Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H Henkel Hellas για τον συνάνθρωπο

Στον απόηχο της σημαντικής είδησης ότι ο γερμανικός όμιλος Henkel επένδυσε εκ νέου στη χώρα μας με την ανάθεση σε ελληνική εταιρεία της παραγωγής σημάτων του, επικαιροποιούνται και οι δραστηριότητες της Henkel Hellas όχι μόνο στον επιχειρηματικό στίβο, αλλά και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη της.
Με πλέον πρόσφατη τη σημαντική δωρεά της στον «Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών - τη νέα κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων που..... 

στηρίζει και καλύπτει τις βασικές ανάγκες 3.500 οικογενειών σε κατάσταση ανάγκης.
Με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της, η Henkel Hellas οργάνωσε την προσφορά προϊόντων της σε χιλιάδες άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσής τους.
Όπως είναι γνωστό, η Henkel Hellas μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας που έχει αναπτύξει, επικεντρώνεται σε δράσεις για την υγεία, την ασφάλεια και την κοινωνική πρόοδο.
Είναι επίσης γνωστό ότι το 2012, για έκτη συνεχή χρονιά, η Henkel κατέκτησε ηγετική θέση στην κατηγορία «Ευρείας Κατανάλωσης Προϊόντα Οικιακής Χρήσης» και ήταν η μοναδική εταιρεία σε αυτό τον κλάδο που εντάχθηκε τόσο στον Παγκόσμιο Δείκτη (DJSI World) όσο και στον Ευρωπαϊκό (DJSI Europe) (www.hence.com/sustainability).
Τον ίδιο χρόνο, η Henkel κατέγραψε σειρά επανακατατάξεων σε δείκτες υψηλής ηθικής διάκρισης.
Για ενδέκατη συνεχόμενη χρόνια συμπεριελήφθη στον διεθνή Δείκτη FTSE4Good και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον Κατάλογο του Ινστιτούτου Ethisphere με τις περισσότερο ηθικές εταιρείες στον κόσμο.
Οι δείκτες Dow Jones -τόσο ο ευρωπαϊκός όσο και ο παγκόσμιος- περιλαμβάνουν εταιρείες που ακολουθούν τις αρχές της Βιώσιμης Aνάπτυξης στις λειτουργικές δραστηριότητές τους. Eίναι γνωστό ότι στο σύνολο των 2.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων παγκοσμίως, μόνο το 10% καταφέρνει να συγκεντρώσει τη βαθμολογία που απαιτείται ώστε να συμπεριληφθούν.
Η σημαντική αυτή ένταξη είναι αποτέλεσμα της αξιολόγησης που έγινε στη Henkel τόσο από την Dow Jones όσο και από το Ελβετικό Πρακτορείο Βιώσιμης Διαχείρισης Κεφαλαίων (SAM). Επίσης, περιλαμβάνεται και στους δείκτες Ethibel Pioneer και Ethibel Excellence Investment Register. Ενώ, από το περυσινό ετήσιο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός, η Henkel κατετάγη στη 17η θέση των Global 100 Most Sustainable Corporations in the World.
Στην Ελλάδα η Henkel δραστηριοποιείται από το 1968, ενώ το 1989 μετονομάσθηκε σε Henkel Hellas ABEE (www.henkel.gr).

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια