Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να βάλετε μόνη σας ψεύτικες βλεφαρίδες

 Ένας γρήγορος και ανώδυνος τρόπος να κερδίσετε τις εντυπώσεις είναι βάζοντας ψεύτικες βλεφαρίδες....
Στην αγορά θα βρείτε μεμονωμένα κομμάτια βλεφαρίδων τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν ένα-ένα ή να χρησιμοποιείτε όσα κομμάτια χρειάζεστε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.
Πώς να τοποθετήσετε ολόκληρες βλεφαρίδες:
1)Σχεδιάστε το περίγραμμα του ματιού με ένα μαύρο eyeliner ακριβώς στο σημείο που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες.
 2)Πάρτε ένα-ένα κομμάτι και τοποθετήστε το στην βάση των δικών σας βλεφαρίδων και μετρήστε. Αν το μήκος τους είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των δικών σας βλεφαρίδων, μη διστάσετε να κόψετε λίγο τη μία άκρη τους με ένα μικρό ψαλιδάκι νυχιών.
3)Τοποθέτησε την ειδική κόλλα κατά μήκος της βάσης των ψεύτικων βλεφαρίδων.
 4)Πιάστε τις δύο άκρες με τα δύο σου χέρια χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας. Τοποθετήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο πάνω βλέφαρό, προσπαθώντας να πλησιάζουν όσο το δυνατό περισσότερο στη γραμμή που έχετε κάνει με το eyeliner.
5)Χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα για να τις κολλήσετε καλύτερα. Περιμένετε 20 με 30 δευτερόλεπτα με κλειστά μάτια για να στεγνώσει η κόλλα.
6)Αφού βεβαιωθείτε ότι έχουν κολλήσει πολύ καλά, πάρτε πάλι το eye liner και τραβήξτε μια γραμμή στη βάση τους ώστε να ενώσετε και να τελειοποιήσετε το περίγραμμα του ματιού. Απλώστε μάσκαρα για να ενώσετε τις ψεύτικες με τις δικές σας βλεφαρίδες

Για να αφαιρέσετε τι ψεύτικες βλεφαρίδες χρησιμοποιήστε το ειδικό προϊόν που βρίσκεται συνήθως στη συσκευασία τους ή με μία βρεγμένη πετσέτα προσώπου με ζεστό νερό καλύψτε τα μάτια μέχρι να διαλυθεί η κόλλα και να πέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια