιβεβαίωση, του αρέσει να κάνει όνειρα για
το μέλλον, χωρίς να βάζει κάτω τη λογική του να δουλέψει. Έτσι λοιπόν πολύ συχνά έρχεται η σύγκρουση στο ζευγάρι. Μην τραβάτε στα άκρα τη σχέση σας, διατηρήστε αναμμένη τη φλόγα του πάθους προγραμματίζοντας μία εκδρομή μακριά από την πόλη και κάνοντας αμοιβαίους συμβιβασμούς και οι δύο!

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια