Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μακιγιάζ για τετράγωνο σχήμα προσώπου

Το πρόσωπο με τετράγωνο σχήμα είναι φαρδύ στο μέτωπο και στην γραμμή του σαγονιού, με έντονα ζυγωματικά και εμφανείς γωνίες.

Πως να κάνετε τις διορθώσεις:

Με μια σκούρα πούδρα ή σκούρο concealer περάστε τα σημεία στα πλάγια του μετώπου, ελαφρώς στους κροτάφους και στις γωνίες της κάτω γνάθου.

Με ένα highlighter φωτίστε το κέντρο του μετώπου, την γραμμή της μύτης και το πηγούνι.

Δουλέψτε πολύ καλά με το πινέλο όλα τα προϊόντα που απλώνετε στο πρόσωπο, με κυκλικές κινήσεις, ακόμα και τη βάση μακιγιάζ. Όσο απαλά σβήνουν τα προϊόντα που απλώνετε τόσο πιο καλό αποτέλεσμα θα έχετε.

Απλώστε το ρουζ κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών, στα βαθουλώματα των παρειών, σβήνοντας το απαλά προς τα μέσα και δίνοντας περισσότερη ένταση προς τα έξω.
Το ρουζ πρέπει να τελειώνει κάτω από το ύψος των αυτιών, ελαφρώς πάνω στην γωνία που σχηματίζει η κάτω γνάθος.
Εδώ θα πρέπει να κάνετε κυκλικές κινήσεις με το πινέλο και τα τελειώματα του ρουζ πρέπει να σχηματίζουν απαλές καμπύλες και όχι γωνίες.

Τραβήξτε την προσοχή στα μάτια χρησιμοποιώντας σκούρες και έντονες σκιές ματιών.
Το smokey eyes είναι το ιδανικό μακιγιάζ ματιών για τετράγωνα πρόσωπα, επιλέξτε αποχρώσεις του σκούρου μοβ, γκρι, καφέ ακόμα και μαύρο.
Προσοχή, το τελείωμα της σκιάς πρέπει να δημιουργεί καμπύλη και όχι έντονη γωνία.
Ολοκληρώστε το look με 1-2 στρώσεις από μάσκαρα.

Τα φρύδια πρέπει να είναι γεμάτα, καλοσχηματισμένα με ομοιόμορφες γωνίες αντί για καμπύλη και δεν πρέπει να είναι λεπτά και στρογγυλά.

Τα ζουμερά χείλη και σε φωτεινές αποχρώσεις εξισορροπούν το σχήμα του προσώπου. Αν έχετε λεπτά χείλη χρησιμοποιήστε τα ειδικά lip plumper. Απλώστε το περίγραμμα των χειλιών με ένα nude μολύβι και απλώστε από πάνω ένα φωτεινό κραγιόν.
jenny.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια