Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σταρ που αποβλήθηκαν απ' το σχολείο

Λίλι Άλεν
1.Η επαναστάτρια τραγουδίστρια Λίλι Άλεν παρακολούθησε μαθήματα σε 13 σχολεία όταν ήταν νέα και είχε αποβληθεί πολλές φορές.
Όταν πρόσφατα ρωτήθηκε γιατί, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση: "Απλά δεν διάβαζα καθόλου, έπινα και κάπνιζα και έπαιρνα μέρος σε τσακωμούς και γενικά δεν
είχα πολύ καλή συμπεριφορά". Σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει δηλαδή!
Έιμι Ουάινχαους
2.Η Έιμι Ουάινχαους έδειξε σημάδια του ταλέντου της από πολύ μικρή ηλικία όταν και παρακολούθησε το φημισμένο θεατρικό σχολείο της Sylvia Young στα 12 της.
Παρ' όλα αυτά, ένα χρόνο αργότερα αποβλήθηκε από αυτό με επίσημη δικαιολογία ότι "δεν συμμορφώθηκε".
Τζόναθαν Ρις Μέιερς
3. Η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για τον σταρ της τηλεοπτικής σειράς "The Tudors", Ρις Μέιερς που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και αποβλήθηκε μόνιμα απ' το σχολείο σε ηλικία 16 ετών. Βέβαια, η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά αφού λίγο αφότου συνέβη αυτό, τον είδαν ατζέντηδες του Χόλιγουντ και τον... προβίβασαν.
Κόρτνεϊ Λοβ 
4.Το... άγριο παιδί ονόματι Κόρτνεϊ Λοβ ήταν έτσι και στα νιάτα της.
Αποβλήθηκε απ' το σχολείο σε ηλικία μόλις εννιά ετών, προτού γίνει μια ροκ επαναστάτρια και αργότερα σύζυγος και χήρα του Κερτ Κομπέιν.
Τσάρλι Σιν
5. Μπορεί ο Τσάρλι Σιν να ήταν ο σταρ της ομάδας μπάσκετ του σχολείου του στο Λύκειο, αλλά στα μαθήματα δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να αποβληθεί μόλις λίγες εβδομάδες πριν το τέλος του τελευταίου τριμήνου του.
Όουεν Ουίλσον
6.Το "κακό" παιδί Όουεν Ουίλσον αποβλήθηκε απ' το σχολείο του και πήγε σε στρατιωτική ακαδημία προκειμένου να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.
Αιτία;
Πιάστηκε να αντιγράφει σε ένα κρίσιμο διαγώνισμα...
Σάλμα Χάγιεκ
7. Το παρουσιαστικό της δεν προμηνύει... κακή συμπεριφορά στο σχολείο αλλά η εντυπωσιακή Σάλμα Χάγιεκ ήταν ένα σκέτο ζιζάνιο στα νιάτα της με αποτέλεσμα να αποβληθεί απ' το αυστηρό καθολικό της σχολείο.
Κέβιν Σπέισι
8.Μπορεί ο Κέβιν Σπέισι να έχει στην κατοχή του δυο Όσκαρ, αλλά στα νιάτα του ήταν κυριολεκτικά επαναστάτης και αποβλήθηκε απ' την Στρατιωτική Ακαδημία του Northridge.
Ευτυχώς γι' αυτόν, έγινε δεκτός αργότερα από ένα άλλο σχολείο και ήταν τότε που ανακάλυψε την αγάπη του για την υποκριτική.
Λιζ Χάρλεϊ
9.Η Λιζ Χάρλεϊ είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο σε νεαρή ηλικία, κερδίζοντας μια υποτροφία για ένα εσωτερικό σχολείο στα 12 της.
Δυστυχώς, από εκεί αποβλήθηκε εξαιτίας της χαμηλής βαθμολογίας της.
Τουλάχιστον η Λιζ δεν χρειαζόταν καλούς βαθμούς για να γίνει μετέπειτα το πρόσωπο της Estee Lauder στις αρχές της δεκαετίας του 90.
Έρικ Κλάπτον
10.Ο Έρικ Κλάπτον ήταν ένας ροκ επαναστάτης στα νιάτα του και έπαιζε κιθάρα ακόμη και κατά τη διάρκεια του μαθήματος... ζωγραφικής.
Οι καθηγητές του φυσικά δεν το δέχθηκαν και τον απέβαλλαν.
Λιούις Χάμιλτον
11.Ο Λιούις Χάμιλτον (στη φωτό με τον Τζόρτζ Λούκας και έναν καλεσμένο) είχε αποβληθεί μια φορά απ' το σχολείο επειδή πλακώθηκε με ένα άλλο παιδί!
Αργότερα, βέβαια, ο νεαρός Λιούις έγινε σταρ των τεσσάρων τροχών και όλα αυτά... παραγράφηκαν.
Τζον Μπον Τζόβι
12.Ο Τζον Μπον Τζόβι δεν ήταν πάντα πολύ δημοφιλής με τις γυναίκες και στα νιάτα του αποβλήθηκε απ' το σχολείο επειδή όπως λέγεται "χτύπησε" ένα κορίτσι!
Μέισι Γκρέι
13. Η Μέισι Γκρέι σίγουρα δεν ακολούθησε το μονοπάτι της μάθησης στα μαθητικά της χρόνια και αποβλήθηκε από την Western Reserve Academy στο Οχάιο.
Γκάι Ρίτσι
14. Ο Γκάι Ρίτσι μάλλον ελπίζει τα παιδιά του να μην είναι τόσο προβληματικά όσο ήταν ο ίδιος στα νιάτα του, όταν και αποβλήθηκε απ' το... δέκατο σχολείο που παρακολούθησε επειδή όπως λέγεται έκανε χρήση ναρκωτικών.
Το μόνο μάθημα που του άρεσε, αυτό του κινηματογράφου, του έκανε και το μεγαλύτερο καλό...
Βίλεμ Ντεφόε
15. Ο Βίλεμ Ντεφόε έχει μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω απ' την αποβολή του απ' το σχολείο - τραβούσε φωτογραφίες τους συμμαθητές του μέχρι που ένας δάσκαλος το έμαθε και το σταμάτησε.
Ευτυχώς όμως, αποφάσισε να βγει μπροστά στην κάμερα και πρωταγωνίστησε σε γνωστά blockbuster όπως στη σειρά ταινιών του Spider-Man.
Τζάκι Κόλινς
16. Η Βρετανίδα συγγραφέας Τζάκι Κόλινς είναι γνωστή σε όλη την υφήλιο για τις επιτυχημένες νουβέλες της, αλλά σίγουρα δεν ήταν... αριστούχα μαθήτρια και είχε αποβληθεί απ' το Λύκειο επειδή κάπνιζε και έκανε πολλές κοπάνες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια