Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΑ ΖΩΔΙΑ (Ανθρώπινο σώμα)

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων η τρέχουσα, με έμφαση σε ζητήματα υγείας και εμφάνισης. Αφού όμως όλοι ξέρουμε τί αναβλητικά μοσχάρια είστε εσείς τα κριάρια, αν όχι το τσιγάρο και τις ηρωικές βραδινές εξόδους, τουλάχιστον κόψτε κανένα νύχι. Τα νύχια-γάντζος που διατηρείτε έπαψαν να είναι σικ από την εποχή που ο homo erectus σταμάτησε να αναζητά λιχουδιές στην κορυφή κωνοφόρων δέντρων. Τυχερό νύχι, το σαπιόνυχο – νύχι-κηδεία. Ευκαιρία της εβδομάδας: να ξαλμυρίσετε μπακαλιάρο στην ίδια λεκάνη που θα μουλιάσει το μελλοθάνατο νυχάκι.

ΤΑΥΡΟΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ
Ο αυτοσεβασμός θα είναι η λέξη κλειδί για αυτήν την εβδομάδα. Ο χοντροταύρος δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του απ’ το βρωμερό φαί. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αποτελειώσει με τη δύσοσμη κλανιά του όσους επέζησαν απ’ την σκορδάτη αναπνοή του. Στο τέλος της εβδομάδας μια συνάντηση με καρότα και κολοκυθάκια, θα προκαλέσει εντάσεις και κλάματα. Τυχερό ζωτικό όργανο, η νεφραμιά. Ευκαιρία της εβδομάδας: μέσα στα πλαίσια της υγιεινής ζωής που αναζητάτε για τον εαυτό σας, σταματήστε να τρώτε τις κάλτσες σας. Είναι εξίσου αηδιαστικό με τις δηλώσεις του Τζέφρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Κάποιοι άνθρωποι έχουν νεύρα, εσείς γεννηθήκατε με νεύρα ή σύμφωνα με άλλες πηγές γεννήσατε τα νεύρα. Σταματήστε να κουνάτε νευρικά τα πόδια σας, ειδικά αν τρώτε στο πόδι και λερώνετε. Είστε ακατάλληλοι ειδικά αυτήν την εβδομάδα για κάθε είδους διαπροσωπική σχέση καθώς και για τον χειρισμό μηχανημάτων (το λέει το χαρτάκι στα ηρεμιστικά σας). Τυχερό καβαλίκεμα, το νευροκαβαλίκεμα. Ευκαιρία της εβδομάδας: να ακούσετε κάτω από το δέρμα σας τα νεύρα να διαστέλλονται, να τρίζουν και να ερωτοτροπούν κάθε φορά που σας μιλάει ο ακαμάτης ο άντρας σας ή τα παιδιά σας, αυτά τα νόθα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Τα δάκρυα σας επάνω στον λογαριασμό τηλεφώνου στο τέλος της βδομάδας θα σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τις γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης. Ένα νέο, πιο αισιόδοξο ξεκίνημα θα ανακουφίσει τους δακρυγόνους αδένες σας και θα κάνουν τα αυλάκια που έχετε ανοίξει στα μάγουλά σας να θυμίζουν την λίμνη Κωπαΐδα. Τυχερό δάκρυ, το μαύρο της ξενιτειάς. Ευκαιρία της εβδομάδας: να κοιτάξετε κατάματα τον ήλιο. Μπορεί να σας μείνει μόνιμο κουσούρι, δε θα επισκιάσει όμως τίποτα την εποχή της γενναιότητας που ξεκινά. Η γραφή braille είναι εξίσου αποτελεσματική.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κι άλλοι γριπώθηκαν αυτήν την εποχή, δε γέμισαν όμως με μυξομάντιλα κάθε επιφάνεια τους σπιτιού τους, κάθε τσέπη, κάθε συνοικιακό προποτζίδικο και κυρίως τις πολύπαθες τσέπες σε μπουφάν και παντελόνια. Όταν φυσάτε την μύτη σας είναι πρέπον να σταματήσετε να παράγετε ήχους της τζάζ ή ακόμη χειρότερα να συνοδεύετε κάθε φύσημα με περίτεχνες χορευτικές φιγούρες. Χρειάζεστε κάθε δράμι της ενέργειάς σας για να αναρρώσετε. Τυχερή μύξα, η πρασινοκίτρινη ιριδίζουσα. Ευκαιρία της εβδομάδας: να κάνετε απολέπιση στην περιοχή της μύτης με φτηνά χαρτομάντιλα, να κάνετε υπέροχες τηλεφωνικές φάρσες με την νέα, αγνώριστη, γεμάτη φλέματα φωνή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στο ανθρώπινο σώμα οφείλουμε τη λύση στο ζήτημα στέγασης της ψυχής μας, καθώς και πλείστες άλλες ηδονές για τις οποίες ακόμη δυστυχώς δεν έχετε ιδέα. Αν παρόλα αυτά νιώσετε κάψιμο κάπου χαμηλά, μην ανησυχήσετε και για το Θεό μην αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού. Κάντε ένα δροσερό ντουζάκι κι αν τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν, δείτε sex and the city μέχρι να σας πάρει ο ύπνος κλαίγοντας. Τυχερός υμένας, ο παρθενικός υμένας. Ευκαιρία της εβδομάδας: να σπάσετε καρύδια με τους κολπικούς μύες σας.

ΖΥΓΟΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι τρίχες στο μαξιλάρι αυξάνονται στο τέλος της εβδομάδες και ο Δίας που κάνει την εμφάνισή του μόνο επιπόλαιες αποφάσεις είναι ικανός να σας υποδείξει να πάρετε. Το χτένισμα κληματαριά ανήκει σε άλλες δεκαετίες κι ο Τζόρτζεβιτς εκτός από κασίδας ήταν σοβαρός μπαλαδόρος. Τσιρίξτε, μεθύστε, ταπεινωθείτε και μετά πάρτε την γενναία απόφαση: να κυκλοφορήσετε με όσα μαλλιά σας έχουν απομείνει... Τυχερή τρίχα, η ντίσκο μασχαλότριχα. Ευκαιρία της εβδομάδας: να βρείτε πρότυπα φαλακρών και να οργανώσετε μια βραδιά-ωδή στον Γιάννη Ζουγανέλη, τον πνευματικό πατέρα κάθε κασιδιάρη που σέβεται τον εαυτό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ο καθρέφτης δεν μπορεί να ρουφιέται κάθε φορά που εσείς αποφασίζεται να ποζάρετε γυμνός απέναντί του. Οι μετροσέξουαλ τηλεοπτικοί τύποι με τα κουτάκια στην κοιλιά δεν είναι παραμορφωμένοι, ούτε έχουν κάνει πολλαπλές καισαρικές τομές. Λίγος σεβασμός στον οίκο της τροφής δεν αλλοιώνει συνειδήσεις. Τυχερό εγκεφαλικό τεταρτημόριο, το έξω δεξιά. Ευκαιρία της εβδομάδας: αν κάθε βράδυ ξαπλώνετε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο σηκώνεστε από το κρεβάτι κάθε πρωί, αυξάνεται αυτόματα τους κοιλιακούς από 1 σε 2 ημερησίως. Είναι μια καλή αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάθε φορά που ανοίγατε το στόμα σας σε δημόσια υπηρεσία ο κόσμος σας περνούσε για τασάκι. Ο ευεργετικός νόμος για το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους σας δίνει αυτή τη βδομάδα περιθώρια για περισυλλογή. Κάτι ψόφησε εκεί μέσα, κάποιο πουλί κουτσούλησε ή απλά κάποιος χρησιμοποιεί τη οδοντόβουρτσά του ως βουρτσάκι τουαλέτας. Με μοβ ούλα και καφεκίτρινο χαμόγελο-βιτρίνα δεν θα έχετε τύχη απέναντι στους Παρθένους. Τυχερός όδοντας, ο χαυλιόδοντας. Ευκαιρία της εβδομάδας: να βάλετε καζανάκι στο στόμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Το σώμα είναι ο ναός της ανθρώπινης ηλιθιότητας και κανένας ναός δεν πρέπει να είναι αγιογράφητος. Βουλώστε κάθε δερματικό πόρο με άσχημες μουντζούρες που είτε δεν βλέπετε, είτε δεν καταλαβαίνετε. Προτιμήστε τράιμπαλ σχεδιάκια, κινέζικα ιδεογράμματα και δώστε χαρά σε εμάς τους υπόλοιπους. Τυχερός μυς, ο δελτοειδής μυς. Ευκαιρία της εβδομάδας: παρακολουθείστε τις κινήσεις της γάτας. Ίσως έτσι θα μπορέσετε να ασπαστείτε την Παρθένο Μαρία στην πλάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Η εβδομάδα που διανύουμε θα σας φανεί χρήσιμη για να καταλάβετε πως αυτά που έχετε στο παντελόνι σας δεν είναι ούτε κουδουνίστρες, ούτε αντιστρές μπαλάκια. Ίσως σας λείψει ο ήχος της χαρμόσυνης κωδονοκρουσίας, όμως θα έχετε ακόμα ένα χέρι διαθέσιμο για να σκαλίζετε τη μύτη σας. Τυχερός όρχις, ο αριστερός όρχις. Ευκαιρία της εβδομάδας: να φορέσετε το τζιν-σωλήνα που κρατάτε στο πατάρι απ’ το γυμνάσιο χωρίς ο κόσμος να νομίζει πως μπήκε ένα ποντίκι στο βρακί σας.

ΙΧΘΥΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Το σχήμα του κορμιού σας στο κρεβάτι έχει μείνει… αλλά και σε καναπέδες, καρέκλες και πολυθρόνες. Είχαμε πει πως αυτός ο μήνας θα είναι μήνας ξεκούρασης, αλλά τώρα που τα άκρα σας έχουν ατροφήσει κι ο κώλος σας έχει γίνει σαν ένα παιδάκι του δημοτικού είναι ευκαιρία να περπατήσετε μέχρι το πιο κοντινό κατάστημα επίπλων. Τυχερός σπόνδυλος, ο μικρός πάνω πάνω. Ευκαιρία της εβδομάδας: να βουλιάξετε τον καναπέ και στις άκρες, να έρθουν τα πράγματα στα ίσα τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια