Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κασκόλ "snoods" και...Τυλιχτείτε με στυλ!

Θεωρείται λίγο ξεπερασμένο να τυλίγουμε πολλές φορές το κασκόλ γύρω από το λαιμό μας. Μπορούμε να αγοράσουμε ή να φτιάξουμε οι ίδιοι κασκόλ τύπου “snoods” δηλαδή κασκόλ που απλά τα τυλίγουμε μέχρι δυο φορές γύρω από το λαιμό μας. Ένα κασκόλ τύπου snoods είναι ουσιαστικά ένα κασκόλ σε σχήμα....

κύκλου χωρίς ακρα, σε αντίθεση με το συνηθισμένο κασκόλ που έχει δύο ακρες.
Η προέλευση του snood έρχεται από τον Μεσαίωνα όταν φοριόταν σαν ένα είδος σκούφιας και αργότερα ήρθε να αντιγράψει την Αμερικάνικη συνήθεια του φιλέ των μαλλιών. Μάρκες όπως τα Burberry μετέτρεψαν το snood σε είδος πολυτέλειας σχεδιάζοντας το αξεσουάρ με πολυτελή Κασμίρ και γούνα.
Το κασκόλ, κάθε τύπου ,εκτός από τη ζεστασιά που μας προσφέρει ,είναι και ένα τέλειο αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει μια γυναικεία εμφάνιση, δίνοντας της άποψη και στιλ, σύμφωνα με το … βρετανικό Vogue.
Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και χρώματα που μπορούν εξασφαλίσουν αυτό που θέλουμε, ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην γκαρνταρόμπα μας. Ένα πλεκτό κασκόλ είναι εύκολο να συνδυαστεί με πολλά ρούχα και να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.
Ένα πλεκτό κασκόλ είναι εύκολο να συνδυαστεί με πολλά ρούχα και να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αλλά για μια πιο φίνα εμφάνιση βραδινού ντυσίματος σίγουρα η καλύτερη επιλογή είναι ένα κασκόλ από μετάξι . Άλλωστε, ποτέ δεν λείπει από τις προτάσεις των σχεδιαστών όλου του κόσμου το μεταξωτό κασκόλ που πάντα αποτελεί δείγμα κομψότητας.

Τα βίντεο που ακολουθούν,το ένα μας δείχνει 25 τρόπους που μπορεί να φορεθεί ένα κασκόλ,μια πασμίνα ή ένα φουλάρι και τ' άλλο μας δείχνει 10 τρόπους που μπορεί να φορεθεί ένα κασκόλ "snoods"


 fotolabida1.blogspot.gr


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια