Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σκιαδαρέσης - Μάλφα: Έξοδος με τις δίδυμες κόρες

Μια ευτυχισμένη οικογενειακή έξοδος!
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα πήγαν στην πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη έχοντας στο πλευρό τους τις δίδυμες κόρες τους, που είναι πολύ δεμένες μαζί τους.
Το γεγονός ότι ένα από τα πιο αγαπημένα....

ζευγάρια της showbiz επέλεξε να παραστεί σε θεατρική πρεμιέρα παρέα με τις κόρες του και όχι σε κάποιο κοσμικό event δεν είναι καθόλου τυχαίο: το ζευγάρι προσπαθεί να προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά του, μια και η οικογένεια είναι πάντα η μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή του.

Τα δύο κορίτσια απόλαυσαν την παράσταση «Ενα υπηρέτης με δύο αφεντικά» και χειροκρότησαν θερμά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους άλλους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν με τον καλύτερο τρόπο τους ήρωες της διασκευασμένης κωμωδίας του Γκολντόνι. Βγαίνοντας από την αίθουσα η Ολγα και η Νίκη -πάντα μαζί με τους γονείς τους- πόζαραν χαμογελαστές στους φωτογράφους και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις όλων όσων παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Από την οικογένεια Σκιαδαρέση απουσίαζε το πιο μικρό της μέλος, ο Γιάγκος, που έμεινε στο σπίτι αφού λόγω της ηλικίας του δεν μπορεί να παρακολουθεί παραστάσεις για μεγάλους. Η Μπέσυ Μάλφα σε συνέντευξή της έχει δηλώσει για τα τρία παιδιά της: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις τρία παιδιά, και μάλιστα με διαφορά ηλικίας. Τα αγαπάω όμως τόσο πολύ, μου δίνουν τόση χαρά, έχουν γίνει τόσο καλά παιδάκια, που νιώθω υπέροχα με αυτό που βιώνω. Είναι πολύ διαφορετικό το να μεγαλώνεις κορίτσια σε σχέση με το να μεγαλώνεις αγόρια. Είναι άλλα πλάσματα, άλλα όντα, έχουν διαφορετική ενέργεια, απαιτούν διαφορετική αντιμετώπιση. Ο γιος μας είναι πολύ πιο ζωηρός. Να σκεφτείτε, τα καταφέρναμε με τα δίδυμα και με τον Γιάγκο δυσκολευόμαστε».

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αγαπούν πολύ τα παιδιά, και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Πριν από δύο χρόνια στην ευτυχισμένη οικογένεια του ζευγαριού βρήκαν θαλπωρή δύο ακόμα παιδικές ψυχές, ο Μίλαν και ο Σάσα, 15 και 10 χρόνων αντίστοιχα, που έχουν νιώσει τη βαρβαρότητα του πολέμου. «Τα παιδιά αυτά είναι από τη Σερβία και τα έχουμε υιοθετήσει μέσω του Ελληνικού Καραβανιού» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην «Espresso». «Τα έχουμε γνωρίσει από κοντά, όπως και τις μητέρες τους. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν και άλλοι συμπολίτες μας: είμαστε πλάι τους».

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Ενα υπηρέτης με δύο αφεντικά» έδωσαν το «παρών» πάρα πολλοί καλλιτέχνες, όπως είναι οι: Γιάννης Βόγλης, Ντίνος Καρύδης, Τζένη Ρουσέα, Μαρινέλλα, Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Ελντα Πανοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Τζένη Θεωνά, Αιμίλιος Χειλάκης με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, Θάλεια Ματίκα, Σοφία Φαραζή, Λευτέρης Ελευθερίου κ.ά. Ολοι τους έμειναν κατενθουσιασμένοι από την παράσταση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών.
Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια