Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Casual φουλάρια


Χάρη στον πρότερο "έντιμο βίο" τους στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, εφόσον ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στυλ παραμένοντας ιδιαίτερα άνετα και ζεστά, φέτος "μετακομίζουν" αισθητά πλέον στο ντεκολτέ των σταρ.
Φορέστε τα και εσείς!.
Αν στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις επιβάλλεται ένας.....

στολισμένος με κόσμημα λαιμός, τότε το φουλάρι είναι το αντίστοιχο mast των πιο casual looks - χωρίς αυτό να αποκλείει τη χρήση του και σε πιο glamorous εξόδους.
Οι σχεδιαστές μόδας το ενέταξαν δυναμικά στη δημιουργική τους φόρμουλα και το κατέστησαν το απόλυτο trend, ενώ οι σταρ του Χόλιγουντ βρήκαν σε αυτό ακόμη μία εμμονή τους.
Παίζουν με τα χρώματα, το μέγεθος, την υφή και τα σχέδια και προβάλλουν στο φακό τα αγαπημένα τους!.
Η Τζένιφερ Άνιστον το συνδυάζει με μαύρο πουκάμισο και τζιν, ενώ η Τζέσικα Άλμπα επιλέγει ένα φουλάρι με κρόσσια και το προσθέτει σε ένα πιο βραδινό σύνολο.
Η Μπαρ Ραφαέλι απαθανατίζεται με φουλάρι με funky πάτερν, ενώ η Κέιτ Μπόσγουρθ "σπάει" το total black σύνολό της με ένα μικρό φουλάρι που καλύπτει μόνο το λαιμό και ελάχιστα το μπούστο.
Η Τζέσικα Μπίελ, η Χάιντι Κλουμ και η Ντρου Μπάριμορ κυκλοφορούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και οι τρεις με μαύρο παλτό και ένα φουλάρι με διαφορετικό design (πολύχρωμο, καρό, ριγέ), τυλιγμένο γύρω από το λαιμό, για ένα πιο chic χειμερινό look.
"ΟΚ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια