Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Water Discus - Υποβρύχιο Ξενοδοχείο

Μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή ξενοδοχεία μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου.
Ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε συνδυασμό με μια πραγματική περιπέτεια θαλάσσια και εκπληκτική θέα.
Η θέα από το δωμάτιό σας:

Ένα υποβρύχιο και παραπάνω από το νερό.
Αυτός ο συνδυασμός θα επιτρέψει στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα βάθη του ωκεανού στο ζεστό περιβάλλον του δωματίου τους.
Τα δύο τμήματα της δομής συνδέονται με πέντε στερεά πόδια και έναν κατακόρυφο άξονα που περιέχει ένα ανελκυστήρα και κλιμακοστάσιο.
 Το μέγεθος του κάθε δίσκου έχει προσαρμοστεί στις τοπικές συνθήκες.
Το συγκρότημα περιβάλλεται από έναν όμορφα ζωντανό κοραλλιογενή ύφαλο.
Αυτή η μοναδική τοποθεσία θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τον τροπικό καιρό και τον πολύχρωμο κόσμο του βυθού.
Διαμονή:
Ο δίσκος, που βρίσκεται μέχρι και 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αποτελείται από 21 δωμάτια του ξενοδοχείου δίπλα στο υποθαλάσσιο κέντρο καταδύσεων και ένα μπαρ. Κάθε δωμάτιο έχει ενσωματωθεί με τον υποβρύχιο κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερο, προσφέροντας εκπληκτικά άμεση, ασφαλή επαφή με την τοπική χλωρίδα και πανίδα. Ειδικό σύστημα φωτισμού της περιοχής γύρω από το δωμάτιο και μικροσκοπικά υποβρύχια οχήματα που μπορούν να λειτουργούν από το εσωτερικό.
Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή, όταν είναι απαραίτητο. Όλα τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και διαθέτουν κουρτίνες από τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας.
Διασκέδαση:
οι δίσκοι  βρίσκονται 5 έως 7 μέτρα πάνω από την επιφάνεια του νερού περιλαμβάνουν ένα εστιατόριο, ένα σπα και ένα ειδικό χώρο αναψυχής Ένα πολυλειτουργικό λόμπι χτισμένο μέσα σε τεράστια πισίνα στο κέντρο του δίσκου.
Στον τελευταίο όροφο περιλαμβάνει πισίνες με θαλασσινό νερό (με ενσωματωμένη την πισίνα εκπαίδευση). Υπάρχει επίσης ένας εξωτικός κήπος που προσφέρει ξεκούραση. Κουζίνα κομψή και ευρύχωρο εστιατόριο. Το εστιατόριο βρίσκεται σε έναν από τους δορυφόρους των άνω δίσκων. Όπως όλα τα δωμάτια του συγκροτήματος, προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα.
Δομή :
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με το περιβάλλον και τους πελάτες. Η επιφάνεια περίπου 1000 m2 πλήρως εξοπλισμένη για να διασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ανεξάρτητη μονάδα - ένα συστατικό ενός μεγαλύτερου συγκροτήματος.
Space
Ένας αριθμός τέτοιων ξενοδοχείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος των ελάχιστων 2000 m2, το οποίο μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με πρόσθετες ενότητες (1000-1500 m2 το καθένα) .
Τοποθεσία
Μπορεί να κατασκευαστεί σε όλο τον κόσμο. Κάθε σχέδιο θα είναι κομμένο και ραμμένο για να ταιριάζει με τους μελλοντικούς χρήστες και τις τοπικές συνθήκες, όπως το σχήμα της ακτογραμμής και το βάθος του νερού γύρω από τον κοραλλιογενή ύφαλο.
Κινητικότητα
Αν συμβούν οποιεσδήποτε αλλαγές στις περιβαλλοντικές ή οικονομικές συνθήκες, μεταφέρεται σε μια διαφορετική θέση. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ζουν κάτω από το νερό σε μόνιμη βάση με απεριόριστες επιλογές για να αλλάξετε θέσεις. Κάθε δίσκος μπορεί να αποσπαστεί και να αντικατασταθεί με ένα νέο.

Μετάφραση ΦΑΙΗ

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Κάτι τέτοιο μόνο οι άραβες με τα πετρέλαια θα μπορούσαν να φτιάξουν. Αλλά και το πετρέλαιο τελειώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή