Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πράγματα που δεν κάνει ένας άντρας

Γιατι αν τα κάνει θα του πέσει η... υπόληψη

Να οδηγεί αργά ενώ είναι μια κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο:
Προσποιούμενος ότι....

είναι οδηγός Ράλι θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει και δε θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει γιατί φοβάσαι όταν παίρνει τις στροφές με 100km/h.
Να μην αφήνει μετά το ντους τις βρεγμένες πετσέτες του σε όλο το σπίτι:
Αν ζητούσαμε από έναν άντρα να μας πει το ιδανικό μέρος για να παρατήσει κανείς μια βρεγμένη πετσέτα θα έλεγε: «Στο πάτωμα», «Στο ψυγείο», «Πάνω στο σκύλο» και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός απ’το μπάνιο.

Να πάει μαζί με την κοπέλα του για ψώνια και να παραμείνει σε ένα κατάστημα ρούχων για περισσότερα από 10 λεπτά:
Τα πρώτα συμπτώματα θα είναι να έχει συνεχώς στραμμένο το βλέμμα του προς την έξοδο και μια έκφραση ανυπομονησίας ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Η αμέσως επόμενη αντίδραση του θα είναι να επιμένει πως ό,τι δοκιμάζεις σου πάει τέλεια ελπίζοντας ότι έτσι θα φύγετε κάποια στιγμή από εκεί.

Να πάει στο γιατρό εκτός κι αν πεθαίνει: 
Είναι γεγονός ότι οι άντρες μισούν τους γιατρούς και ότι όσο δυνατοί και αν θέλουν να δείχνουν, κατά βάθος τους φοβούνται. Αυτός είναι και ο λόγος που τους αποφεύγουν συστηματικά και μόνο όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο αποφασίζουν να τους επισκεφθούν.
Να παρακολουθήσει αγώνα χωρίς να βρίσει:
Ακόμα κι αν παίζουν ομάδες χωρών που ούτε καν ξέρει που βρίσκονται στον χάρτη, θα πωρωθεί τόσο πολύ σα να έπαιζε η ομάδα που υποστηρίζει και μοιραία θα ξεκινήσει το βρίσιμο.
Να μη φλερτάρει με την καλύτερη σου φίλη:
Αυτό βέβαια το κάνει ασυναίσθητα τις περισσότερες φορές για να κερδίσει τη συμπάθεια τους και για να έχει κι αυτός έναν υποστηρικτή σε περίπτωση τσακωμού.
Να έχει ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι:
Μπορεί στη δουλειά του να είναι σε θέση να διοικεί μια ολόκληρη εταιρεία, όμως ακόμα δεν έχει μάθει ότι οι βρώμικες κάλτσες μπαίνουν στο καλάθι για τα άπλυτα και ότι άπλυτα πιάτα δε ζουν κάτω απ’τον καναπέ.

Να μαγειρέψει περισσότερα από τρία διαφορετικά γεύματα:
Ο μέσος άντρας μπορεί να μαγειρέψει τρία πράγματα: μακαρόνια, αυγά και τηγανητές πατάτες. Άρα αν ποτέ σε καλέσει σε δείπνο και σου προσφέρει φιλέτο με σάλτσα από σπαράγγια, να ‘σαι σίγουρη ότι απλά τα παρήγγειλε με τα χεράκια του.
matheallios.tampouloukia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια