Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Γιώργος Κουρής

Δεν θέλει να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου ο Γιώργος Κουρής και με κάθε τρόπο προσπαθεί να ανατρέψει την αρχική απόφαση και να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον γιο του.
Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση για προφυλάκιση και οι δύο οδηγήθηκαν στο τμήμα Μεταγωγών με σκοπό την μεταφορά τους στις φυλακές όπου θα κρατηθούν προσωρινά.
Ο Ανδρέας Κουρής αποφασίστηκε από....

τους αρμοδίους να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ αντίθετα, για τον πατέρα του Γιώργο, η απόφαση ήταν να μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Κάτι που ο εκδότης δεν αποδέχτηκε, με αποτέλεσμα να καθυστερεί την μεταγωγή του στις φυλακές.

Φυλακή στον Σαραντόπουλο
Ποινή φυλάκισης στον Κώστα Σαραντόπουλο, ύστερα από μήνυση των απλήρωτων της «Απογευματινής»!
Σε ποινή φυλάκισης 37 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες ο Κώστας Σαραντόπουλος, εκδότης της εφημερίδας «Απογευματινή», έπειτα από μήνυση που είχαν καταθέσει εις βάρος του εργαζόμενοι
Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθήνας ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων το έτος 2010 και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 37 μηνών με αναστολή, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα, καθώς και χρηματικό πρόστιμο, ύψους 19.500 ευρώ.

Ψίχουλα στους άνεργους του ALTER!
Το «πράσινο φως» στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης για τους εργαζόμενους της εταιρείας «ALTER» που βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας από το Νοέμβριο του 2011, άναψε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Το πρόγραμμα κατάρτισης θα είναι διάρκειας 300 ωρών και θα αφορά 100 άτομα. Αντικείμενα κατάρτισης είναι ο «Σχεδιασμός ιστοσελίδων» (100 ωρών, 2 τμήματα των 25 ατόμων) και η «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας» (200 ωρών 2τμήματα των 25 ατόμων).

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στις δομές του ΚΕΚ Ρέντη. Οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 200 ευρώ ο καθένας (200 x 100 καταρτιζόμενοι)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια