Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι κρύβει η ντουλάπα των ζωδίων;

Κριός «Me, myself and I»
Η παλέτα: Ναι, είστε ερωτευμένες με το κόκκινο, αλλά έχετε ψηλά στη λίστα και το φούξια, το ροδί και τις μεταλλικές αποχρώσεις. Και επειδή όλα τα βλέπετε άσπρο ή μαύρο, σας αρέσουν και αυτά (το μαύρο περισσότερο).
Το μυστικό της ντουλάπας σας:
Ξεβαμμένα τζην, All star και ο punk δυναμισμός της (επίσης Κριού) Vivienne Westwood. Δεν τα φοράτε μπροστά στη Λέοντα κολλητή σας (λέγε με και πρόεδρο του ελληνικού club θαυμαστών της Loui Vuitton), αλλά όταν έχετε ανάγκη να νιώσετε ξανά teen.
Μοιραίο λάθος: Το είπαμε, αγαπάτε τα χρώματα. Προσπαθήστε όμως το επόμενο φόρεμά σας να μην περιέχει και τις 2000 αποχρώσεις του καταλόγου της Vernilac.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Τα καπέλα. Αν και τα αγαπάτε, συνήθως ντρέπεστε να τα φορέσετε.
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: την επιστροφή των 90s και του grunge κινήματος. Ναι,, smells like teen spirit.

●●●●● Ταύρος «101% κλασικά κομψή»
Η παλέτα: Οι γήινες αποχρώσεις, καθώς και πιο παστέλ εκδοχές του πράσινου, του κόκκινου και του γαλάζιου είναι κυρίαρχες στη ντουλάπα σας.
Χρώμα έκπληξη: το λάιμ!
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Κάθε Ταυρίνα που σέβεται τον εαυτό της έχει ένα φόρεμα για όλες τις περιστάσεις. Από το γραφείο μέχρι το πάρτι, μέχρι το (φανταστικό) δείπνο στο Four Seasons με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.
Μοιραίο λάθος: Η αγάπη σας για το print liberty μπορεί να ξεφύγει από το ζητούμενο (να μοιάζετε σα να βγήκατε από τη Βικτοριανή Εποχή) και να γίνει εφιάλτης (να μοιάζετε σα να βγήκατε από την προηγούμενη σεζόν).
Ανεκπλήρωτος πόθος: Να μπορείτε να φορέσετε τα λουλουδάτα prints που κοσμούν τις κουρτίνες, τις ταπετσαρίες και τα μαξιλάρια σας (και να μη σας κλείσουν μέσα).
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: …μικρό καλάθι. Το flower power το χορτάσαμε τόσες σεζόν, τώρα ήρθε η ώρα της μονοχρωμίας. Ελάτε, μην απελπίζεστε, το πράσινο θα είναι πολύ hot φέτος.

●●●●● Δίδυμοι «Τα παιδία… παίζει»
Η παλέτα: Και εδώ οι Δίδυμοι ακολουθούν τη γνωστή τους στάση: πειραματίζονται με όλα, χωρίς να ανησυχούν αν θα σοκάρουν. Το σίγουρο είναι πως τα χρώματα πρέπει να είναι ζωντανά και πολλά. Μονοχρωμία=θάνατος.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Αυτό το φαινομενικά αθώο συρτάρι χαμηλά στα δεξιά της ντουλάπας περιέχει εσώρουχα που είναι από προκλητικά έως πάρα πολύ προκλητικά.
Μοιραίο λάθος: Ναι, είστε υπεράνω κανόνων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η καρό σκοτσέζικη φούστα με το ροζ ταγέρ και τα ορειβατικά μποτάκια μπορούν πραγματικά να συνυπάρξουν….Τουλάχιστον όχι τόσο ειρηνικά.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Να γίνει ο σχεδιαστής κοστουμιών στις ταινίες του Tim Burton ο προσωπικός σας στιλίστας.
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Τα παπούτσια με αρχιτεκτονικό τακούνι, τα statement σκουλαρίκια, τις skinny ζώνες που φοριούνται δυο-δυο (έχετε ένα θέμα με τα αξεσουάρ σε…ζευγάρια).

●●●●● Καρκίνος «Λευκά όνειρα»
Η παλέτα: Λευκό, ασημένιο, παστέλ αποχρώσεις, λευκό, ώχρα και φυσικά…λευκό. Ναι, αυτό οι ψυχίατροι το ονομάζουν ψύχωση.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Και το τελειότερο σώμα στον πλανήτη να έχετε, πάλι θα νιώθετε ανασφαλείς και θα φοράτε κιλά υφάσματος για να το κρύψετε. Ευτυχώς, έχετε εξαιρετικό γούστο στις midi και maxi φούστες. Ευτυχώς πάλι, σας κάνουν να δείχνετε sexy as hell!
Μοιραίο λάθος: Το λαογραφικό μουσείο τηλεφώνησε: θέλει τα εκθέματά του πίσω. Δυστυχώς, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο vintage και στα ρούχα που απλώς δείχνουν παλιακά.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Να ζούσατε στα 30s και να φορούσατε τα φαντασμαγορικά φορέματα των celebrities της εποχής.
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Λοιπόν είστε τυχερή: τα 30s φέτος κάνουν δυναμικό comeback. Ευκαιρία να αποκτήσετε πολλά μίνι κοκτέιλ φορέματα…Τι λέτε για κάτι σε λευκό;

●●●●● Λέων «Mirror, mirror on the wall…»
Η παλέτα: Βασιλικό μπλε (τι άλλο;), χρυσό, κίτρινο, πορφυρό. Γενικά όποιο χρώμα φέρνει μια αίσθηση ζωντάνιας και ζεστασιάς.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Ξέρουμε ότι αγαπάτε τόσο πολύ τις γούνες, που σίγουρα έχετε τουλάχιστον μία. Αν είναι οικολογική έχει καλώς, αν όχι αφήνουμε την Παρθένο φίλη σας να καλέσει την Greenpeace. Εμείς ουδεμία ανάμειξη θέλουμε να έχουμε.
Μοιραίο λάθος: Η Άντζελα Δημητρίου είναι Λέων. Χρειάζεται να σας επιστήσουμε περισσότερο την προσοχή;
Ανεκπλήρωτος πόθος: Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Τα τρουκς και τις παγέτες που κατακλύζουν ρούχα και αξεσουάρ. Μπορεί να μην είναι κορόνα, αλλά θα σας κάνουν να λάμπετε…

●●●●● Παρθένος «Σεμνά και ταπεινά»
Η παλέτα: Σας αρέσουν οι ήπιες γήινες αποχρώσεις (γι΄αυτό τα πάτε καλά με τους Ταύρους) και απεχθάνεστε τα πολύ έντονα, ζωηρά χρώματα (και συνήθως, όσους τα φοράνε).
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Μια καρό σκοτσέζικη φούστα –και κάπου εδώ τελειώνει η διάθεσή σας για «extreme» πειραματισμούς (τη φοράει και ο Σον Κόνερι, αλλά εκτός από Παρθένος είναι και Σκοτσέζος).
Μοιραίο λάθος: Επαναλάβετε: Δεν θα ξαναφορέσω ταγέρ μέχρι τα 40 (φορέστε καλύτερα μια chic καμπαρντίνα).
Ανεκπλήρωτος πόθος: Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Να πείσετε τον εαυτό σας ότι το να φορέσετε κάτι ψηλότερο από μπαλαρίνα και να βγείτε από το σπίτι δεν ανήκει στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα.
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Το καρό, αλλά σε λεπτομέρειες όπως μια φούστα ή μια statement καρφίτσα. Επίσης τα μποτίνια: δείχνουν αρκούντως office appropriate.

●●●●● Ζυγός «Ακαταμάχητη Αφροδίτη»
Η παλέτα: Το ροζ και εσείς με δυο λέξεις: καρμική αγάπη. Φυσικά θα φορέσετε και κρεμ, μπλε ραφ και παστέλ αποχρώσεις που θα ταιριάζουν με το ρόδινο δέρμα σας.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Είστε μια femme fatale, και κάθε femme fatale που σέβεται τον εαυτό της έχει ένα ειδικό section στη ντουλάπα με βραδινές τουαλέτες (η καθεμιά στην ειδική προστατευτική σακούλα της).
Μοιραίο λάθος: Οι βραδινές τουαλέτες είναι για να παραλάβετε το Όσκαρ σας ή έστω για να εντυπωσιάσετε σε ένα πάρτι. Όχι για να πάτε για καφέ με την κολλητή σας.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Η Αφροδίτη κέρδισε το μήλο της Έριδος γιατί παρουσιάστηκε γυμνή μπροστά στον Πάρη. Το πιάνετε το υπονοούμενο…
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Τις πολλές σειρές πέρλες και τα κομψά clutches που αντικαθιστούν τις κανονικές τσάντες. Δεν είναι τυχαία η χρονιά της Coco Avant Chanel.

●●●●● Σκορπιός «Dark Power»
Η παλέτα: Σε μια προηγούμενη ζωή μπορεί να ήσασταν βαμπίρ (λέγε με και Βικτόρια από το New Moon). Αλλά δεν είναι μόνο το επιβλητικό μαύρο που ταιριάζει στον χαρακτήρα μιας Σκορπιού. Είναι και το πορφυρό, το καστανοκόκκινο, το μπορντό…
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Καμπαρντίνες. Έχουν ό,τι ζητάτε: 1)αποπνέουν μυστήριο, 2)κρύβουν το περιεχόμενο από τα αδιάκριτα βλέμματα και 3)τις φορούν όλοι οι ντεντέκτιβ, και το να είσαι ντεντέκτιβ είναι το πιο cool επάγγελμα στον κόσμο!
Μοιραίο λάθος: Ναι, η Σωσώ από τα Εγκλήματα είναι από τα μεγάλα σας ινδάλματα. Αυτό δεν είναι άλλοθι για να πηγαίνετε στους γάμους μαυροφορεμένη.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Μαύρο νυφικό. Μαύρα ζιπουνάκια. Νοσοκόμες στα μαύρα. Συμπληρώστε κατά βούληση…
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Ελάτε, πείτε την αλήθεια: εσείς ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ τις φετινές τάσεις-ΟΚ, και ο Roberto Cavalli, αλλά και αυτός Σκορπιός είναι. Φέτος όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη σκοτεινή πλευρά του στιλ…

●●●●● Τοξότης «Έτοιμη για δράση»
Η παλέτα: Υπάρχει το μοβ, το μπλε και το κίτρινο που αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία των «συναδέλφων» σας. Όμως δεν λέμε άλλα, γιατί σιχαίνεστε να μπαίνετε σε καλούπια και θα πάψετε να έχετε ενδιαφέρον για το υπόλοιπο άρθρο.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Ή καλύτερα, του πορτ μπαγκάζ: εξοπλισμός ορειβασίας, χιονοδρομίας και trekking. Ποιος ξέρει πότε θα σας χτυπήσει μια ακατανίκητη ανάγκη να δραπετεύσετε σε κάποιο χειμερινό προορισμό;
Μοιραίο λάθος: Είστε ικανές για το εξαιρετικά πρωτότυπο αλλά και για το εξαιρετικά κακόγουστο. Μέχρι να μάθετε τη διαφορά, ζητήστε και μια δεύτερη γνώμη. Δεν είναι ντροπή.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Να κυκλοφορείτε με χακί και print παραλλαγής. Επειδή η ζωή είναι περιπέτεια. Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Τα harem pants που δεν κολλάνε ασφυκτικά στο σώμα σας, ενώ προσπαθείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο. Α, και τα chunky πλεκτά. Είπαμε εξερευνήτρια, αλλά μην πάθετε κρυοπαγήματα.

●●●●● Αιγόκερως «Material Girl»
Η παλέτα: Η ζωή είναι γεμάτη ευθύνες. Οι χαρές σπανίζουν και τα χρώματα της καθημερινότητας είναι σκούρα: μαύρο, μολυβί, καστανό, άντε και το navy blue…Μήπως γίνεστε λίγο δραματική;
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Έχετε ένα προκλητικό ολόλευκο στράπλες φόρεμα. Μην ανησυχείτε, το μυστικό σας είναι ασφαλές μαζί μας.
Μοιραίο λάθος: Να ψάχνετε τα logos σε οτιδήποτε αγοράζετε. Όπως θα έλεγτε και ο Yves, η μόδα δεν είναι μόνο κοινωνικό φαινόμενο, αλλά κυρίως προσωπική επιλογή. Χαλαρώστε λοιπόν και ενδώστε και σε πιο προσγειωμένες αγορές.
Ανεκπλήρωτος πόθος: Εβδομαδιαία επίσκεψη στο Μιλάνο για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Αν δεν περνούσαν όλα από τα χέρια σας στο γραφείο (ή πιο σωστά, αν δεν ήταν όλοι οι υπάλληλοί σας τόσο τεμπέληδες και ανίκανοι), ίσως και να τα καταφέρνατε.
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Όλα εκείνα τα androgyne κοστούμια που κατέκλυσαν τις πασαρέλες ως φόρος τιμής στον Μάικλ Τζάκσον. Δοκιμάστε κι ένα σε λευκό. Δεν είναι ντροπή, είναι Gucci.

●●●●● Υδροχόος «Σε δύο άξονες»
Η παλέτα: Υπάρχουν δύο τάσεις. Η πρώτη είναι να σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, όπως το τιρκουάζ, το μπλε ελεκτρίκ και οι γκριζογάλανες αποχρώσεις. Η δεύτερη τάση βρίσκεται ένα ζώδιο πίσω. Είναι η παλέτα του Αιγόκερου.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Φήμες λένε πως κάποιες κοιμάστε φορώντας αντρικά εσώρουχα (λέγε με Κάρι Μπράντσο). Άλλες πως έχετε εμμονή με τα νάιλον ρούχα, ενώ κάποιες συλλέγετε folk φορέματα…Ναι, είστε απρόβλεπτες.
Μοιραίο λάθος: Καταλαβαίνουμε, θέλετε να σοκάρετε. Όπως και η (Υδροχόος) Mairy Quant στα 60s όταν λάνσαρε τη μίνι φούστα. Μπορείτε όμως να το κάνετε με μέτρο;
Ανεκπλήρωτος πόθος: Τα έθνικ ρούχα, ειδικά των ανατολικών χωρών.
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Το casual ντύσιμο διανθισμένο με …πλουμιστές πινελιές: ζώνες με κρόσσια, παπούτσια και αξεσουάρ με πομ-πον. Είναι η φολκ πινελιά που έχετε ανάγκη.

●●●●● Ιχθείς «Fashion addict»
Η παλέτα: Όποια χρώματα είναι κάθε φορά στη μόδα είναι τα αγαπημένα σας χρώματα. Αν και, για να μη σας αδικούμε, έχετε μια δεδομένη αδυναμία στο γαλάζιο και το μενεξεδί.
Το μυστικό της ντουλάπας σας: Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόση μεγάλη αγάπη για τα τζιν παντελόνια. Κλασικά, skinny, σκισμένα, boyfriend jeans, με τρουκς…Για όλες τις εποχές, για όλα τα στιλ και τις διαθέσεις.
Μοιραίο λάθος: Να έχετε κάθε εποχή και άλλο στιλ. Μήπως να πάψετε να είστε ένας στιλιστικός χαμαιλέοντας και να αποκτήσετε επιτέλους προσωπικότητα;
Ανεκπλήρωτος πόθος: Να συνεχίσουν να σας αρέσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας και μετά τη δεύτερη φορά που τα φοράτε. Ανικανοποίητες πάντα…
Από τις φετινές τάσεις κρατήστε: Τα ξεβαμμένα τζιν. Ναι, θυμίζουν τρομακτικά 70s, αλλά τα έχει ήδη φορέσει η Νικόλ Ρίτσι και η Λίντσεϊ Λόχαν. Τι παραπάνω έχουν από σας;
Ποντίκι του Γιάννη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια