Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έτσι θα βαφόμαστε τον Χειμώνα του '14!

Μπορεί εμείς εδώ να μην έχουμε φορέσει καν τα ανοιξιάτικά μας αλλά στις μητροπόλεις της μόδας τώρα γίνονται τα fashion weeks για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2013-'14 στα οποία βλέπουμε τι θα φορεθεί (ρούχα, make up και μαλλιά) έναν χρόνο μετά.
Πρώτη πόλη που έστησε catwalk ήταν η Νέα Υόρκη.
Άρα, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για ένα review όλων όσων είδαμε εκεί. Με απλά λόγια:

έτσι θα βάφεσαι τον Χειμώνα του '14.
Και να σου θυμήσω ότι εδώ στο TLIFE έχουμε τις καλύτερες πηγές που μας προμήθευσαν μέχρι και με backstage videos!
Όλη την εβδομάδα, λοιπόν, λάμβανα άπειρα mails από εταιρίες όπως MAC, Estee Lauder, Maybelline New που δάνεισαν τα προϊόντα τους και τους make up artists τους στα fashion shows. Let\'s c!
 Derek Lam
Ο Tom Pecheux, Creative Make Up Director της Estee Lauder δημιούργησε και επιμελήθηκε το μακιγιάζ  των 27 μοντέλων που συμμετείχαν στο Show του Derek Lam, στην Sean Kelly Gallery στην Nέα Υόρκη, με τα προϊόντα Estee Lauder.
src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/FEBRUARY/13_2/derek_lam.jpg
Ποια προϊόντα χρησιμοποίησε!
Το εντυπωσιακό εδώ είναι ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί οι σκιές ακριβώς στο κέντρο του ματιού. Πρόκειται για σκιές οι οποίες θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο του \'13, αλλά σημείωσε αποχρώσεις αν έχεις την υπομονή να περιμένεις: NEW Pure Color Instant Intense EyeShadow Trio στις αποχρώσεις Smoked Chrome, Steel Lilacs και Sterling Plumps. Η μανικιουριστ Jin Soon Choi με την ομάδα της, επιμελήθηκε τα νύχια των μοντέλων χρησιμοποιώντας Pure Color Nail Lacquer So Vain και Nudite (που θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο 2013).
Και μια ματιά στο Face chart (είναι το σκίτσο που χρησιμοποιούν οι make up artists και έχουν ως οδηγό το μακιγιάζ που θα δημιουργήσουν. Παρακάτω θα βρεις πολλά τέτοια ακόμη!)
Diane Von Furstenberg (ξέρουμε τι είναι το χρώμα στα χείλη!)
Με motto του το "Life is a party" o James Kalliardos έκανε το μακιγιάζ της DVF με προϊόντα MAC. Κι επειδή είμαι σίγουρη πως θα ήθελες να ξέρεις για το χρώμα στα χείλη, δες εδώ τα info που έφτασαν στο mail μου από την MAC: όλη η επιφάνεια των χειλιών περάστηκε με το μολύβι χειλιών Magenta Chromagraphic Pencil ενώ από πάνω τοποθετήθηκε το Lip Conditioner για ενυδάτωση και λάμψη.
Victoria Beckham
Τα κορίτσια της Victoria Beckham είχαν πολύ δροσερές και καθαρές επιδερμίδες. Εξάλλου, η οδηγία που δόθηκε στην make up artist της MAC, Diane Kendal ήταν "Fresh, young skin". Και πώς δημιουργήθηκε αυτό το αποτέλεσμα; Έχουμε τα προϊόντα και την τεχνική!
Αρχικά, έγινε μασάζ σε όλο το πρόσωπο με το Prep + Prime Moisture Infusion. Έπειτα, τοπικά στα σημεία που ήθελαν κάλυψη τοποθετήθηκε το Pro Longwear Concealer και τέλος το Prep + Prime Transparent Finishing Powder έδωσε λάμψη και υγεία στο πρόσωπο. Αλλά μόνο ένα ελαφρύ πέρασμα.
ZAC Posen
Η έμπνευση εδώ ήταν η Tilda Swinton. Κι επειδή κι εδώ τα χείλη κλέβουν την παράσταση, ορίστε τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν: το Vino Lip Pencil στο περίγραμμα για να δώσει σχήμα στα χείλη και από πάνω το MAC Pro Burgundy Lipmix που δημιούργησε ένα βελούδινο φινίρισμα.
Custo Barcelona
Δες πώς γίνεται αυτό το μακιγιάζ στο παρακάτω backstage video!


Richard Chai
Πάτησε play και δες πώς γίνεται το παραπάνω make up!

DKNY
Δες το backstage video!

.tlifeΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια