Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άρση ασυλίας για Ταμήλο και Κασιδιάρη

Ο Μ. Ταμήλος κατηγορείται για μη απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών σε υπαλλήλους του δήμου κατά την διάρκεια της δημαρχίας του
Με 170 ψήφους «υπέρ», 32 «κατά» και 7 «παρών» η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Ταμήλου.
Ο κ. Ταμήλος κατηγορείται για....

μη απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών σε υπαλλήλους του δήμου κατά την διάρκεια της δημαρχίας του.
Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την άρση της ασυλίας του για να ξεκαθαρίσει το θέμα και επισήμανε ότι οι δημοτικές επιχειρήσεις έχουν συγχωνευθεί πλέον και οι οφειλές έχουν εξοφληθεί.
Αίρεται η ασυλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή κατά την προεκλογική περίοδο σε τηλεοπτική εκπομπή, αποφάσισε η Βουλή με ψήφους 205 υπέρ, 3 κατά και ένα "παρών".
Κασιδιάρης: "Γελοία η κατηγορία". 
Κανέλλη: "Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω"
Αν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε να αρθεί η ασυλία του "για να αθωωθεί και πάλι πανηγυρικά", όπως ο ίδιος προέβλεψε, απαίτησε να αρθεί ταυτόχρονα και η ασυλία των δύο γυναικών πολιτικών, που τον προσέβαλαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και έχει υποβάλει μηνύσεις σε βάρος τους, αλλά η διαδικασία προχωρά με σημαντική χρονική υστέρηση.
"Όσοι νομίζουν ότι στήνοντας δικαστήρια σε βάρος της Χρυσής Αυγής θα ανακόψουν την ραγδαία άνοδό της είναι γελασμένοι" είπε ο κ. Κασιδιάρης και χαρακτήρισε "γελοία" την αυτεπάγγελτη κατηγορία σε βάρος του για απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης.
Όπως μάλιστα κατήγγειλε, η άσκηση δίωξης έγινε καθ΄ υπόδειξη δημοσιογράφου που μετείχε στην εκπομπή, πήρε τηλέφωνο στην εισαγγελέα και με την φράση "Ελένη, έχω θέμα" υπέδειξε ουσιαστικά την άσκηση δίωξης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια