Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τον Μάιο οι Ηρωες του ANT1

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, την Τετάρτη έκαναν το πρώτο meeting για τους «Ηρωες» που, σύμφωνα με τον αρχικό στόχο του καναλιού του Αμαρουσίου, θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Μάιο.
Αλλωστε από την πρώτη στιγμή φάνηκε να έχουν....

επενδύσει πολύ σε αυτό το project, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί πολύ.
Εξίσου μεγάλη είναι και η διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί μέχρι να βγει η τελική δεκάδα.
Οι συμμετοχές που έχουν ξεπεράσει τις 1.500 -με άτομα της διπλανής πόρτας που έχουν προταθεί γι' αυτή την ξεχωριστή διάκριση- φαίνεται να αυξάνονται μέρα με τη μέρα.
Ωστόσο έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται όσοι θα δουλεύουν σε αυτό το concept, καθώς απαιτεί χρόνο αλλά και πολύ τρέξιμο μέχρι την πρώτη εκπομπή.
Προκειμένου μάλιστα να καταλάβει καλύτερα ο κόσμος περί τίνος πρόκειται πριν από την τελική δεκάδα θα δούμε τη Μαρία Χούκλη, η οποία είναι ένα από τα μέλη της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης, να παρουσιάζει μια ειδική εκπομπή σχετικά με αυτό το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που αναμένεται να γίνει θεσμός.
Από την άλλη, και ο Σάκης Ρουβάς, που θα είναι ο παρουσιαστής, θα ταξιδέψει σε όσους ζουν εκτός Αθηνών προκειμένου να ζήσει για λίγο στον τόπο τους και να παρουσιάσει στιγμές από τη ζωή τους.
Γι' αυτό τα βλέμματα όλων μπορεί να είναι καρφωμένα στην πρεμιέρα της Κυριακής, όμως για τα στελέχη του ΑΝΤ1 το τρέξιμο δεν σταματά.
Εν αντιθέσει, τώρα μόλις ξεκινάει, αφού για ένα διάστημα θα τρέχουν δύο μεγάλα τηλεοπτικά προγράμματα μαζί χαρίζοντας χαμόγελα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη, αφού το μεν σόου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ οι «Ηρωες» θα αναδείξουν άτομα της διπλανής πόρτας που αξίζει να βραβευτούν για τα έργα και τις πράξεις τους.
Η συνέχεια, επί της οθόνης...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια